Yalanın sonucu...

Benim cocuklarimin babasi evine karisina ihanet etti ki nikahli kocamdı nasil olurda ismi bile konulmamis birine bu denli guvenirsin.bosver yoluna bak

Ne güzel yapmışsın .
6 yıl önce bende böyle yapmalıydim .aynı durumdu . Kabul ettim bu yalana kendimce hafifletici sebepler buldum ,sonrasında daha büyük ,daha rezil daha akıl almaz yalanları oldu . Sonuc aynı ayrılık ama benim 6 yilim gitti ,kızımın da aile olma kardeşi olma gibi geleceği gitti .

Peki su an nasil? Soru sorup sizi daraltmak istemiyorum ama ariyor mu, rahatsiz ediyor mu? Ya da evinize/calistiginiz yere gelip yuz yuze gorusmek gibi birseye tesebbus?
Hayır rahatsız etmiyor,son konuşmada seni barışmaya ikna etmeye çalışmayacağım çünkü biliyorum unutmazsın ilerde de sürekli kafanı kurcalar bana inanmazsın sürekli konusu açılır demişti haklı da.

Sen de inandin mi?
Yok intikam icin gorusmus de bilmem ne.
Oyle diycek tabi sana
Gercegi soyler mi

Neyse donmeyi.dusunme diycem deee..
Sen sanki donersin gibi de bir his var icimde

Hayirlisi
Allah Allah beni bu kadar iyi tanıyorsun yani? Te allam ya.

Benim cocuklarimin babasi evine karisina ihanet etti ki nikahli kocamdı nasil olurda ismi bile konulmamis birine bu denli guvenirsin.bosver yoluna bak

Geçmiş olsun her ikinize de bilmiyorum başka ne denir. Klişe olacak ama insan karşıdakini de kendi gibi sanıyor güveniyor ki ben şüpheci bir insandım öyle herkese hemen güvenmezdim. İnsanın yaşayacağı varsa gözü kör oluyor demek ki. Bana karşı hep net olması yanılttı belki de beni bilemiyorum ama Allah karşıma çıkardı işte bir şekilde...

en iyisini yapmıssın.. yanlız en kötüsü, baskasına bu kadar kin duyabiliyorsa seni kaybetmeyi göze almış ve hala içinde on insana karşı öfke var demektir ki öfkede bir duygudur.

Erkek arkadaşınız kusura bakmayın ama tam bi aptalmış.
İnsanın bi hiç uğruna yıllanmış ilişkisini harcaması...
Ne desem az gelir.
Ayrılmanız isabet olmuş.
Hakettiğini bulmuş.
Samimiyetine de inanmıyorum.
3 yıllık sevgilim dururken 4-5 yıl öncekiyle işim ne ?
Ne intikamı?
Yalan, inanmayın.
Sizi aldatmaya yeltenmiş başka bi açıklaması yok.

Çok aptalmış yaaaaaa
İntikamdan başka yalan bulamamış mı?
O kız bu rezil de ukte kalmış kızda yüz vermemiş iyi yapmış
Midyata prince giderken evdeki bulgurdan olmuş salak

eski sevgili kuyrugu biraz sallayınca buda hemen yanına gıtmıs.. hala tam unutamamıs bence onu onunla olsaydı senı bırakacaktı Allah yardım etmıs sana erkenden gordun yuzunu.

İyi yapmışsın ayrılarak açıkçası bana intikam açıklaması pek de mantıklı gelmedi.Insan birini çok sevince gecmisinde ki ayrılıklarına şükreder,iyi ki olmamış der ve hiç uğraşmaz.Gönül işleri böyle yol alır.Bu şahıs sizi gerçekten sevseydi eski sevgilisinin onunla başka bir yere yerleşmek istememesini sorun etmez,aklına getirmez hatta aklina gelse bile şükürle karşilardı.Biraz zaman alacak yaşadıklarını hazmetmen ama buna değer.Hepimiz bir takım acılarla olgunlastık senin ki de buymuş böyle düşün ve geçecegi günü bekle sabırla.Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.

Hep derdi iyi ki onlarla olmamış iyi ki bitmiş ve seni tanımışım diye yalanmış demek ki. Teşekkür ederim umarım mutlu olabilirim...

Yok ne kusura bakması aptaldan başka kelimeler de hak ediyor zaten de neyse :)
Benimle tanışmadan 5-6 ay önce bitmiş o ilişkisi. Daha önce de anlatmıştı kendisini aldatan 1 aylık ilişkisi için bile intikam almış aralarını bozmuş kızla aldattığı kişinin bunlar da bir işaretmiş demek ki.

ayrılmanız en doğrusu olmuş, böyle bir adam için üzülmeye değmez. üzülmesi gereken biri varsa o da karşı taraf.

ayrılmanız en doğrusu olmuş, böyle bir adam için üzülmeye değmez. üzülmesi gereken biri varsa o da karşı taraf.
Adam için değil zaten doğru sandığım kişiyle kurduğum güzel hayallerime,bu kadar yanılmış olmama üzülüyorum çok yeni henüz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…