Ahahah neden öyle dedinizAşkım sen bence şimdi git ver sjshsh ver de gör shsjsjsj
İnternette alınan testler bozuk çıkıyor diyorlar ondan çok kendimi heveslendirmek istemedimAşkım sen bence şimdi git ver sjshsh ver de gör shsjsj
Canım gebiş gözüküyorsun gözün aydın hayırlı haberlerle gelBişey sormak istiyorum acaba internetten aldım Awox kurtulma çizgisi yada yalancı çizgi çıkarır mı 3 gün üst üste test yaptım bu şekilde çıktı testlerin hepsinde sıkıntı olamaz herhalde.cuma günü kan vermeye gidicem ama çok merak ettim
Yoo korkman için söylemedim canım testlerin bariz pozitifAhahah neden öyle dedinizkorkuttunuz beni
İnternetten aldım testleri son kullanma tarihi daha var sıkıntı yok ama sorunlu olma ihtimalide korkutuyor testlerin yanlış çıkarmadı ondan korkuyorumYoo korkman için söylemedim canım testlerin bariz pozitif
Amin inşallah canım benim yarın sabah kan vericem hayırlısıyla sonucumu alıcam haber veririmCanım gebiş gözüküyorsun gözün aydın hayırlı haberlerle gel
Bence yanlıs olma şansı yok gibi duruyor maşallahBişey sormak istiyorum acaba internetten aldım Awox kurtulma çizgisi yada yalancı çizgi çıkarır mı 3 gün üst üste test yaptım bu şekilde çıktı testlerin hepsinde sıkıntı olamaz herhalde.cuma günü kan vermeye gidicem ama çok merak ettim
Aşkım her testte bu var eczaneden almış olsaydın bile ağzını yediğimin karısı kendini niye bunaltıyon gidip kan versene. Olursa our olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz. Böyle her ay takarsak ooohooooo. Bak ben düştüm bu afet ağına saplandım kaldım bi ara. Şimdi umurumda değil. Hala testlerim pozitif ama kendimi kaptırmıyorum. Olabilirde olmayabilir de. Sen elinden geleni yaptın mı arkadaşım. Gerisini allaha bırak ona güvenİnternetten aldım testleri son kullanma tarihi daha var sıkıntı yok ama sorunlu olma ihtimalide korkutuyor testlerin yanlış çıkarmadı ondan korkuyorum
Aşkım her testte bu var eczaneden almış olsaydın bile ağzını yediğimin karısı kendini niye bunaltıyon gidip kan versene. Olursa our olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz. Böyle her ay takarsak ooohooooo. Bak ben düştüm bu afet ağına saplandım kaldım bi ara. Şimdi umurumda değil. Hala testlerim pozitif ama kendimi kaptırmıyorum. Olabilirde olmayabilir de. Sen elinden geleni yaptın mı arkadaşım. Gerisini allaha bırak ona güven
Canım ben bunlara kaptırmıyorum kendimi ilk defa yaptım her ay yaptığım falan yok merak ediyorum sadece şuan kan vermememin sebebi tüp bebek tedavisi görüyorum transfer oldum 10 gün önce yarın kan testi günüm ben meraktan erkenden gebelik testi yaptımAşkım her testte bu var eczaneden almış olsaydın bile ağzını yediğimin karısı kendini niye bunaltıyon gidip kan versene. Olursa our olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz. Böyle her ay takarsak ooohooooo. Bak ben düştüm bu afet ağına saplandım kaldım bi ara. Şimdi umurumda değil. Hala testlerim pozitif ama kendimi kaptırmıyorum. Olabilirde olmayabilir de. Sen elinden geleni yaptın mı arkadaşım. Gerisini allaha bırak ona güven
Amin inşallah çok teşekkür ederimBence yanlıs olma şansı yok gibi duruyor maşallahawox da güvenilir diyorlar kesin kan ver heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerle gel inşallah
Kız seni allah ne yapmasınCanım ben bunlara kaptırmıyorum kendimi ilk defa yaptım her ay yaptığım falan yok merak ediyorum sadece şuan kan vermememin sebebi tüp bebek tedavisi görüyorum transfer oldum 10 gün önce yarın kan testi günüm ben meraktan erkenden gebelik testi yaptım
AminAmin inşallah çok teşekkür ederimbende heyecanla yarını bekliyorum
Ayyy hadi inşallaaaahKız seni allah ne yapmasınbekle o zaman ben inanıyorum yarın burada parti var inşallah
Hala testlerim pozitif demişsin ya canım merak ettiğimden Soruyorum testte yanlış pozitif mi çıkıyor?Aşkım her testte bu var eczaneden almış olsaydın bile ağzını yediğimin karısı kendini niye bunaltıyon gidip kan versene. Olursa our olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz. Böyle her ay takarsak ooohooooo. Bak ben düştüm bu afet ağına saplandım kaldım bi ara. Şimdi umurumda değil. Hala testlerim pozitif ama kendimi kaptırmıyorum. Olabilirde olmayabilir de. Sen elinden geleni yaptın mı arkadaşım. Gerisini allaha bırak ona güven
Var gibiCanım ben bunlara kaptırmıyorum kendimi ilk defa yaptım her ay yaptığım falan yok merak ediyorum sadece şuan kan vermememin sebebi tüp bebek tedavisi görüyorum transfer oldum 10 gün önce yarın kan testi günüm ben meraktan erkenden gebelik testi yaptım
Canıııım çıktı sonucum beta 183Kız seni allah ne yapmasınbekle o zaman ben inanıyorum yarın burada parti var inşallah
Aaaa yaşasıııınnn hadi gözümüz aydın olsunCanıııım çıktı sonucum beta 183
Baak bu da benim bu akşamCanıııım çıktı sonucum beta 183
Amin allahın izniyle inşallahAaaa yaşasıııınnn hadi gözümüz aydın olsunsağlıkla kucağına al bebeğini
Canım tekrar dene iki gün sonra benim başlarda böyle oldu sonrada kırmızıya döndü iyice inşallah seninde var gibi hissediyorumBaak bu da benim bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?