Yalancı Kaynanam.

Şey işte k.a.h.p....:skandal: Düzelir diye umuyorum ama düzelmeyecek sanırım..

Asıl onun yaptığına denir bu kelime. Sen bu kelimeyi kaynananın duyduğuna eminsin ve kaynana gözünün içine baka baka sana yalan söyleyebiliyorsa kork ondan. Daha sana neler yapar aklın hayalin almaz. Arkana bakmadan kaç.

Asıl onun yaptığına denir bu kelime. Sen bu kelimeyi kaynananın duyduğuna eminsin ve kaynana gözünün içine baka baka sana yalan söyleyebiliyorsa kork ondan. Daha sana neler yapar aklın hayalin almaz. Arkana bakmadan kaç.
Yok bana söylemiyor ama evde erkek arkadaşıma oğlum ben duymadım ben çok ağladım çok üzüldüm farkedemedim diyormuş. Yarın kendisiyle yüzleşmeye gidicem çünkü hazmedemiyorum.

Erkek arkadasina baska birini yapmak istedigini kimden ogrendin bu arada?

Kaynana hakli. Gelin aileye girmeden önce olay cikarirsa, bende cirkef olurum. Hatta böyle bir olayi cikaran gelini ne oglum ile evlenmesini isterim, ne söylediklerine inanirim.
Siz başka bi konuda kul hakkı diye kendinizi yırtmamış mıydınız ya?

Sevgi insanı kör ediyor sanki..
Şimdi anneciyse evlenince daha çok olacak çünkü aynı evde olmayacaklar daha kıymetli olacak annesi. Senin düşüncen buysa hiçbir şeye takılmadan devam etmelisin. Seviyorsan yutacaksın. Sesini çıkarsan birle düzelmez.

Kaynana hakli. Gelin aileye girmeden önce olay cikarirsa, bende cirkef olurum. Hatta böyle bir olayi cikaran gelini ne oglum ile evlenmesini isterim, ne söylediklerine inanirim.

Ne yazikki iki kisinin birlesmesine kaynana kisilerin karar verme yetkisi yok.

Aileye girmeden olay cikarirsa ne demekmis? Sizin aileye girmiyor kendisine aile kuruyor. Yine soz hakkiniz yok yani.

Ayrica kaynana oglunun iliskisine saygi gostermeyip baskasini ayarlama islerine giriyorsa kim olsa tepki verir. Etki tepki meselesi.

Boyle gelin istenmezmis yok yeaaa. Gelin alma diye birsey yok. Hayal kurmayi biraksin artik millet.
Iki kisi birbirini sever ve birlikte olur. Geri kalanlar biraz arkadan zirvalasin da yoldan cekilsin.

Aileye girmeden olay cikarirsa ne demekmis? Sizin aileye girmiyor kendisine aile kuruyor. Yine soz hakkiniz yok yani.

Ayrica kaynana oglunun iliskisine saygi gostermeyip baskasini ayarlama islerine giriyorsa kim olsa tepki verir. Etki tepki meselesi.

Boyle gelin istenmezmis yok yeaaa. Gelin alma diye birsey yok. Hayal kurmayi biraksin artik millet.
Iki kisi birbirini sever ve birlikte olur. Geri kalanlar biraz arkadan zirvalasin da yoldan cekilsin.
Birde bu olaylar olduktan sonra yine o kadının evine gidip oturup gülüp eğlendi. Benim adımada özür dilemiş. Hadsiz kaynana değil ayaklı yılan. Beni görünce ağlıyor ben öyle yapmadım öyle demek istemedim bilmemne diye. Sinirlerimi daha da bozuyor..

Siz başka bi konuda kul hakkı diye kendinizi yırtmamış mıydınız ya?

Evet, burda kul hakki mi var? Gelin gidip en iyi arkadasim ile arami bozuyor. Yetmiyor benim üzerime geliyor. Yani gelin ile kaynana "tencere senin dibin kara" oyunu oynuyor.

Benim dedigim böyle saca, böyle tarak oluyor. Sonucta gelinin dedikleri inanilmaz cirkindir. Ha kv'de oglunun baska birisi ile evlenmesini istiyorsa ve aktif bir sekilde plan yapiyorsa, iki secenek vardir. Ya iliskiyi sonlandirirsin, ya kv'de ile asla iletisim kurmamak sarti ile evlenirsin. Biraz özsaygi diyenlerdenim.

O mantik dogru olsa yurdumuzda nisan alisverisi, bohca gibi seyler olmazdi. Yani düsünce olarak haklisin fakat Türk toplumunda bu zordur.

