Yalancı mı???(Hostes Hanım)

Arkadas ne hostesmiş:/
M melomis bebismi agliyo ne bi ses geldi onunla ilgilen.Kim yalan soyluyo kim dogruluk abidesi bunun terazisi sen deilsin zannedersem.Herkes kendinden sorumludur.Sen ben ve hatta hostes...
Üfff amma abarttınız hakkatten ya.şurda kadın kadına iki muhabbet yapalım dedik.illa yazmak için çok dramatik konular mı olması lazım.bu konu hakkında bilgisi olanlara danıştım bu kadar.sanki herkes 7/24 kültürel muhabbet yapıyo.sanki hayatınız dünya tarihi ve cografyasi üzerine doktora yapmakla geciyo.yani böyle yanlış anlamayın lafim sırf size değil dalga geçer gibi yorum yapınca ne oluyor.2-3 like fazla almak mi tüm mesele.buradaki 2 kelime yazıdan kimse kimsenin hayat görüşü ve seviyesini ölçemez ki.boyle yorumlardan kimse birseyini doğru düzgün yazamaz hale geldi

Evet belki hayatimiz dunya tarihi ve cografyasi uzerine doktora yapmakla gecmiyo.Ama en azindan o ne yapmis bu ne resim paylasmis diye dedikodu pesinde kosarakta gecmiyo.Iyi geceler uyumam gerek sabah is var.Yoksa seninle bi sohbeti uzun uzun surdurmeyi cok isterdim.

İnsanlarla sohbet ederken, birşeyler paylaşırken açık aramaya çalışmayın ve kendi hayatınızla ilgilenirseniz hem daha kaliteli bir hayat yaşamış olursunuz, hem de insanlara fesatlıkla yaklaşmadığınız için büyük bir kafa rahatlığına erişirsiniz. Zira kimi yaşar, kimi sadece konuşur. Yaşamak her zaman daha zevklidir. Bir tavsiye.

Yalanci olsa ne yalacaktiniz arkadaslara danistim sen hosteslik icin yeterli degilmisin aha yakaladim aciginimi diyecektiniz?
Hani bazilari vardir surekli acik yakalamaya calisir gozume oyle birisiniz gibi geldiniz.
saniyorum isiniz yok o arkadasinizin kariyer sahibi olmasi icten ice uzmus sizi.stalklamak,giybet yapmak ardindan konu acmak bayagi kafayi takmissiniz yano.
Herkesin baskasinin hayatin da imrendigi noktalar olabilir mesela sizin de ne guzel bebisiniz varmis bende buna imrendim allah bagislasin
Bosver kim ne yaparsa yapsin siz kendi hayatiniz icin de en iyisini yapmaya calisin

Bi bitmediniz..
Sadece çay, kavhe ve yemek servisi yaptığımızı sanan zihniyetler.

Evet kıskanıyorsunuz yoksa , yalan söylediğini niye düşünesiniz.

Eğitimini tamamlayan herkes , dünyanın her yerine uçar.
Bedava yer içer , konaklama ücreti vs. hiçbir şey ödemez.
Üstüne de bi ton maaş alır.

Fakat en zor meslekler arasında sıralamaya girer, herkesin harcı değildir.

Ve ne hikmetse her daim kıskanılır,ama bir taraftan da küçümsenir.

Yok estafurullah.niye kücumseyelim.ben ne zaman hosteslikle ilgili bir konu geçse hep derim.cok zor meslek diye.gercekten kolay değildir eminim.yorucudur.

Ya ben yalandan inanılmaz.o kadar nefret ediyorum ki anlatamam.takinti olmuş resmen.yani yalan oldu mu işin içinde hemen uzaklaşmak isterim.bos yere kızın günahını almayayim.yok yere soğukluk yapmayayim diye bilen kişilere bir sormak istedim sadece.konuyu ilk anlatırken bu şekilde anlatsam.sorun olmayacaktı.anlatis tarzım ve relaxliktan yanlış anlaşıldı olay aslında.kimseyi kıskanmak gibi bir huyum yok aslında ama yazdiklariniz kendimi sorgulamama sebep oldu resmen.kiskaniyorum da farkında mi degilim acaba diye...kendimden tiksindim resmen şuan...ama teşekkürederim yazdiklariniz için aydınlandı beynim sanki bir anda.silkelendim...beynim çürümüş farkında değilim

Yurt içi yurt dışı uçabilir buna engel bir durum yok, yabancı dil +fiziğide iyiyse gayet güzel gezer dünyayı.
Asıl burda çekemeyen siz olmuşsunuz kızcağızı, sabah sabah eşinizle bile dedikodusunu yapacak kadar oturmuş içinize.
Siz uçarken ucuz uçuşlar yapan firmaları denediniz sanırım. THY nin uçtuğum bütün uçuşları süper kaliteliydi hostesleride öyle

