Yalan yakalamak...

Adam sizi çağırmış gizli gitmemiş bundan sonrası lüzumsuz can sıkıntısı yalan falanda yok

Yalan söylemesi kötü ama ben eşimi yinede ne olursa olsun yanlız bırakmazdım. 🤷🏼‍♀️
Gerçi bensiz öyle bir yerede gidemez başka bir çiftle ben olmadan.. heleki birde işyerinden başka kadınlarrda varssa,
Bazı insanlara bunlar normal gelebilir bizim düşündüğümüze kıskançlık olarak adlandırabilirler ama evlilikde böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum ..
eşinde tartışmışsın zaten, söylemediği için özür dilemesi gerek 🙏🏻 En ufak güven kırıcı yalanlara bende gelemem
Is yerinde zaten tum gun beraberler, yapacak olan her yerde yapr

Ee size söylemiş işte bir şey olsa söyler mi demek ki sonradan eklenenler olmuş. Eğlenmiş gelmiş işte tek tek her şeyi mi anlatsın. Ben mesela hiç sevmem ayrıntılarda boğulmayı falan.
Siz ve konuda yazan bir üye daha çok yorucusunuz ama ya:(

Pardon da adam sizi aramış beraber gidelim demiş siz ben gelemem istersen sen git demişsiniz yani sizden izinde almış konuşmuşsunuz niye tekrar arayıp gittiği saati söylesin siz uyudunuz belki? Ayrıca yanında başka iki kadın olduğunu nasıl ne şekilde öğrendiniz? Sadece ısrar ederek mi sorarak mı? İstese zaten söylemezdi.ayrıca sizi çağırmazdı.. zaten güvenmiyorsanız niye izin verdiniz? Hem yollayıp hem sorguya çekmek ne vaktinde eve de gelmiş illa biri yanında diye bişey olacak değil

Ne var is yerinden 2 kadin daha geldiyse? Zaten beraber çalışıyorlar bir şey yapacak olsa her türlü yapar illa o ortamda bir araya gelmelerine gerek yok. Kaldı ki sizle gitmek istemis başta. Çekinecek bir şeyi olan adam sizi baştan istemezdi. Gereksiz bir kuruntu gibi geldi bana. Ayrıca alkol almış adam sonucta onlardan bahsetti mi bahsetmedi mi unutmuş olabilir ağzı dan her çıkan kelimeyi yüzde yuz hatirlamayabilir.

Hala bazi uyeler benim sonradan eklenen kadinlardan rahatsiz olarak Boyle davrandigimi dusunuyorlar. Hayir arkadaslar o ortamda herkes olabilir benim sorun ettigim ortamdaki o kisileri acikca saklamaya calismasi. Kiskanclikla sucluyorsunuz kiskanc olsam bensiz gitmesine musade etmem ya da basim mi agriyor hasta miyim demez sirf gozcu gibi orda olayim basibos birakmayayim Der kalkar Ben de giderdim. Kendisi tam anlamiyla hatasi olan birinin yapacagi seyleri yapti once sakladi sonra soylemek zorunda miyim dedi (ortamdaki digerlerini kendiliginden soylemesine ragmen) sonra empati yaptirinca Ben yaparim Sen yapamazsin dedi en son da Ben Sana telefonda soylemistim diyerek iyice batirdi yani. Oyle masum biseyi kimse bu sekilde karmasiklastirmaz

Ben size fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Herkesin evliliği, doğrusu bir olmayabilir. Bu konuda net bir doğru da yok. Herkesin hayatı, anlayışı, yaklaşımı farklı. Neden benim gibi düşünmüyorsun, yanlışsın saldırıları da saçma geliyor. Neticede eşinizi sıkan, mekana vs sizsiz gitmesine bir şey demeyen birisiniz. Buna izin verirken neden gelen insanları dürüstçe söylemediğine takılmışsınız. Kaldı ki kadınları da tanıyormuşsunuz, sorun etmeyecek biriyseniz neden söylemedi diye sorgulamanız çok doğal. Açık açık bu tür durumlarda gelecek insanları da söylemesini istediğinizi belirtin olsun bitsin.

