Yalanın sonucu...

Haklısınız bende o yönden bakıyorum evlii değilim bir mecburiyetim yok nişanımız da ertelenmişti vardır bir hayır diyordum gerçekten öyleymiş. Acı bir tecrübe oldu bana.

Bununla avunmuyorum umurumda değil önemli olan bana yalan söylemesi,kandırması ötesi yok.

BU düşüncelerin hepsi olay taze olduğu için.. hayatta ne insanlar var buna mı kaldın? Bence asla pişman olmayacaksın hemen değil bir süre kafanı dinle sonra birisi önüne çıkar doğru zaman da dogru insan emin ol bu yasadıgın seyden büyük ders alacaksın ve ilerde güleceksin ne kadar safmışım diye

Bununla avunmuyorum umurumda değil önemli olan bana yalan söylemesi,kandırması ötesi yok.
Ya böyle psikopat bir adam size doğruyu söylese kaç yazar siz iyi misiniz kaça kaç uzaklaşmanız lazimken siz ayrıldığınıza üzülüyorsunuz

Erkeklere güven olurmu hiç bu devirde. aslında hiçkimseye güven olmaz ama erkekler hayal kurdurtup boş vaadler vermeye bayılırlar

Bu kesinlikle kincilik değil bende kinci biriyim eminim yani
Bu resmen hep ayranım dökülmesin hem pastam dursun .
Doğru karar vermişsiniz umarım hayırlısı da budur

Üzülmemek elde eğil haklısın ama bana hiç güven vermedi bu adam. İntikam zamanı mıymış ne salaklık. Nişanlanma sürecine girmiş ama maalesef ergenlikten çıkamamış bir tip yazık

Bir kadin olarak erkek beyni nasil calisir bilmiyorum ama, kendimi örnek vererek yorum yapacagim.

Eger eski sevgilimden intikam vs. cart curt sebebi ne olursa olsun hala gorusuyorsam ona karsi birseyler bitmemis demektir. İcimdeki duygular da bittiginde oluyor mu yasiyor mu o kadar bilmiyorum, o kadar bitiyor yani. Sacma sapan nedenlerle gorusmek vs hala daha aklinin kucucuk bir yerinde var oldugu anlamina gelir, ki kiz da bunu fark etmis ve sahip cikmani soylemis. En dogru karari verdin, simdi seni bu sekilde kandiran evlendiginde daha kotusunu yapabilir. Cizgini cek, arkana bakma, kabul edersen olmaz net olmazsin ve barisirsan daha fazlasini yapmaya devam eder. Daha iyilerini hak ettigine eminim.

En iyisini yapmışsın güven çok önemli. Sen hayatındaysan mutluysa seviyosa geçmişten birinin pişmanlığı umrunda olmamalıydı. Zor bi durum ama evliyken böle bişe yaptığını düşün çok daha fazla kötü olurdu. Kurtuldun varsay. Emeklerini tecrübe olarak gör. Yoluna bak sınavına odaklan inan değmiyor. Geleceğini kurtar daha kimlet çıkcak karşına.

Evlenmemişsin dua et. Diğer kızla görüşerek sizi kaybetmeyi göze almış bi insan zaten. Hayırlısı olsun. Daha iyi birileriyle karşılaşacağınıza eminim

Oldu olacak saçını çekseymiş. Ne plan ama...
En güzelini yapmışsınız, yıllar boyu içiniz içinizi yiyeceğinize kesip atmışsınız biraz acı çekseniz de bitecek oh mis. Tebrik ederim duruşunuzdan ötürü.

Konularınızın çoğunda içinizde çözemediğini ama kanıt da bulamadığınız bir şey vardı.

Kadınlar hissediyormuş demek ki gerçekten.

Çok zor geliyordur şimdi ama iyi ki kurtuldunuz...

Ya böyle psikopat bir adam size doğruyu söylese kaç yazar siz iyi misiniz kaça kaç uzaklaşmanız lazimken siz ayrıldığınıza üzülüyorsunuz

Kandırıldığına, inandığına, emek verdiğine üzülüyordur konu sahibi, yoksa ay gitti badem gözlüm diyecek hali yok.. Öyle olsa kendisi ayrılmazdı.

Teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Daha önce benim de eski sevgililerim oldu kötü ayrıldıklarıma kin duydum bende kinciydim ama aradan zaman geçince gülüp geçtim hepsine. Dediğiniz gibi haşa bir şeyler varmış demek ki içinde ona karşı.

Aynen sizin gibi düşünüyorum söylediği kadar sevseydi görüşmeyi bırak düşünmezdi bile.
Konularınızın çoğunda içinizde çözemediğini ama kanıt da bulamadığınız bir şey vardı.

Kadınlar hissediyormuş demek ki gerçekten.

Çok zor geliyordur şimdi ama iyi ki kurtuldunuz...
Hep söylüyorum hep yakınıyorum hislerim hep çıkıyor sürekli kafamı kurcalayan bir şeyler vardı şuan üzgünüm ister istemez ama ileride daha iyi göreceğim sanırım verdiğim kararın olumlu sonucunu.

Evlenmemişsin dua et. Diğer kızla görüşerek sizi kaybetmeyi göze almış bi insan zaten. Hayırlısı olsun. Daha iyi birileriyle karşılaşacağınıza eminim

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hayırlısı olur umarım.

Peki su an nasil? Soru sorup sizi daraltmak istemiyorum ama ariyor mu, rahatsiz ediyor mu? Ya da evinize/calistiginiz yere gelip yuz yuze gorusmek gibi birseye tesebbus?

Sen de inandin mi?
Yok intikam icin gorusmus de bilmem ne.
Oyle diycek tabi sana
Gercegi soyler mi

Neyse donmeyi.dusunme diycem deee..
Sen sanki donersin gibi de bir his var icimde

Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…