- 30 Mayıs 2018
- 122
- 36
- 13
- 34
Benim cocuklarimin babasi evine karisina ihanet etti ki nikahli kocamdı nasil olurda ismi bile konulmamis birine bu denli guvenirsin.bosver yoluna bakNasıl başlayayım nerden başlayayım hiç bilmiyorum ne yazsam eksik kalacak sanki...
Kötüyüm şuan,desteğe ihtiyacım var iyi yaptın denmesine ihtiyacım var sanırım.
3 yıla yaklaşan,ciddi adım atmaya başladığım (nişan yüzükleri bile hazırdı) ilişkim vardı aileler tanışmıştı. Bugün ayrıldım tamamen bitti. Sebebi çok karışık ama özet geçmeye çalışacağım bir kaç ay önce sevgilim,bir arkadaşıyla görüştüğünü benden gizlemişti işkillenmiştim sebep olarak kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrenirsem tartışırmış istemezmişim. Konuyu kapatsak da pişman olduğunu defalarca söylese de ben unutmadım bu olayı sürekli kafamda kurt gibi beynimi yedi. Sıkıştırdım kavga çıkardım itiraf etti, kız eski sevgilisiymiş 2 3 ay görüşmüşler bunu terk etmiş sebebi bizimkiyle başka şehre gitmek istememesiymiş.(kızla da konuşmuştum sadece arkadaşız ilişkinize sahip çıkın filan demişti) Bizimki kızla görüşerek intikam almak istemiş (kız pişman olacak tamam seninle gelirim eski düşüncemden vazgeçeceğim diyecek bu da hayır diyecek amaç buymuş güya) e madem öyle benimle niye devam ettin dedim seviyordum ayrılmak istemedim onunla sen olmasan bile olmazdı vs vs klasik şeyler söyledi. Onu biraz tanıyorsam söylediklerinde doğruluk payı olabilir kinci biri çünkü kızı pişman görmek istedi falan anlarım ama beni böyle hayalkırıklığına uğraştığına değer miydi?
Evliliğe çok sıcak bakan biri değildim beni ikna etmişti tüm hayallerimiz hiç oldu. Duyduğumda hiç bir şeyi hissedemedim sınava kalmış 1,5 ay beni böyle boşluğa bıraktı içimden beddua bile etmek gelmiyor. Dönüşü yok kesinlikle barışmayı düşünmüyorum sadece geçen yıllarıma ve emeğime çok acıyorum hayattaki en büyük şansım dediğim adan böyle yaptıysa insan kime nasıl güvenir ki?
Ne güzel yapmışsın .Nasıl başlayayım nerden başlayayım hiç bilmiyorum ne yazsam eksik kalacak sanki...
Kötüyüm şuan,desteğe ihtiyacım var iyi yaptın denmesine ihtiyacım var sanırım.
3 yıla yaklaşan,ciddi adım atmaya başladığım (nişan yüzükleri bile hazırdı) ilişkim vardı aileler tanışmıştı. Bugün ayrıldım tamamen bitti. Sebebi çok karışık ama özet geçmeye çalışacağım bir kaç ay önce sevgilim,bir arkadaşıyla görüştüğünü benden gizlemişti işkillenmiştim sebep olarak kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrenirsem tartışırmış istemezmişim. Konuyu kapatsak da pişman olduğunu defalarca söylese de ben unutmadım bu olayı sürekli kafamda kurt gibi beynimi yedi. Sıkıştırdım kavga çıkardım itiraf etti, kız eski sevgilisiymiş 2 3 ay görüşmüşler bunu terk etmiş sebebi bizimkiyle başka şehre gitmek istememesiymiş.(kızla da konuşmuştum sadece arkadaşız ilişkinize sahip çıkın filan demişti) Bizimki kızla görüşerek intikam almak istemiş (kız pişman olacak tamam seninle gelirim eski düşüncemden vazgeçeceğim diyecek bu da hayır diyecek amaç buymuş güya) e madem öyle benimle niye devam ettin dedim seviyordum ayrılmak istemedim onunla sen olmasan bile olmazdı vs vs klasik şeyler söyledi. Onu biraz tanıyorsam söylediklerinde doğruluk payı olabilir kinci biri çünkü kızı pişman görmek istedi falan anlarım ama beni böyle hayalkırıklığına uğraştığına değer miydi?