Ben sizi anlıyorum, kıskanç olduğunuzuda düşünmüyorum. Zaten kıskanç bir kadın kocasını tek başına gece klübüne göndermez. Sizin sıkıntınız eşinize güveninizin kırılması. Ortada masum birşeyler olmadığıda ortada. Zira eşiniz diğer kadınların varlığının üstünü kapatmaya çalışmış, orada yaşanan bazı şeyleri gizlemiş, üstelik insan neden aynı klüpte eğlendiği bir kadınla gecenin devamında telefonla konuşma ihtiyaci hissederki ki üstelik çoğul eki kullandığınıza göre birden fazla. Sabahta aynı şeyi sen yapamazsın diye efelenmesi ve bundan sonra sizi aldatacağını ima etmesi ise tam mide bulandırıcı. Bir erkek eşine neden kendine hak gördüğü bir şeyi yapmasına izin vermez biliyormusunuz, o eylem yaparken niyeti temiz değildirde ondan. Mesela bir erkek kendi karma spor salonuna giderken , karısına izin vermiyorsa emin olun, orada kadınları gözleyen ve flört etmeye çabalayan gereksizlerden biridir, bu hiç şaşmaz.
Benim tahminim eşinizin başta kötü bir niyeti yoktu ama o ortamda o kadınlardan biri ile sizin yokluğunuzda bir yakınlaşma oldu ve eşiniz bunun üstünü kapatma peşinde. Üstelik bunu yapma biçimide iğrenç. Kadın olsun erkek olsun karşındaki insana saygısızca aldatacağını ima ederek efelenmesi benim kabulleneceğim birşey değil. Sizin yerinizde olsam, o gereksiz kocanıza karşı bütün eşlik vazifelerimi askıya alır aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibi takılır hayatımı yaşardım. Bazı erkekler kadınların sadakatini kendine mecburiyet olarak algılamaya bayılıyor ve kendilerine yakınlaşan bir başkası olunca böyle havaya giriyor işte. Bence madem eşiniz kafasına göre takılıp, hatasını görmek istemiyor sizde ona ayna olun, size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Evlilik iki kefeli terazidir ve kadın olsun erkek olsun hiçkimse kendine hak gördüğü bir şeyi karısna yapamazsın diye efelenemez.

Gayet normal tepkileriniz , herkesde sizin üzerinize gelmiş okudum çok gereksiz ve herkesin düşüncesi herkeslede bir olmayabiliyor 🤷🏼‍♀️ Saygı duyulması gerekkkk herkesin herkese..
ortada bariz bi yanlış var maleseff , ne olursa olsun dediğin gibi söylemeliydi. İstediğiniz tek şey dürüstlük 🙏🏻

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Çok benzer durumu gecen hafta ben yaşadım. 10dk boyunca 8 kere aradım, iş telefonu devamlı mesgul çaldı. Sonra çaldı açan olmadı.
Buluşunca sordum telin 10 dk boyunca mesguldü dedim. Açık mı unuttum acaba dedi.
Dedim sonra çaldı ama. Bilmiyorum ki dedi.
Sonra gittim iş telefonuna baktım. Ne gelen arama ne cevapsız arama ne de giden arama kaydı vardı. Silinmiş.
Sordum. Kibarca. Dedim belki benim rahatsız olacağımın düşüdüğün biri aramıştır. O an diyememişsindir. El cevap: Ne ile suçluyormuşum, ne ima ediyormuşum. Güvensiz ilişki olmazmış. İrtibatı kesti bir haftadır.
Ben zaten aldatmafığını vb biliyorum. Mesele neden gizledi? Neden küçük bir yalanla örtbas ermek istedi? Şimdi iyice battı. Toparlayamaz da. Ancak hata yaptım gizlemekle., özür dilerim çok mu zordu? Neyi gizliyorsun, neden yalana gerek duydun, güvernimi kırdın?
Seni anladım ben arkadaşım. Güveninin kırılması asıl mesele. Kıskançlık vb değil.