Ki ben anladigim kadari ile kaynana degil, kaynaniz en iyi dostunun gelini konu sahibin sevgilisini baska biri ile beraber olmasini istiyormus. Ki bu elbette güzel birsey degil. Ancak bunun yolu yordami var. Gidip daha yeni tanidigin müstakbel kayin ailenin akrabalara böyle cirkinlik göstermezsin.

Sonucta o gelin istiyor diye, sevgili kacmayacak degil mi? Eger sevgi'ye, ask'a sahip cikilcaksa bu liseli ergen modunda olmamali.

Birde bu olaylar olduktan sonra yine o kadının evine gidip oturup gülüp eğlendi. Benim adımada özür dilemiş. Hadsiz kaynana değil ayaklı yılan. Beni görünce ağlıyor ben öyle yapmadım öyle demek istemedim bilmemne diye. Sinirlerimi daha da bozuyor..

Hepsini topla yuzles. Icindekilerini kus yuzlerine hadlerini bildir. Sonra o beyinsiz sevgilinden ayril.

Zamaninda ben yapmadim en azindan sen yap. Insanin icinde kaliyor.
Ha tabi en sagliklisi hepsini sallamak daha once dedigim gibi.
Ama zaten kotusun ve eninde sonunda kotu ilan edileceksin yine..o yuzden goster kotulugunu.
Yok kotu gelin yok zart. Bazi insanlara hic yaranamazsin zaten. Bunlar o tiplerden.
Pabuc birakmayin bunlara.
Gelin diye diye herseyi sinmemis gerekiyor gibi bir hal olustu. Ama yok oyle dunya
Gelinden once insan evladiyiz.

O cocukla da devam etmeni tavsiye etmiyorum. Seni bu durumlara sokmayacak erkekler var inan bana.
Normal bir erkek olsa ona baska birinin yapilma istegini senin duymani engellerdi huzurunu kacirmazdi.

O mantik dogru olsa yurdumuzda nisan alisverisi, bohca gibi seyler olmazdi. Yani düsünce olarak haklisin fakat Türk toplumunda bu zordur.

Ki ben anladigim kadari ile kaynana degil, kaynaniz en iyi dostunun gelini konu sahibin sevgilisini baska biri ile beraber olmasini istiyormus. Ki bu elbette güzel birsey degil. Ancak bunun yolu yordami var. Gidip daha yeni tanidigin müstakbel kayin ailenin akrabalara böyle cirkinlik göstermezsin.

Sonucta o gelin istiyor diye, sevgili kacmayacak degil mi? Eger sevgi'ye, ask'a sahip cikilcaksa bu liseli ergen modunda olmamali.
Kaynanam olacak kişinin bu kadar kötü insanlarla ısrarla görüşmesine ve ilişkimizde sorunlar çıkmasına neden olması? Bu susup yutulacak bir şey mi eğer gerçek bir anne ise bizim mutluluğumuzu istemesi gerekmez mi?

Hepsini topla yuzles. Icindekilerini kus yuzlerine hadlerini bildir. Sonra o beyinsiz sevgilinden ayril.

Zamaninda ben yapmadim en azindan sen yap. Insanin icinde kaliyor.
Ha tabi en sagliklisi hepsini sallamak daha once dedigim gibi.
Ama zaten kotusun ve eninde sonunda kotu ilan edileceksin yine..o yuzden goster kotulugunu.
Yok kotu gelin yok zart. Bazi insanlara hic yaranamazsin zaten. Bunlar o tiplerden.
Pabuc birakmayin bunlara.
Gelin diye diye herseyi sinmemis gerekiyor gibi bir hal olustu. Ama yok oyle dunya
Gelinden once insan evladiyiz.

O cocukla da devam etmeni tavsiye etmiyorum. Seni bu durumlara sokmayacak erkekler var inan bana.
Normal bir erkek olsa ona baska birinin yapilma istegini senin duymani engellerdi huzurunu kacirmazdi.
Daha önce yaptım bunu. Hepsinin hatasını yüzüne vurdum. Ama onların beni kötüleyebileceği tek bir şey vardı. Öfke kontrolum. Hepsinin benden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Ya kendilerini peygamber gibi kusursuz hatasız mükemmel görüyorlar..

Daha önce yaptım bunu. Hepsinin hatasını yüzüne vurdum. Ama onların beni kötüleyebileceği tek bir şey vardı. Öfke kontrolum. Hepsinin benden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Ya kendilerini peygamber gibi kusursuz hatasız mükemmel görüyorlar..

