Yalan

O zaman bosver bundan olmas cunku para gondermesi cıddı bır mevzu her ne kadar da kızmasan

Sende ona yalan soyle bakalım ne tepki vericek

Yalan agzına yuva mı yapmıs_?Ne yalanı soyluyor bukadar?Vazgecmez bence.

Çok mu baskıcısın? Doğruyu söylese hemen kavga etme küsme potansiyelin mi var? Çocuklar yalana böyle alışır mesela ailesi her hatada bağırıp dövüyorsa yalan söylemeye başlar kendini kurtarmak için. Eğer keyfi yalan söylemiyorsa senin tepkinden korktuğu için söylüyordur. Madem iyi Bi adammış bunun dışında hemen boşanmayı düşünme, biraz serbest bırak hangi konularda yalan söylüyorsa, o konularda biraz tepkisiz kal.

Evet çok baskiciyim ama doğru söylesin diye baskı yapıyorm yalan bildiğim halde devam ediyor yemin kizmicam kusmicem lütfen doğru söyle diyorum hala ısrar ediyor yalana canım yalan olduğunu biliyorum( Allah bana bir şekilde muhakkak gösteriyordu artık hiç güvenim kalmadı ne dese yalan diyorum)bende o zaman kavga çıkartıyorum hala hiç pişman değil yaln söylediğine uyuyor sabah hiç bir şey olmamış gibi canım ciğerim tabii bende surat 5 karış

Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyor
Sizi kaybedecek şeyler yapmasın yalan söylemek zorunda kalmasın o halde.

Aynı durum annemde var yalan ağzına yuva yapmış en önemsiz şey için bile söyler ilginç bi şekilde ve çok uğraştım asla düzelmiyor ne yazık ki istediğin kadar rezil et yüzüne vur falan maalesef vazgeçmiyor

Yaa çok üzüldüm ben bu yalancı adama bir yıldır dayanamadım boşar tekme atarım gider ama anne asla atamazsn cok zor cnm ya yorumlarda tedavi ile geçer diyorlar ben tedaviye baslicam sende anneni dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…