Inan dünden beri bunu düşünüyorum .Öyle bi inandim ki ona şimdi ne yapıcam bilmiyorum tek düşündüğüm demek bana diğer yeminleride yalandiCanım kendini üzme sen en doğrusunu yapmışsın yalancı bi insanla zaten ilişki yürümez evet bi kere yalan söyleyen insan hep söyler buna engel olamazsın ve katlanmak zorunda da değilsin doğru yoldasın
Değilim evet ama 2 seneyi silip atmak çok kolay değil .Unutucam ama bi daha kimseye guvenemem tamamen kaybettim o duyguyuAdı üstünde erkek işte güven olmuyo ki sıkma canını bidaha da konuşma onunla sen onun yalanlarına katlanmak zorunda değilsin
Evet yalancı olduğunu 2 senede anlayamadım demek aptalim bendeYalanciyla iliski olmaz
Çok iyi biliyorum içinde hep bi şüphe olur .Hatayı o yaptı acıyı niye ben çekiyorum .Farklı olduğuna o kadar inandirdiki off offAynı şeyi bende yaşadım uzun bi ilişkim vardı ama işin içinde yalan olunca yürümüyo çabalasanda yürümüyo malesef
Doğru söylüyorsun o yakaladigim şey için bi kere meraktan girdim diye yemin etti inandım şimdi anladım ki yalan yere yemin edebiliyormusbu adam daha önce de nelerini yakaladığınız adam değil mi? siz böyle devam ederseniz bu ilişkiye daha çok konu açarsınız!
Artık guvenemem zaten bi kere yalan söylüyorsa hep söyler nasıl güvenim ki .Yol yakınken bırak, evet zorlu süreç ama ilerde daha büyük yalanlarda çok daha fazla canın yanar.
Herkes dürüst bir ilişkiyi hak ediyor.
Bundan önceki ilişkimde yalan ve ihanet vardı o da bunu biliyordu çok güven verdi onu 2 senede Zor unuttum tam dürüst birini buldum derken çok kötü oldu söylemek istediğim çok şey var ki onaUnut dicem ama ben 2 sene oldu unutamadım
Belli ki yalancinin onde gideni olduguna gore onun onceki iliskisi onun yalanlari yuzunden bitmis.
Buna ragmen onceki iliskisinin yalanlar yuzunden bittiginu soylemis size.
Sizden sonraki sevgilisine de sizin yalanlariniz yuzunden bitti der artik.
Buna ragmen bu cocuk icin ufak tefek yalanlarini yakaladim ama ona cok guveniyordum demissiniz ki bu kisim mantiga aykiri.
Bir yere giderken size haber vermesini istiyormussunuz, o kadar cok guveniyor olsaydiniz, bu kadar kontrol etmezdiniz.
Yani siz basindan beri, ilk kucuk yalanindan beri guvenmediginiz halde devam etmissiniz ki buyuk bir hata.
Coluk cocuk sahibi kadinlar eslerini bosayabiliyorken yalandan cok cekmis bir kizin ufak tefek yalanlarini yakaladigi, kendini avutmak icin de ona cok guveniyordum dedigi ve icinde kalanlari bile soyleyemedigi bir sahtekari bu kadar zaman hayatinda neden tuttugunu almiyor aklim.
İnsan huzurlu ve mutlu olmak icin iliski yasar, asabini bozmak icin degil.
Bu tiplerle beraber olacaginiza yalniz kalin kafanizi dinleyin, yalnizlik bunlardan daha cok korkulacak br sey degil.
Çok sert konuşmuşsun ama iyiki öyle konuştun .insan kalbini dinlerken mantığını duymuyor .benden önceki ilişkisi kız yüzünden bitmiş kızla konuştum kız söyledi zaten .Bende her senin dediklerini düşündüğüm ve karar verdiğimde o birseyler söyleyip tüm doğruları yanlış yapıyordu ne kadar haklı olsamda bi bakıyordum ben sucluyum .Önceden aldatildim ve o da güven sorunum var biliyodu ve öyle davranıyordu .Ama ben aptal aşık gözlüğünu takip herseyi görmezden geldim .Herkes ufak yalan söyler diyip gectim halbuki ufak yalan yoktur diye düşünürkenBelli ki yalancinin onde gideni olduguna gore onun onceki iliskisi onun yalanlari yuzunden bitmis.
Buna ragmen onceki iliskisinin yalanlar yuzunden bittiginu soylemis size.
Sizden sonraki sevgilisine de sizin yalanlariniz yuzunden bitti der artik.
Buna ragmen bu cocuk icin ufak tefek yalanlarini yakaladim ama ona cok guveniyordum demissiniz ki bu kisim mantiga aykiri.
Bir yere giderken size haber vermesini istiyormussunuz, o kadar cok guveniyor olsaydiniz, bu kadar kontrol etmezdiniz.
Yani siz basindan beri, ilk kucuk yalanindan beri guvenmediginiz halde devam etmissiniz ki buyuk bir hata.
Coluk cocuk sahibi kadinlar eslerini bosayabiliyorken yalandan cok cekmis bir kizin ufak tefek yalanlarini yakaladigi, kendini avutmak icin de ona cok guveniyordum dedigi ve icinde kalanlari bile soyleyemedigi bir sahtekari bu kadar zaman hayatinda neden tuttugunu almiyor aklim.
İnsan huzurlu ve mutlu olmak icin iliski yasar, asabini bozmak icin degil.
Bu tiplerle beraber olacaginiza yalniz kalin kafanizi dinleyin, yalnizlik bunlardan daha cok korkulacak br sey degil.
Doğru söylüyorsun bitecekse doğru söyleyim öyle bitsin yalandan değilYalan söyleyen kisiden hayır gelmez. Yası kac sevgilinizin bilmiyorum ama bence ufak meselelerde bile yalana basvuran insanın psikolojisinden süphe etmek lazım. Bence hastalık onların bu takıntısı, dogruyu söylemek kafan rahat ilerlemek varken oyuna ne gerek var dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?