Yalan

Sannacandy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
150
29
28
41
Merhaba kızlar eşim hep yalan söylüyor yalanı haricinde iyi biri ama bu yalanı beni yıprattı yalan olduğu bildiğim halde yalan konuşmaya devam ediyor hyr yalan konuşuyorsun dediğimde üstüme çok geliyorsun ondan konuşuyorum diyor hiç güvenim kalmadı böyle evlilik devam eder mi bilmiyorum yalandan nasıl vazgeçirebilirim sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmak çözüm mü birşey konuştuğun da içimden acaba doğru mu yalan mı diyorum bu böyle nereye kadar

Yalan söyleyen birine nasıl katlanmayı düşünüyorsun? Hiçbir dediğine güvenemezsin ki sebebi ne acaba ağzı alışmış demek..

Eşiniz düzelse bile sizin kafanızda hep bir soru işareti olur ona karşı. Bu da sizi yer bitirir. Ne gibi yalanlar söylüyor? Mesela benim bir akrabam var adam yalan konuşmayı seviyor. Saçma sapan gerekli gereksiz her konuda yalan konuşuyor ve herkes bunun farkında maalesef :)

Yalan söyleyen birine nasıl katlanmayı düşünüyorsun? Hiçbir dediğine güvenemezsin ki sebebi ne acaba ağzı alışmış demek..
Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyor

Aliskanliktir bazilarinda, saati sorsan yalan soyler ve üzgünüm düzelmez.

Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyor
Beni asıl böyle kaybetceksin !! Desene. Az ucundan korkut yahu ciddiyetini anlasın.

Evet farkında annesi bile hakan çok yalan konuşur diyor çok seviyordum güvenim kalmayınca sevgide bitti

Maalesef değişmez huy meselesi. Annemde çok yalan söyler hem de tartışılmayacak konularda bile ağzı alışmış herhalde yalan söylüyor sürekli e tabi bende öğrenince ya da anladığımda sinirleniyorum tartışıyoruz uzun bi süre konuşma, trip ırt zırt yok bana mısın demiyor istersen evi terk et çokta tın onun için Anlık bi utanıyor gibi yapıyorlar ya da bahane bulup acındırıyorlar ama hepsi oyunculuk. Öz anam bana yalan söylüyor eller söylemez mi Şaka bi yana cidden sıkıntılı bi durum ya ben kim olursa olsun tartışalım kavga edelim ama doğruları konulaşım isterim de sanki imkansızı istiyormuşuz gibi oluyor.

Kızlar sanırım ayrılacağım kesin kararim karnında bebek var onun için katlanırm fln dedim ama yalan katlanilacak birşey değil Allah var yalanı haricinde iyi biri bana iş bile yaptırmaz cam kapı bulaşık yemek dahil herşeyi yardım eder aldatma yok ama yalan olunca güven olmuyor güven olmayınca evlilik yürümüyor

Al bendende o kadar sen bana doğru söyle kaybedeyeceksem doğru söyleyerek kaybedeyim diyorum yok anlamıyorum bıktım vallahi kavga tavır trip yok umrunda değil o kadar kavga ettim az önce şimdi mışıl mışıl uyuyor

Aynen o vicdanı rahat uyurken bizler kendimizi yiyoruz işte

Sen şimdi otur sabaha kadar trip at. O uyandığında bile ne oldu der. Erkekler bizim gibi değiller trip atarsın anlamasını beklersin. Onlar hiçbir şey olmamış gibi devam ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…