Evet aynen oyle guvenimin kirilmis olmasi sorun. Kendisi gayet farkinda durumun abartma diyerek konuyu yumusatmaya calisiyor simdi ama gercekten abarttigim birsey yok hatta aklimda hicbir sey yokken boyle yaptigi icin durumdan daha da suphelendim. Guven olmadan sevgi saygi olmaz ki Ben yakistiramadim bu durumu kendisine. Hissettigim tamamen kirginlik arkadaslar ve onu yalan soylemeye ya da gizlemye iten duygu. Insan yanlis olmadigini dusundugu bir seyi gizlemeye calismaz. Yani ortada hos olmayan bir sey var

Dogru dogru gidip gelen bir insana Ben bensiz gidemezsin demezdim sanirim demem gerekiyormus yazik.. Ben de yalana cok hassasim ayni seyi Ben yapsam ne tepki verirsin dogru bir sey ise diyorum Sen yapamazsin diyor madem bu benim yapamayacagim bir sey neden soylemedin diyorum her seyi soylemek zorunda miyim diyor birakin ozur dilemeyi beni kiskanclikla sucladi Ben ise onun beni haketmedigini dusunmeye basladim Ben asla saklayacagim bir ortamda bulunmam. Suan yaptiginin dogru oldugunu dusunuyor sanirim ki ise gitti hatta gitmeden bir de tehdit salladi bu zamana kadar bisey yapmamis bundan sonra gorurmusum Ben. Herkes karakterindekini yapar dedim ama inanin cok buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum...
Ne demek istiyor? Aldatmaya mi başlıyacakmış?
Konunun başında eşinizi masum görmüştüm, giderken son lafı birşeyleri kapatma ve ilerde yapacaklarına kılıf gibi .

Ne demek istiyor? Aldatmaya mi başlıyacakmış?
Konunun başında eşinizi masum görmüştüm, giderken son lafı birşeyleri kapatma ve ilerde yapacaklarına kılıf gibi .
Isten geldiginde konuyu acti Ben de bunu sordum ne demekti diye buyuk bir sessizlik cevap alamadim. Cok deger verdiginiz cok guvendiginiz birinin yalanini gorunce insanin ici bi tuhaf oluyor arkadaslar gormek bile istemiyorum kendisini inanamiyorum masum olduguna durumun ve bu beni kirdi gercekteb

Bi seyi saklamaya calismak da yalan degil mi
Sizi davet etmiş,kimlerin geleceğini söylemiş,sizde benim başım ağrıyor sen istiyosan git demişsiniz,izin vermişsiniz. Adamda o yüzden ekstradan gittiğini haber verme gerepi merhaba duymamış. Gittiği yerden,birlikte olduğu kişilere kadar haberiniz var zaten. Ortada saklanan bi durum yok. Bu kadar şüpheciydiniz madem başta izin vermeseydiniz gitmesine.

Sizi davet etmiş,kimlerin geleceğini söylemiş,sizde benim başım ağrıyor sen istiyosan git demişsiniz,izin vermişsiniz. Adamda o yüzden ekstradan gittiğini haber verme gerepi merhaba duymamış. Gittiği yerden,birlikte olduğu kişilere kadar haberiniz var zaten. Ortada saklanan bi durum yok. Bu kadar şüpheciydiniz madem başta izin vermeseydiniz gitmesine.
Keske konuyu yorumlarimi tam okusaydiniz o ortamdan videolar atip diger gelen kisilerle yaptiklarina Varina kadar detayli anlatan birinin (ki bu jadar detay vermek normalde huyu falan degildir ben de sormam ince ince) ayni Masada oturdugu iki kadini soylememesi since de dusundurucu degil mi bariz onlarin varligini gizlemeye calisiyor iste. Bu kadar anlattigi diger kisilerin yaninda onlarin hic yokmus gibi davranmasi... yani su ve su da vardi diyemedi ki Ben Buna takiliyorum digerleriyle olanlaro detaylica anlatmasi video falan gondermesi de tamamen biseyin ustunu kapatma cabasi iste

