- Konu Sahibi Sannacandy
-
O zaman bosver bundan olmas cunku para gondermesi cıddı bır mevzu her ne kadar da kızmasanBenden gizli alilesine para veriyor ailene para verdin mi diye soruyor hyr ama öğreniyorum vermiş kızmam ki istediğin kadar verebilirsin yln söyleme dürüst ol ben sadece bunu istiyorum diyorum tamam diyor yine aynı kizacagim sanıyor anlatamıyorum yalana kızıyorum diyorum yine ayni
Sende ona yalan soyle bakalım ne tepki vericekYapıyor yapmıyorum ediyor etmiyorum nerdesin 10 dj geliyorum 2 saat geçer sigara içmiyorum der benden gizli sigara içer sigarasına karışıyorum evet ama günde 2 paket sigara içilir mi bütün maaş sigaraya gidiyor az iç diyorum bırak demiyorum hiç icmicm diyor kizmicm içebilirsin dürüst ol içiyormusun diyorum yeminler ediyor içmiyorum diye ama yalan hep içmiş sigara alınmış görüyorm sadece beni kandırmış çok zoruma gidiyor
Yalan agzına yuva mı yapmıs_?Ne yalanı soyluyor bukadar?Vazgecmez bence.Merhaba kızlar eşim hep yalan söylüyor yalanı haricinde iyi biri ama bu yalanı beni yıprattı yalan olduğu bildiğim halde yalan konuşmaya devam ediyor hyr yalan konuşuyorsun dediğimde üstüme çok geliyorsun ondan konuşuyorum diyor hiç güvenim kalmadı böyle evlilik devam eder mi bilmiyorum yalandan nasıl vazgeçirebilirim sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmak çözüm mü birşey konuştuğun da içimden acaba doğru mu yalan mı diyorum bu böyle nereye kadar
Tedavisi varsa gotureyim vallahiEşin muhtemelen mitomani ve kendisi bunu bilerek yapmıyor, tedavisi psikoloğda.
Var tabii ki.Tedavisi varsa gotureyim vallahi
Evet çok baskiciyim ama doğru söylesin diye baskı yapıyorm yalan bildiğim halde devam ediyor yemin kizmicam kusmicem lütfen doğru söyle diyorum hala ısrar ediyor yalana canım yalan olduğunu biliyorum( Allah bana bir şekilde muhakkak gösteriyordu artık hiç güvenim kalmadı ne dese yalan diyorum)bende o zaman kavga çıkartıyorum hala hiç pişman değil yaln söylediğine uyuyor sabah hiç bir şey olmamış gibi canım ciğerim tabii bende surat 5 karışÇok mu baskıcısın? Doğruyu söylese hemen kavga etme küsme potansiyelin mi var? Çocuklar yalana böyle alışır mesela ailesi her hatada bağırıp dövüyorsa yalan söylemeye başlar kendini kurtarmak için. Eğer keyfi yalan söylemiyorsa senin tepkinden korktuğu için söylüyordur. Madem iyi Bi adammış bunun dışında hemen boşanmayı düşünme, biraz serbest bırak hangi konularda yalan söylüyorsa, o konularda biraz tepkisiz kal.
Hiç güvenmiyorum ağzıyla kuş tutsa güven sıfır en çok güvendiğim esimdi çok seviyordum nasıl böyle soğutmayı kırmayı güvensizlik aşılamayı başardı Tebrikler eşimeGuven ayna gibidir, kirilinca duzelmez
Sizi kaybedecek şeyler yapmasın yalan söylemek zorunda kalmasın o halde.Katlanamiyorum işte sürekli kavga çıkıyor beni kaybetmek istemediği için yalan konuşuyormus asıl sorunu hayır demeyi bilmiyor hyr diyemedigi için yalana başvuruyor
Yaa çok üzüldüm ben bu yalancı adama bir yıldır dayanamadım boşar tekme atarım gider ama anne asla atamazsn cok zor cnm ya yorumlarda tedavi ile geçer diyorlar ben tedaviye baslicam sende anneni dene istersenAynı durum annemde var yalan ağzına yuva yapmış en önemsiz şey için bile söyler ilginç bi şekilde ve çok uğraştım asla düzelmiyor ne yazık ki istediğin kadar rezil et yüzüne vur falan maalesef vazgeçmiyor
Evlilikte guven yoksa yurumez benceHiç güvenmiyorum ağzıyla kuş tutsa güven sıfır en çok güvendiğim esimdi çok seviyordum nasıl böyle soğutmayı kırmayı güvensizlik aşılamayı başardı Tebrikler eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?