Uçuş kalitesiyle ilgili bir sorun yazmadım ben...pegasus ta thy de gayet iyi her açıdan

Ailemin dostlarının kız çocukları hostes, erkek çocukları pilot oldular hep.
Çünkü işletme, iktisat gibi bölümlerde okuyup iş bulamayınca torpille bu alana yönlendiler.
En yakınen bildiğim ablamın arkadaşı hostes, hatta hostesti 5 senede bıraktı.
Çünkü bu sürede başlar başlamaz yurtdışı ve yurt içi uçtu.
Bir haftada maksimum 3 gün evde olabildiğini anlatıyordu.
Bu 5 senede İstanbul'un iyi bir semtinde ev, son model arabasını alıp ayrıldı.
Kabin amiri olduklarında ise gerçekten ağızları açık bırakan meblağlar kazanıyorlar.
Bana da zamanında çok ısrar ettiler hazır torpil de çok diye, bu kadar ayrıntıyı bilmemin sebebi bu.
Ama gerçekten çok zor bir meslek.
O kadar basınca maruz kalınca hem bedenen hem de ruhen her yıl ömrünüzden 5 yılmış gibi gidiyor.
Duyularınız köreliyor, cildiniz yaşlanıyor, beyniniz sürekli radrasyona maruz kalıyor.
Uçarken yediğiniz yıldırımlar sinir sisteminde ciddi sorunlara yol açıyor.
Uyandığın ülkeyi unutmak, hiçbir sosyalliğinin olamaması, sanılanın aksine değişik ülkelerde ancak oteldeki yatağı görebilecek kadar konaklıyor olmak da cabası.
Bir 15 sene önce çok avantajlıydı ama günümüzde hiç öyle değil, günde 3 ülke değiştirilebiliyor, sefer sayıları çok fazla.

Eğitim dediğiniz şey, birkaç aydan oluşuyor.
Gerekli görsellik boy kilo rakamı olarak +/-10 fark sınırı var.(20 miydi acaba)
Her daim bakımlı ve temiz olmak zorundasınız.
Tabi ki dil bilmek çok önemli, yer hostesliğinde bile hiç yoktan orta üst düzey dil aranıyor.

Kısaca, o tanıdığınızın doğru söylüyor olma ihtimali çok yüksek.

Ya ben de bu konuyu tam anlamadim. Kime ister yalan soylesin ister soylemesin. Size ne bize ne?

Kuzenim Thy de Kabin Amiri avrupa ucuslarinda gidip geri geliyorlar ama uzak yerlerde mutlaka 1-2 gùn konakliyorlar . Maximum ucus sureleri var òrn. 8 saat havadalarsa 1 gùn konakliyorlar 14 saat havadalarsa 2 gùn konaklamadan geri ucuslari yasak gibi.
Her gittigi yerde mutlaka foto ceker instaya atar. Swarmda check in vs. Her ùlkeden bisey alip gelir

Biliyorum bu sektoru.. hostes yas siniri 20 30 arasidir zaten... Ancak tecrube istenir ve bircok elemeden geçerler, mezun da istenir. Ongorusme, sonra dil mülakati, sonra psikolojik test ve belli bir bölgede egitim verilir....gecerse alinir...genelde böyledir ama torpille girdiyse girmiştir tabii.

Yurtdışına hostes olarak gitmesi hava atılacak bir durum mu ki bunu dert edindiniz kendinize?

Gerçi işsizsiniz herhalde bu kadar ıncık cıncık şeyleri oturup uzuuun uzuun konuştuğunuza göre

En kısa sürede kafanıza uygun bir iş bulup başkalarının işleri hakkında kafa yoracak işsizliği üzerinizden atmanızı dilerim

Bilgim yok maalesef.

Cok baska bisey sorucam ben.
Kizlar heryerde ben " bayagi" yazsini gorur oldum.
Dogrusu "baya" degilmidir? Yoksa benmi senelerce yanlis biliyorum?
Kafa allak bullak.
Acaba Turkce sozluge updatemi geldi dedim bi ara.

Bilgim yok maalesef.

Cok baska bisey sorucam ben.
Kizlar heryerde ben " bayagi" yazsini gorur oldum.
Dogrusu "baya" degilmidir? Yoksa benmi senelerce yanlis biliyorum?
Kafa allak bullak.
Acaba Turkce sozluge updatemi geldi dedim bi ara.
Bayâ
Bayağı

Yaşla alakasi yok yurt disina da tabi ucabilir ayni gun sehir ici ve yurt disi ucuslar
da oluyor.Yalan solese bile niye takiliyorsunuz bende onu anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…