Haklısınız bende o yönden bakıyorum evlii değilim bir mecburiyetim yok nişanımız da ertelenmişti vardır bir hayır diyordum gerçekten öyleymiş. Acı bir tecrübe oldu bana.O kendine yapdigi seyi yakistirmis ki yapmis anliyorum uzuluyorsun uzulme demiyecegim uzulki acin gecsin hayati her aniyla iyisiyle kotusuyle doya doya yasamaliyiz ama onunde senin bekleyen bir sinav ve senin yon verecegin bir hayat var evli ve cocuklu olsaydin o zaman bunlari yasasydin ne olucakti her şerde bir hayir vardir
Bununla avunmuyorum umurumda değil önemli olan bana yalan söylemesi,kandırması ötesi yok.Dediklerinin doğru olmasıyla avunuyorsunuz oysa böyle intikam planları yapan biri daha kötüdür hatta size de şimdi ayrılık acısıyla neler yapabilir. Sanıyorum siz şuan doğruyla yanlışı ayırt edemiyorsunuz. Bir kadına böyle birşey yapması sizi aldatmasindan daha kötü bir şey.
BU düşüncelerin hepsi olay taze olduğu için.. hayatta ne insanlar var buna mı kaldın? Bence asla pişman olmayacaksın hemen değil bir süre kafanı dinle sonra birisi önüne çıkar doğru zaman da dogru insan emin ol bu yasadıgın seyden büyük ders alacaksın ve ilerde güleceksin ne kadar safmışım diyeNasıl başlayayım nerden başlayayım hiç bilmiyorum ne yazsam eksik kalacak sanki...
Kötüyüm şuan,desteğe ihtiyacım var iyi yaptın denmesine ihtiyacım var sanırım.
3 yıla yaklaşan,ciddi adım atmaya başladığım (nişan yüzükleri bile hazırdı) ilişkim vardı aileler tanışmıştı. Bugün ayrıldım tamamen bitti. Sebebi çok karışık ama özet geçmeye çalışacağım bir kaç ay önce sevgilim,bir arkadaşıyla görüştüğünü benden gizlemişti işkillenmiştim sebep olarak kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrenirsem tartışırmış istemezmişim. Konuyu kapatsak da pişman olduğunu defalarca söylese de ben unutmadım bu olayı sürekli kafamda kurt gibi beynimi yedi. Sıkıştırdım kavga çıkardım itiraf etti, kız eski sevgilisiymiş 2 3 ay görüşmüşler bunu terk etmiş sebebi bizimkiyle başka şehre gitmek istememesiymiş.(kızla da konuşmuştum sadece arkadaşız ilişkinize sahip çıkın filan demişti) Bizimki kızla görüşerek intikam almak istemiş (kız pişman olacak tamam seninle gelirim eski düşüncemden vazgeçeceğim diyecek bu da hayır diyecek amaç buymuş güya) e madem öyle benimle niye devam ettin dedim seviyordum ayrılmak istemedim onunla sen olmasan bile olmazdı vs vs klasik şeyler söyledi. Onu biraz tanıyorsam söylediklerinde doğruluk payı olabilir kinci biri çünkü kızı pişman görmek istedi falan anlarım ama beni böyle hayalkırıklığına uğraştığına değer miydi?
Evliliğe çok sıcak bakan biri değildim beni ikna etmişti tüm hayallerimiz hiç oldu. Duyduğumda hiç bir şeyi hissedemedim sınava kalmış 1,5 ay beni böyle boşluğa bıraktı içimden beddua bile etmek gelmiyor. Dönüşü yok kesinlikle barışmayı düşünmüyorum sadece geçen yıllarıma ve emeğime çok acıyorum hayattaki en büyük şansım dediğim adan böyle yaptıysa insan kime nasıl güvenir ki?
Ya böyle psikopat bir adam size doğruyu söylese kaç yazar siz iyi misiniz kaça kaç uzaklaşmanız lazimken siz ayrıldığınıza üzülüyorsunuzBununla avunmuyorum umurumda değil önemli olan bana yalan söylemesi,kandırması ötesi yok.
Ya böyle psikopat bir adam size doğruyu söylese kaç yazar siz iyi misiniz kaça kaç uzaklaşmanız lazimken siz ayrıldığınıza üzülüyorsunuz
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Daha önce benim de eski sevgililerim oldu kötü ayrıldıklarıma kin duydum bende kinciydim ama aradan zaman geçince gülüp geçtim hepsine. Dediğiniz gibi haşa bir şeyler varmış demek ki içinde ona karşı.Bir kadin olarak erkek beyni nasil calisir bilmiyorum ama, kendimi örnek vererek yorum yapacagim.
Eger eski sevgilimden intikam vs. cart curt sebebi ne olursa olsun hala gorusuyorsam ona karsi birseyler bitmemis demektir. İcimdeki duygular da bittiginde oluyor mu yasiyor mu o kadar bilmiyorum, o kadar bitiyor yani. Sacma sapan nedenlerle gorusmek vs hala daha aklinin kucucuk bir yerinde var oldugu anlamina gelir, ki kiz da bunu fark etmis ve sahip cikmani soylemis. En dogru karari verdin, simdi seni bu sekilde kandiran evlendiginde daha kotusunu yapabilir. Cizgini cek, arkana bakma, kabul edersen olmaz net olmazsin ve barisirsan daha fazlasini yapmaya devam eder. Daha iyilerini hak ettigine eminim.
Kandırıldığına, inandığına, emek verdiğine üzülüyordur konu sahibi, yoksa ay gitti badem gözlüm diyecek hali yok.. Öyle olsa kendisi ayrılmazdı.
Aynen sizin gibi düşünüyorum söylediği kadar sevseydi görüşmeyi bırak düşünmezdi bile.En iyisini yapmışsın güven çok önemli. Sen hayatındaysan mutluysa seviyosa geçmişten birinin pişmanlığı umrunda olmamalıydı. Zor bi durum ama evliyken böle bişe yaptığını düşün çok daha fazla kötü olurdu. Kurtuldun varsay. Emeklerini tecrübe olarak gör. Yoluna bak sınavına odaklan inan değmiyor. Geleceğini kurtar daha kimlet çıkcak karşına.
Hep söylüyorum hep yakınıyorum hislerim hep çıkıyor sürekli kafamı kurcalayan bir şeyler vardı şuan üzgünüm ister istemez ama ileride daha iyi göreceğim sanırım verdiğim kararın olumlu sonucunu.Konularınızın çoğunda içinizde çözemediğini ama kanıt da bulamadığınız bir şey vardı.
Kadınlar hissediyormuş demek ki gerçekten.
Çok zor geliyordur şimdi ama iyi ki kurtuldunuz...
Evlenmemişsin dua et. Diğer kızla görüşerek sizi kaybetmeyi göze almış bi insan zaten. Hayırlısı olsun. Daha iyi birileriyle karşılaşacağınıza eminim
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hayırlısı olur umarım.Oldu olacak saçını çekseymiş. Ne plan ama...
En güzelini yapmışsınız, yıllar boyu içiniz içinizi yiyeceğinize kesip atmışsınız biraz acı çekseniz de bitecek oh mis. Tebrik ederim duruşunuzdan ötürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?