Yalancı kocam

Eşiniz ne iş yapıyor ve sizi nereye götürdü?

Konu başlığında da belirttiğin gibi kocan kumar illeti yüzünden yalancı malesef. Bu sebeple oyunlarına gelme. Ona inanmayı bıraktığın vakit yapman gereken gün gibi ortaya çıkacak zaten. Kendini ve çocuğunu düşünerek hareket et

Hangi patron işçisinden 2 aylık maasini borç olarak alır ki ?

Yorulduysan bırak. Hala ne bekliyorsun böyle birinden. Değişmeyecek.

Ben yalan söylüyor diyorum siz de düşünün sesli zaten bikere baslamis yalana şimdi onu örtmek için yeni yalanlar lazım patron kime borç vermiş borc vererekmi patron olmuş ..... düşünün bence .....bence bu işin sonu iyi değil siz hayatınızı planlamayı düşünün

bunların hepsi komik bacım hepsi birer feyyaz yiğit, hasan can kaya. yazım hatası yapıyosun hemen dalgaya alırlar. buraya dert yazan derdine çare bulmaz daha da sinirlenir. mutsuzluk abidesi çoğu. insanlara laf sokup rahatlıyolar.

kocan yalan söylüyor. kesin.

Kumar igrenc bir bagimliliktir ve asla geçmez
Huylu huyundan da vazgeçmez

Onları hiç kafaya takmıyorum bu insanlar heryerde malesef bacım. Bana tek çare annem babam kız kardeşim olacak. Babam zaten üstüne basarak yine yapacak deyip durdu. Ben sevdiğim için döndüm hep affetim . Babam nezamanki tamamen kararlı olup boşarsın ben yandıdayım dedi.. zerre güvenmiyor ona ben değişir diye heveslendim hep ama nafile.şimdi artık dönersem yüzde yüz içimde bitirmiş olmak istiyorum. Kafamda bitti netim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…