- 22 Haziran 2022
- 150
- 29
- 28
- 41
- Konu Sahibi Sannacandy
-
Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyorYalan söyleyen birine nasıl katlanmayı düşünüyorsun? Hiçbir dediğine güvenemezsin ki sebebi ne acaba ağzı alışmış demek..
Eşiniz düzelse bile sizin kafanızda hep bir soru işareti olur ona karşı. Bu da sizi yer bitirir. Ne gibi yalanlar söylüyor? Mesela benim bir akrabam var adam yalan konuşmayı seviyor. Saçma sapan gerekli gereksiz her konuda yalan konuşuyor ve herkes bunun farkında maa
Beni asıl böyle kaybetceksin !! Desene. Az ucundan korkut yahu ciddiyetini anlasın.Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyor
Çok dedim az önce yine dedim senden bosancm beni kaybettin diye yanından kalktım salona geldimBeni asıl böyle kaybetceksin !! Desene. Az ucundan korkut yahu ciddiyetini anlasın.
Maalesef değişmez huy meselesi. Annemde çok yalan söyler hem de tartışılmayacak konularda bile ağzı alışmış herhalde yalan söylüyor sürekli e tabi bende öğrenince ya da anladığımda sinirleniyorum tartışıyoruz uzun bi süre konuşma, trip ırt zırt yok bana mısın demiyor istersen evi terk et çokta tın onun içinMerhaba kızlar eşim hep yalan söylüyor yalanı haricinde iyi biri ama bu yalanı beni yıprattı yalan olduğu bildiğim halde yalan konuşmaya devam ediyor hyr yalan konuşuyorsun dediğimde üstüme çok geliyorsun ondan konuşuyorum diyor hiç güvenim kalmadı böyle evlilik devam eder mi bilmiyorum yalandan nasıl vazgeçirebilirim sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmak çözüm mü birşey konuştuğun da içimden acaba doğru mu yalan mı diyorum bu böyle nereye kadar
Al bendende o kadar sen bana doğru söyle kaybedeyeceksem doğru söyleyerek kaybedeyim diyorum yok anlamıyorum bıktım vallahi kavga tavır trip yok umrunda değil o kadar kavga ettim az önce şimdi mışıl mışıl uyuyorMaalesef değişmez huy meselesi. Annemde çok yalan söyler hem de tartışılmayacak konularda bile ağzı alışmış herhalde yalan söylüyor sürekli e tabi bende öğrenince ya da anladığımda sinirleniyorum tartışıyoruz uzun bi süre konuşma, trip ırt zırt yok bana mısın demiyor istersen evi terk et çokta tın onun içinAnlık bi utanıyor gibi yapıyorlar ya da bahane bulup acındırıyorlar ama hepsi oyunculuk. Öz anam bana yalan söylüyor eller söylemez mi Şaka bi yana cidden sıkıntılı bi durum ya ben kim olursa olsun tartışalım kavga edelim ama doğruları konulaşım isterim de sanki imkansızı istiyormuşuz gibi oluyor.
Aynen o vicdanı rahat uyurken bizler kendimizi yiyoruz işteAl bendende o kadar sen bana doğru söyle kaybedeyeceksem doğru söyleyerek kaybedeyim diyorum yok anlamıyorum bıktım vallahi kavga tavır trip yok umrunda değil o kadar kavga ettim az önce şimdi mışıl mışıl uyuyor
Sen şimdi otur sabaha kadar trip at. O uyandığında bile ne oldu der. Erkekler bizim gibi değiller trip atarsın anlamasını beklersin. Onlar hiçbir şey olmamış gibi devam ederlerAl bendende o kadar sen bana doğru söyle kaybedeyeceksem doğru söyleyerek kaybedeyim diyorum yok anlamıyorum bıktım vallahi kavga tavır trip yok umrunda değil o kadar kavga ettim az önce şimdi mışıl mışıl uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?