Yalancı mutluluk

Saldırmak derken BELKİ DE günahını alıyorsunuz ablasının. İlla yüzüne bağırıp çağırmanız gerekmiyor, bize burda onu suçlar tavırla konuşmanız saldırmayın demem için yeterli bence.

4 sene değil 1 ayda bile heveslenebilirsiniz buna kimse bir şey diyemez ama hadi evlenelim hadi evlenelim diye çocuğu sık boğaz etmeniz yanlış bence. Siz böyle davrandıkça dikkat edin de sizden uzaklaşmasın. Biraz ağır davranın. Onun sizi evliliğe ikna etmeye çalışması lazım asıl. Yani bu benim düşüncem. Üzülmeyin kırılmayın lütfen.

bir kadının evlilik için ısrarcı olması bence son derece yakışıksız. el üstünde tutulması ikna edilmesi gereken taraf kadındır. nazlı olmak kadına yakışır. bence şuandan sonra bu evlilik konusunu kapa. dünyada evleneceğin son insan o kalmış gibi de davranmaktan vazgeç. tavrlarına bir özgüven gelsin, bak o zaman sevgilin konuyu gündeme getirecek sürekli. dene ve gör.

adam sana kendisi bi teklif yapmamış annesi isteyelim demiş ama çocuk sana şu gün geliriz dememiş hal böyle iken sen niye havalara girdin onu anlamadım kıyafet bakmalar ev boyatmalar falan, kız kısmı azcık nazlı olur erkek 100 kere sorar kız nazlana nazlana evet der falan kız evi naz evidir hani değil mi güzelim,hoş değil bu hallerin

yahu demek ki birden sevgili yaptı kız, senin sevgilinin yapamadığını onun sevgilisi yaptı ve taktı yüzüğü parmağına, hem neye kızıyosun ki abla olan o değil mi sıra onun zaten, biraz kıskançlık var gibi

Sabret canım o kadar da üzerine düşme bence... Hem o zaten seninle evlenme düşüncesinin var olduğunu hem de aile içinde konuşulduğunu belirtmiş sana, uygun zamanı bekliyorlardır, tüm iş sevgilinde bitmiyor ya, onların da kendilerine göre hesapları vardır.. Hem bu işler nasip.. Üzülme lütfen..

bak kendin yazmışsın sana bişey söylemiyor belki kızın sevgilisi vardı sadece annesi biliyodu olamaz mı herkese duyurmak zorunda mı, senin istenme sözün geçmiş ama ne kadar ciddi orası tartışılır ben okurken ağza çalınan bir parmak baldan ötesini göremedim, benim bildiğim ciddi adam gelir karşına der ki aşkım ailenle konuş biz şu gün size geliyoruz hatta annesine anneni arattırır falan adam sana daha evlenme teklif etmemiş yaa ötesi var mı sen hala ablası kendini araya soktu diyosun

yahu ablasi evlenmek icin seni mi bekleyecekti. belli ki onun da gorustugu biri vardi, o da senin su an yaptigin gibi hayaller kuruyordu.

Gelin ata binmis ya nasip demis. Bosver bu kadar hevesli durma zaten.

Şu hayatta edindiğim tecrübelerden öğrendiğim bişey varsa o da konu ne olursa olsun erkeğin üstüne gidildiğinde yapacağı varsa da yapmıyor. Soğuyor, uzaklaşıyor. Yaptığınız yanlış . Bu tarz konularda erkekler ısrarcı olmalı. Bir daha açma evlilik mevzularını.

sen sevgilinin keyfini bekliyorsun bir de ablasi mi beklesin???
valla bana da darilmisti abimin eski nisanlisi onlarin evlenmesini bekleseydim daha anca yeni yeni dugun hazirliklarina baslardim(3 yil sonra)
birak sevgilin senin pesinde kossun evlenmek icin, sus almak ev boyatmak falan cok garibime gitti

Son düzenleme:
Sizin sevgilinizin size yapmadığını ablasının sevgilisi ona yapmış, evlenme teklifi etmiş nişanlanmışlar diye,ablasına kızamazssınız ...tabiki suç yok bunda sorun sevgilinizin sizinle evlenmeyi henüz düşünmüyo olması bunun bahanesi ablası olamaz

Ben ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ilk sevgilim başkasını istemiyorum hayatımda ablasıda evleniyosa evlensin napim yani 4 sene bekledim heves etmek benimde hakkım 4 yıl yapmam gereken nazı yaptım zaten

Ben ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ilk sevgilim başkasını istemiyorum hayatımda ablasıda evleniyosa evlensin napim yani 4 sene bekledim heves etmek benimde hakkım 4 yıl yapmam gereken nazı yaptım zaten

evlenirseniz ne ala, o zaman bekleyeceksiniz ses etmeden. evlenemezseniz de yapacak bir şey yok. herkes ilk sevgilisiyle evlenecek diye bir kural yok.

hani çocuklar bişey için tutturur ya valla onlar gibi oldu şu yorumun, canım inşallah evlenirsinde adam evlenme teklif etmiyo sen et o zaman 2 yüzük al istemeyede siz gidin sen anlamadın bizim dediklerimizi, sen istersin ama iki tarafta istemeden evlilik olmaz, ablası nişanlanıyomuşta yoğunmuşta seninle ilgilenemezmiş, ne yoğunluğu vardı dürü falan mı hazırladı ablasına elbisemi dikti belli ki nefes almak istedi adam

ilk cümlenizin aynısını ben de düşündüm yorum yazarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…