Yalancı testler bu markayı almayın

Canım gebiş gözüküyorsun gözün aydın hayırlı haberlerle gel

Bence yanlıs olma şansı yok gibi duruyor maşallah awox da güvenilir diyorlar kesin kan ver heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerle gel inşallah

İnternetten aldım testleri son kullanma tarihi daha var sıkıntı yok ama sorunlu olma ihtimalide korkutuyor testlerin yanlış çıkarmadı ondan korkuyorum
Aşkım her testte bu var eczaneden almış olsaydın bile ağzını yediğimin karısı kendini niye bunaltıyon gidip kan versene. Olursa our olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz. Böyle her ay takarsak ooohooooo. Bak ben düştüm bu afet ağına saplandım kaldım bi ara. Şimdi umurumda değil. Hala testlerim pozitif ama kendimi kaptırmıyorum. Olabilirde olmayabilir de. Sen elinden geleni yaptın mı arkadaşım. Gerisini allaha bırak ona güven

Canım ben bunlara kaptırmıyorum kendimi ilk defa yaptım her ay yaptığım falan yok merak ediyorum sadece şuan kan vermememin sebebi tüp bebek tedavisi görüyorum transfer oldum 10 gün önce yarın kan testi günüm ben meraktan erkenden gebelik testi yaptım

Kız seni allah ne yapmasın bekle o zaman ben inanıyorum yarın burada parti var inşallah

Hala testlerim pozitif demişsin ya canım merak ettiğimden Soruyorum testte yanlış pozitif mi çıkıyor?

Var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…