Yalancı Kaynanam.

Siz konuyu anlamadiniz sanirim.

Bizzat kaynana oğluna yeni gelin aramiyor. Ne hikmetse, kaynanin en iyi arkadaşinin gelini bunu yapiyormuş. Kaynanadan habersiz.

Konu sahibi bu bilgiyi nereden aldi muamma. O gelin en fazla ne yapabilirdi muamma. Sonucta çocugu zor ile başka biri ile evlendiremezdi.

Konu sahibi bunu duymuş ve o gelini arayip ağir hakaret etmiş. Hiç bu kaynanayi, tüm herşeyi nasil etkiler demeden. Hatta o kadar ki olay iyicene büyüyor.

Konu sahibi istiyor ki kaynana, arkadaşi ile görüşmesin. Kolay mi öyle o? Onlar anladiğim kadari ile yillarca arkadaş ve evet yaş itibari ile yanlarinda dünkü bebek oluyor konu sahibi.
Ben konuyu cok iyi anladım.
Kaynananin haberi kesin vardir ya da yoktur diyemem
Konu sahibi görüşmesin istemiyor aslinda,kendisine yapilan bir terbiyesizlige kayinvalide adayinin tepkisiz kalisina kızgın.
E haksız da sayılmaz
Demek ki kaynana da istemiyor bu arkadaşımızı
Ne kadar kinlense yeridir bence
Yani zaten kaynanin arkadaşının gelini böyleyse
Kendisi de arkadasi da farksız tiplerdir

İlk konumda anlatmıştım. Sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma başka birini yapmaya çalışmıştı kaynanamın en yakın arkadaşının gelini. Bende bunu öğrenip kadını arayıp "eğer araya yapmaya çok meraklıysan kendi kocana yap" demiştim. Büyük kavgalar çıkmıştı. O gün ben kadınla telefonda konuşurken kaynanamı çağırdılar. Üzerine yürüdüler bağırdılar. Ona yaptıkları umrumda değil. Ama benim için çok afedersiniz ama "senin gelinin k...e" dediler. Bende kaynanamı arayıp sen neden o insanlara düzgün konuşun gelinimiz hakkınde demiyorsun dedim. Oda sende onlara neler demişsin haklılar dedi. Bu olaylardan sonra biz erkek arkadaşımla barıştık. Dün bu konu açıldı. Bende sizde bana her şeyi söyletiyorsunuz dedim. Olayı anlattım. Annesi olacak kişiye sormuş. Oda öyle bir şey olmadı ben duymadım demiş. Ya ben yalancı mıyım Allah aşkına? Babası öyle dememişlerdir deselerdi annen bana söylerdi diyor. Oğlu annem ben duymadım dedi diyor. Benim olanlar umrumda değil olan oldu ama beni bu şekilde yalancı yerine koymaları çok sinirimi bozuyor. Sanki kadın bir melekmiş gibi hala annesini savunuyor. Artık kafayı yicem.. Eşi böyle olup sonradan düzelen var mı? Bu kadar anneci olması beni çok yordu. İnsanlara onu üzecek bir şey yapmayın demesini isterken ben beni böyle yalancı yapmaları.. İçinden çıkamıyorum artık.

Eklemek istediğim bir şey var. Bana barışmak için geldiğinde annem aramızda sorunlara neden oluyor aramıza annemle mesafe koyacağız demişti. Bu durumda mesafe bana koyuldu..
Evlenin lütfen.
Aşk sevgi gördüğünüz gibi her engeli aşıyor.
Çok mutlu olacağınızı bu konuyla pekiştirmiş oldunuz.

Mutluluklar.

Elinden gelse annesiyle evlenecek bizimkisi dünyanın en sakin en dürüst en melek en karıncayı bile incitmeyecek insanıymış anacığı..

Onlar bana göre kendi çaplarında normal... Da senin kendinle zorun ne? Asıl mesele bu. Ne oldukları gayet belli ama buna rağmen ilişki devam etsin diye çırpınıyorsun resmen. Bi evlen 1 sene bile dolmadan annenin dizinde ağlayacaksın sen haklıymışsın diyeceksin.

Senin durumun nasıl biliyor musun? Uçuruma doğru koşuyorsun, sesleniyorlar sana "uçuruma koşuyorsun" diye. Sen de "evet biliyorum" diyorsun. Kendini mi öldürmek istiyorsun diyorlar "hayır" diyorsun. Ama düşeceksin? Evet biliyorum...

Evlenirsin ilerde senin anneci sözlün her olayda anasını tutar sonra sen sinir hastası olur ayrılırsin o kaynanan ve arkadaşları oğluna senden daha iyi gelin bulacağını söylerler sonuç=sen o kadar şey yaşayıp üzüldüğünle kalırsın onlar hayatına kaldığı yerden devam ederler...

Evlenme.
Ben evlenmeden önce bu kadar anneci olduğunu bilseydim evlenmezdim gezer tozarken annem annem demiyordu huyuma suyuma göre gidiyordu sonradan pat anneci oldu çıktı. Ne cektigimi ben bilirim. Konularımı oku.

Melek gibi gorunen bazi kvler bile evlenince zebaniye donusuyor. Seninki sinyali onceden vermis. Bu boyle surup gidecek haberin olsun da ona gore kararini ver.

Ayrica sakin evlenirsek duzelir dusuncesinde olma. Bir sorun varsa kat kat artarak devam ediyor. Sen istedigin mesafeyi koy huzur bozacak olan sinsice sızıp oyle bir bozuyorki yaninda yakininda olmasina bile gerek yok kendimden biliyorum. Aklini kullan.

Back
X