artık bitmişti sanıyordum sevgimi ama yok gece uyandığımda gözlerimden kendi kendine yaş geldiğini gördüm şok geçirdim ağlıyordu gözlerim özlemiştim onu yoktu sesi yoktu..........şu sözünden çok etkilendim ger,çekten doğru ağlayarak uyanmak ne demek bilirim iki aydır fazlasıyla yaşamak zorundayım çünkü vazgeçmeye çalışmak mücadele etmek çok kötü seni çok ii anlıyorum bnu konuda özlediğinde içinin acıması ne demek sesin boşluğu ne demek hepsini en içimde bilirimsenağlama neyse...konuna geleyim yaşadıkların de seninde hatan çok büyük onunda hakaret ememesi lazımdı gerçekten sevseydi böyle sözler smöyleyemezdi diye düşünüyorum unutmaya çalış canım başarıcaksın dayanmaya çalışmafoldumben
19 yasindaymis. Oncelikle sunu soyleyim. Senin bu "sevme" sekline kimse karsilik vermez.
Sana o... diyen bir insanin gozunde senin degerin olmaz! ve bu sozu kendine soylettigin icin
utanmalisin. Yargilamak icin yazmiyorum bunu! Ama evet "askta gurur olmaz" fakat sizinkisi ask degil
yasanmis bir sey yok! karsilikli bir sevgi yok! hatiri sayilir bir ask yasansa (SAYGI SEVGI CERCEVESINDE) o zaman evet gurur olmaz! ama sana pas vermeyen bir insana gurursuzluk yaparsan
bunun adi ASK olmaz yavsamak olur! ( sana o.. dedigi icin utanmalisin dedimde o insanda utanmali boylesi bir hakareti ettigi icin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?