Ben olmus olsaydim yerinde isten cikinca bi arkadas grubuyla bir yere gitseydim esime gittigim kisilerle video atip onlarin neler yaptigina nasil eglendigimize kadar her seyi anlatsaydim, ama ayni ortamdaki sohbet edip yakin arkadasl oldugum iki erkegin hic adini bile anmasaydim esime bunu soylemeseydim esim Buna ne derdi bi dusunun. Siz uyeler olarak ne derdiniz madem herkesi anlattin her seyi soyledin video bile cekip attin kocana niye bu iki kisiyi sakladin anlamadik demez miydiniz, ortada bi sorun yoksa masumca eglenen insanlarsaniz niye o iki erkekten hic bahsetmedin demez miydiniz?

Keske konuyu yorumlarimi tam okusaydiniz o ortamdan videolar atip diger gelen kisilerle yaptiklarina Varina kadar detayli anlatan birinin (ki bu jadar detay vermek normalde huyu falan degildir ben de sormam ince ince) ayni Masada oturdugu iki kadini soylememesi since de dusundurucu degil mi bariz onlarin varligini gizlemeye calisiyor iste. Bu kadar anlattigi diger kisilerin yaninda onlarin hic yokmus gibi davranmasi... yani su ve su da vardi diyemedi ki Ben Buna takiliyorum digerleriyle olanlaro detaylica anlatmasi video falan gondermesi de tamamen biseyin ustunu kapatma cabasi iste
Hanımefendi tek tek buradaki yorumları mı okuyacağım ben? Kaç sayfa mesaj yazılmış hangi birini okuyayım? Konunuzu açarken en başta bu detayları verseniz bizde ona göre yorum yaparız.

Gercekten beni anlayan biri olduguna o kadar sevindim ki. Yurtdisindayiz burdaki insanlarin ahlaki iliskileri zaten bana cok aykiri geliyor. Ama esim hayat arkadasim dedigim birinin bana bu sekilde guven kirici davranmasi canimi cok sikti. Kendimden eminim asla kiskanclik yqpmadim olcusuz tepki vermedim insan nasil soylemez anlamiyorum 11 gibi telefon gorusmeleri bile yapmis o kadinlarla yani belki de kendi davet etti
Bence senin yanlışın eşinle gitmemek, ya birlikte gidin ya kimse bir yere gitmesin.
Ayda bir erkrk erkeğe makul bir saate kadar gidilebilir mesela, ama kadınlı erkekli eş olmadan gidilmesini ben hiç onaylamıyorum.
Bi de üstüne gelenleri niye saklıyor, bence seninki kıskançlık değil, gayet de haklısın.

Ben olmus olsaydim yerinde isten cikinca bi arkadas grubuyla bir yere gitseydim esime gittigim kisilerle video atip onlarin neler yaptigina nasil eglendigimize kadar her seyi anlatsaydim, ama ayni ortamdaki sohbet edip yakin arkadasl oldugum iki erkegin hic adini bile anmasaydim esime bunu soylemeseydim esim Buna ne derdi bi dusunun. Siz uyeler olarak ne derdiniz madem herkesi anlattin her seyi soyledin video bile cekip attin kocana niye bu iki kisiyi sakladin anlamadik demez miydiniz, ortada bi sorun yoksa masumca eglenen insanlarsaniz niye o iki erkekten hic bahsetmedin demez miydiniz?
Ben sizi çok iyi anladım, bundan sonrasına dikkat edin gözlemleyin biraz derim

Ne var is yerinden 2 kadin daha geldiyse? Zaten beraber çalışıyorlar bir şey yapacak olsa her türlü yapar illa o ortamda bir araya gelmelerine gerek yok. Kaldı ki sizle gitmek istemis başta. Çekinecek bir şeyi olan adam sizi baştan istemezdi. Gereksiz bir kuruntu gibi geldi bana. Ayrıca alkol almış adam sonucta onlardan bahsetti mi bahsetmedi mi unutmuş olabilir ağzı dan her çıkan kelimeyi yüzde yuz hatirlamayabilir.
Her kadini potansiyel tehlike olarak goren tipler bunlar. 😂

O iki kadininda cok umrundaydi kocaniz. 🤣

Back
X