- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Yargıtay uygulamasına ve Medeni kanuna göre kullanılmakla eskiyen ya da tüketilen eşyaların mutad hediye kabul edilerek iadesine karar verilemez ise de, altın ve ziynet eşyaları mutad dışı hediye kabul edilerek iadesi gerekir.çiçek çikolata iadeye tabii değil yani.Kizlar hukuk bilgisi olanlar bi akil versin... ablam nisan atmisti nisanda takilan takilari ve yuzukleride iade etmisti ... sonra erkek tarafi cicek ve cikolatalarinda iadeseini istedi ablam onlari vermedi ben vermem gerekenkeri verdim yenilmis icilmisin besabi olmaz dedi... ama oglan tarafi mahkemeye verip altinlari iade etmediler diyeceklermis ... bi hak elde edebilirlermi ablamin geri verdigine dair saitleri yok malesef
Yüzük dışında ne kadar takı vardı.Kizlar hukuk bilgisi olanlar bi akil versin... ablam nisan atmisti nisanda takilan takilari ve yuzukleride iade etmisti ... sonra erkek tarafi cicek ve cikolatalarinda iadeseini istedi ablam onlari vermedi ben vermem gerekenkeri verdim yenilmis icilmisin besabi olmaz dedi... ama oglan tarafi mahkemeye verip altinlari iade etmediler diyeceklermis ... bi hak elde edebilirlermi ablamin geri verdigine dair saitleri yok malesef
Kizlar hukuk bilgisi olanlar bi akil versin... ablam nisan atmisti nisanda takilan takilari ve yuzukleride iade etmisti ... sonra erkek tarafi cicek ve cikolatalarinda iadeseini istedi ablam onlari vermedi ben vermem gerekenkeri verdim yenilmis icilmisin besabi olmaz dedi... ama oglan tarafi mahkemeye verip altinlari iade etmediler diyeceklermis ... bi hak elde edebilirlermi ablamin geri verdigine dair saitleri yok malesef
Cay bahcesi gibi bir yerde bulustu kamera falan yok buyuk ihtimal ... yapacak bisey yok artik acarsa acar biz verdigimizi kanitlayamayiz onlarda vermedigimizi kanitlayamaz ama iki parcalik sey icin mahkemelik olacak olmak cok ayibimiza gitti acikcasi
ay ihtiyacımız var deseydiniz 2 tane de biz verseydik çulsuz çingelerrr diye not yazzzYa taktiklarida 2 tane 15 gr liik bilezik baska takida yok 2 teneke parcasi icin yasanacak rezillik
iyide zaten hukuken o altınları geri verme zorunluluğunuz yok..
bide koç muhabbeti vardı dimi? onu ne yaptınız
Bu gerçek olamaz nasıl insanlar bunlar yaa madem gerçekten mahkemeye verecekler o halde sizde onları oyuna getirip seslerini kaydedin mahkemeye delil olarak gosterirsiniz kumpas olduğunu kanıtlamak icinKizlar hukuk bilgisi olanlar bi akil versin... ablam nisan atmisti nisanda takilan takilari ve yuzukleride iade etmisti ... sonra erkek tarafi cicek ve cikolatalarinda iadeseini istedi ablam onlari vermedi ben vermem gerekenkeri verdim yenilmis icilmisin besabi olmaz dedi... ama oglan tarafi mahkemeye verip altinlari iade etmediler diyeceklermis ... bi hak elde edebilirlermi ablamin geri verdigine dair saitleri yok malesef
Onlar sizi yemeye yemin etmiş bence!! konunuzu hatırlıyorum..Kizlar hukuk bilgisi olanlar bi akil versin... ablam nisan atmisti nisanda takilan takilari ve yuzukleride iade etmisti ... sonra erkek tarafi cicek ve cikolatalarinda iadeseini istedi ablam onlari vermedi ben vermem gerekenkeri verdim yenilmis icilmisin besabi olmaz dedi... ama oglan tarafi mahkemeye verip altinlari iade etmediler diyeceklermis ... bi hak elde edebilirlermi ablamin geri verdigine dair saitleri yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?