Evliliğe çok sıcak bakan biri değildim beni ikna etmişti tüm hayallerimiz hiç oldu. Duyduğumda hiç bir şeyi hissedemedim sınava kalmış 1,5 ay beni böyle boşluğa bıraktı içimden beddua bile etmek gelmiyor. Dönüşü yok kesinlikle barışmayı düşünmüyorum sadece geçen yıllarıma ve emeğime çok acıyorum hayattaki en büyük şansım dediğim adan böyle yaptıysa insan kime nasıl güvenir ki?
Hayır rahatsız etmiyor,son konuşmada seni barışmaya ikna etmeye çalışmayacağım çünkü biliyorum unutmazsın ilerde de sürekli kafanı kurcalar bana inanmazsın sürekli konusu açılır demişti haklı da.Peki su an nasil? Soru sorup sizi daraltmak istemiyorum ama ariyor mu, rahatsiz ediyor mu? Ya da evinize/calistiginiz yere gelip yuz yuze gorusmek gibi birseye tesebbus?
Allah Allah beni bu kadar iyi tanıyorsun yani?Sen de inandin mi?
Yok intikam icin gorusmus de bilmem ne.
Oyle diycek tabi sana
Gercegi soyler mi
Neyse donmeyi.dusunme diycem deee..
Sen sanki donersin gibi de bir his var icimde
Hayirlisi
Benim cocuklarimin babasi evine karisina ihanet etti ki nikahli kocamdı nasil olurda ismi bile konulmamis birine bu denli guvenirsin.bosver yoluna bak
Geçmiş olsun her ikinize de bilmiyorum başka ne denir. Klişe olacak ama insan karşıdakini de kendi gibi sanıyor güveniyor ki ben şüpheci bir insandım öyle herkese hemen güvenmezdim. İnsanın yaşayacağı varsa gözü kör oluyor demek ki. Bana karşı hep net olması yanılttı belki de beni bilemiyorum ama Allah karşıma çıkardı işte bir şekilde...Ne güzel yapmışsın .
6 yıl önce bende böyle yapmalıydim .aynı durumdu . Kabul ettim bu yalana kendimce hafifletici sebepler buldum ,sonrasında daha büyük ,daha rezil daha akıl almaz yalanları oldu . Sonuc aynı ayrılık ama benim 6 yilim gitti ,kızımın da aile olma kardeşi olma gibi geleceği gitti .
Hep derdi iyi ki onlarla olmamış iyi ki bitmiş ve seni tanımışım diye yalanmış demek ki. Teşekkür ederim umarım mutlu olabilirim...İyi yapmışsın ayrılarak açıkçası bana intikam açıklaması pek de mantıklı gelmedi.Insan birini çok sevince gecmisinde ki ayrılıklarına şükreder,iyi ki olmamış der ve hiç uğraşmaz.Gönül işleri böyle yol alır.Bu şahıs sizi gerçekten sevseydi eski sevgilisinin onunla başka bir yere yerleşmek istememesini sorun etmez,aklına getirmez hatta aklina gelse bile şükürle karşilardı.Biraz zaman alacak yaşadıklarını hazmetmen ama buna değer.Hepimiz bir takım acılarla olgunlastık senin ki de buymuş böyle düşün ve geçecegi günü bekle sabırla.Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.
Yok ne kusura bakması aptaldan başka kelimeler de hak ediyor zaten de neyse :)Erkek arkadaşınız kusura bakmayın ama tam bi aptalmış.
İnsanın bi hiç uğruna yıllanmış ilişkisini harcaması...
Ne desem az gelir.
Ayrılmanız isabet olmuş.
Hakettiğini bulmuş.
Samimiyetine de inanmıyorum.
3 yıllık sevgilim dururken 4-5 yıl öncekiyle işim ne ?
Ne intikamı?
Yalan, inanmayın.
Sizi aldatmaya yeltenmiş başka bi açıklaması yok.
Adam için değil zaten doğru sandığım kişiyle kurduğum güzel hayallerime,bu kadar yanılmış olmama üzülüyorum çok yeni henüz çünkü.ayrılmanız en doğrusu olmuş, böyle bir adam için üzülmeye değmez. üzülmesi gereken biri varsa o da karşı taraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?