- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi oykusenbaykara
-
ZOR OLANI ELDE ETMEK GİBİ BİR TAKINTIM YOK MİDESİZİM..
ben haklısınız allah razı olsun.
anlatamadığım bu çocukla oynamadım oynamadım tanımak amaçlı girdim arakadaş olmak istedim...
oo hemen atıldı ya oda mahsum değil bana bir gün çalıkuşu xx yatağa atacam görcek dedi..
Ben buna rağmen sevdim o adamı bana öle yalanlar sölediki benim kileri inkar etmiyorum ama karşılıklı oldu bitti..
EEVET SEVİYORUM KÖPEK GİBİ
Onursuz karektersiz değilim kızlar aşıktım seviyordum ama bakın dum..
sanırım haklısınız bana yol gösterin...
artık uğraş vermicem.
kendimi toprlamam lazım kızlar arkdşmla knştum o sahte profil için ne demiş biliomusunuz onu kullanıp atma amaçlıydım demiş
Yaptığınız çok yanlış...ve halada yanlış yapmaya devam ediyorsunuz..sevgi filan değil bu sadece takıntı...Zaman herşeyin ilacı..Yukardaki mesajınızda o şahsın bir lafı var...Bence kendinize dikkat edin...Can yaktınız,canınız daha fazla yanabilir...hayatınıza yepyeni bir sayfa açın..daha genceciksiniz yazık günah sizede...
kusura bakma canım ama sen daha küçüksün hata yapman normal bu yaşlarda ama o çocuk hiç normal değil...bence onun ciddi problemleri var...hamile bi kıza aşık oluyo ama sana or.... diyo..bence çocuk hiçte masum değil...ne yappacaksın..hemen kendini toplayıp yıkılan gururunu onaracaksın..orda burda dedikodular çıkmaya başlamıştır...ne biçim analar babalar varya....takma kafana..g...kalkmış..şımarmış üstüne düşünce....umursamıyormuş gibi takıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?