Ovvv ozaman bunlar yuzsuz utanmaz.
Hos, zaten belli oyle olduklari.
Canim huzurunu kacirmaya deger mi?
Zaten yapmissin yapacagini. Degisen ne olmus? Hic.
Ozaman kendini hiiiic bosuna tuketme. Nefesine yuregine degmez.
Bak zaten sinirliymissin. Zayif noktanla oynayip oynayip seni zivanadan cikarip ele gune kotu lanse ederler birde.
Kendini rezil etmeye boyle basiretsiz insanlar icin yipratmaya degmez.
Bazen huzur hakkini aramaktansa daha iyidir. Huzuru sec bence. Hem kendin hem ailen icin.
Seni gercekten seven erkek zaten huzurlu ortamlar yaratir. Olaylar iyice drama baglanmis. Akli selim dusunemeyecek kadar sinirlerini yipratmislar.
Hasta ederler seni allah korusun. Senden sadece birtane var. Ailene saril. Onlar da uzulur. Boyle cirkeflerle basa cikamazsin.
Basa cikmak icin onlar gibi sinsi olmalisin.
Hicc degmez inan bana.
Seni dengenden cikaracak her olaydan insanlardan uzaklas. Iyi gelmiyorlar demek sana bu hale geldiysen getirmeye basardilar ise.

Ovvv ozaman bunlar yuzsuz utanmaz.
Hos, zaten belli oyle olduklari.
Canim huzurunu kacirmaya deger mi?
Zaten yapmissin yapacagini. Degisen ne olmus? Hic.
Ozaman kendini hiiiic bosuna tuketme. Nefesine yuregine degmez.
Bak zaten sinirliymissin. Zayif noktanla oynayip oynayip seni zivanadan cikarip ele gune kotu lanse ederler birde.
Kendini rezil etmeye boyle basiretsiz insanlar icin yipratmaya degmez.
Bazen huzur hakkini aramaktansa daha iyidir. Huzuru sec bence. Hem kendin hem ailen icin.
Seni gercekten seven erkek zaten huzurlu ortamlar yaratir. Olaylar iyice drama baglanmis. Akli selim dusunemeyecek kadar sinirlerini yipratmislar.
Hasta ederler seni allah korusun. Senden sadece birtane var. Ailene saril. Onlar da uzulur. Boyle cirkeflerle basa cikamazsin.
Basa cikmak icin onlar gibi sinsi olmalisin.
Hicc degmez inan bana.
Seni dengenden cikaracak her olaydan insanlardan uzaklas. Iyi gelmiyorlar demek sana bu hale geldiysen getirmeye basardilar ise.
Normalde de sivri sinirli bir insandım ama onların bu tavırları beni sinir hastası yapan. Artık başa çıkamıyorum yalancılıkları vefasızlıkları çok zoruma gidiyor çok emek verdim sadece bunun için üzülüyorum..

Kvnin üstüne yürümüşler ona ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil ama benim hakkımda senin gelinin k...e demişler . Çok kızdım kvye trip atıyorum.

Hmmm ok

Normalde de sivri sinirli bir insandım ama onların bu tavırları beni sinir hastası yapan. Artık başa çıkamıyorum yalancılıkları vefasızlıkları çok zoruma gidiyor çok emek verdim sadece bunun için üzülüyorum..

Neler gecmedi ki. Bu da gecer.
Ilerde iyiki kurtuldum dersin.
Gercekten degmez bu aileye bu sevgiliye.
Kendinde hata gormeyen uzlasmak istemeyen insanlarla basa cikilmaz zaten.

Birde sevgilimle bizi ayiriyorlar diye kv gazina gelip daha cok sevgiline baglanma derim. Ne insanlar var...
Bazilari masus bile yapiyor bunlari. Oglumu alsin diye. Seni bu duruma sokan adamdan zaten hayir gelmez birkere.
Boyle aileden de duzgun bir cocuk cikmaz.
Oyunlara gelip senin sinirlerini bozmalarina sakin izin verme... Hehehe diye arkandan guluyorlardir belki.

Bu cocuktan ayrilmak senin en buyuk zaferin olur zaten. Hepsini birbirleriyle basbasa birak. Oglunuzu isteyen cokmus isTeeyin birini madem deyip gulerek cek git. Bak nasil bakiyorlar bön bön.
Mutluluk huzur nerde sen oralara odaklan.. Kendini sev ve deger ver.

Keske o kadını dovseydin. Fazla dizi izlemis gercekleri görmeliydi. çöpçatan. Hepsine yol ver en basta da o sevgiline. Erkek boyle pasif kalmamalı onun bundan sonraki ailesi sen olcaksin. Aile kurcak. Ne bu anne etekleri altinda dolanmalar.

Back
X