Yalancı testler bu markayı almayın

meltemakd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
261
40
18
24
Evet arkadaşlar dün bat 5 daya doctorun testini yaptım direk bariz pozitif çıktı ilk saniyede bugün bat 4 awox marka ile yaptım kocaman bir negatif kimse almasın boş yere para vermesin bence üstteki days doctor
Alttaki awox - awox alın bence

Eklentiler

• IMG20251111145546.webp
    29 KB · Görüntüleme: 222
Days doctora kalsa her ay herkes hamile. Allah o testi ureteni bildiği gibi yapsın. Umut tacirleri:))

Bakın mor kapaklı awox mavi olan days doctor

Eklentiler

• IMG20251111150126.webp
    44 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG20251111150044.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG20251111150023.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 221
valla test alınacaksa predictor alınsın. asla kuruma çizgisi dahi olmuyor. ben reglden 4 gün önce predictor ile öğrendim gebeliğimi. evet pahalı diğerlerine göre ama elli tane test yapacağıma güvendiğim tek bir testi yaparım

Predictor özel hastanede kanda gebelik testi yaptırmaktan daha pahalı:) geçen aylardan birinde gebelik şüphem oldu, eşim predictor almış gelirken, ben de gidip hastanede yaptırayım dedim. Ben 300 verdim kan tahliline, o 350 vermiş predictore.

Ay hayırlı olsun şimdi farkettim gebelik öğrendiğini

Sağlıcakla al kucağına inşallah öğrendiğinde beta değerin kaçtı ?

Kızlar days comfort hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bata 2 gün kala silik çıkardı.
Bundan öncede yaptım ama hiç silik olmazdı.
Umut baglayimmi sizce?

Kızlar days comfort hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bata 2 gün kala silik çıkardı.
Bundan öncede yaptım ama hiç silik olmazdı.
Umut baglayimmi sizce?
Bence 2 gün daha bekle regl gününde yap canım artık tğm testler hemen hemen hayal kırıklığı

Hangi hastane baya uygunmus ben 660 tl verdim özelde sadece beta hCG testine predictor de 300 tl idi kan daha garanti die ona vermiştim heryerde herşey farklı cok fahiş fiyatlar ben days doctor ile ögrendim gebeliği olmasa da gösteriyor demekki cok saçma

Sağlıcakla al kucağına inşallah öğrendiğinde beta değerin kaçtı ?
önceki gebeliğimde predictor ile öğrendim ve 306 çıkmıştı değerim. bu gebeliğimde evde test yapmadım zaten emin gibiydim ve reglim bi hafta gecmişti bile direkt doktora gidip kan verdim

Bulunduğum şehirde hastanede testler arası uçuk fiyatlar var. 500 olan da var 600 olan da.. ama evimin karşısındaki hastane 300e yapıyor. Muayene olunca hepsi toplam 1700 oluyor.

Bulunduğum şehirde hastanede testler arası uçuk fiyatlar var. 500 olan da var 600 olan da.. ama evimin karşısındaki hastane 300e yapıyor. Muayene olunca hepsi toplam 1700 oluyor.
Cok pahalı gerçekten ilk 2 cocugumda kontrollerim hep özelde oldu 3. Ye gebeyim bunda devlete gidicem gerçekten cok pahalı muayene 1500 TL'den baslıyor sadece 1 tıp merkezi var orada 700 tl ama doktoru cok beğenmiyorum en iyi seçenek devlet şuanlık kan tahlili zaten özelde yaptırmam bir hCG böyle ise tamamını düşünemiyorum böbregimi bırakıp çıkmam lâzım heralde

Evet predictor kesin sonuç varsa var yoksa yok bende onunla öğrendim. Bir oncekinde yaptım negatif ve 1 dakika sonra adet olmuştum kesin sonuç predictor

Ben Samsun'da yaşıyorum medicalpark ve Liv hospitalde devam ettim hep ama hep husran oldu halen bebek yok kucağımda..Bende hiç devlete gitmedim kadın doğum için ama özel sadece para kapanı başka birşey değil test tahlil derken dakikalar içinde 7500...10 bini kitliyorlar zaten muayene 2550 şimdi olmuş 3000 bir test bir tahlil derken. Bende şimdi devlete gideceğim ilkkez

Devlet bence daha güvenilir işin içine para girmediği için sözlerine daha fazla güveniyorum inşallah orada güzel sonuçlar alırsınız

Ay insallah benimde silik predictor early çıktı guveneyim ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…