• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANLAR ÜZERİNE... ACİL YARDIM

Yok yani konuya bi sürü yorum yapıldı rabet gördü de noldu?? sanki yorum başına altın veriyolar.. zihniyete bak peh.. bi sürü insanın da günahına girdi kandırarak
Aynen benim başka bir konu için daha şüphem var ama dur bakalım :işsiz:o da çok rağbet görüyor

Benimde var.. suan kocam olan kisi 9 sene once beni gorur gormez asik olmus bi cocuktu bende cok gicik kapardim buna. Yolda gorsem yolumu degisirdim.. bi gun uzun zaman olmustu ortadan kayboldu ben merak edip sormaya basladim bunu, yine yok sanki yer yarlp yrn dibne grmsti.Bende 6 aylikken ailem tarafindan evlatlik alinmis bir cocuktum,bunu herkes bilmezdi ozamanlar, bu nasil olduysa ogrenmis,ozamanlar msn vardi burdan bana sana cok onemli bisey diycem demisti gercek aileni buldum abinle gorusuyorum senle grsmk istiyo demisti bende cok buyuk bi umutla bende grsmk istiyorum dmstm buda farkli msnn adresinden benle abim diye yazisti...buda benim hayatimin en buyuk yalani oldu sonradan soyledi tabi cahilikle ve cocuklukla yapmis oldugum biseydi seni kaybetmemek icin yaptim dedi. Belkide o yalan olmasaydi ben boyle bi adami kaybedecektim hem iyi oldu hem kotu

Benimde var.. suan kocam olan kisi 9 sene once beni gorur gormez asik olmus bi cocuktu bende cok gicik kapardim buna. Yolda gorsem yolumu degisirdim.. bi gun uzun zaman olmustu ortadan kayboldu ben merak edip sormaya basladim bunu, yine yok sanki yer yarlp yrn dibne grmsti.Bende 6 aylikken ailem tarafindan evlatlik alinmis bir cocuktum,bunu herkes bilmezdi ozamanlar, bu nasil olduysa ogrenmis,ozamanlar msn vardi burdan bana sana cok onemli bisey diycem demisti gercek aileni buldum abinle gorusuyorum senle grsmk istiyo demisti bende cok buyuk bi umutla bende grsmk istiyorum dmstm buda farkli msnn adresinden benle abim diye yazisti...buda benim hayatimin en buyuk yalani oldu sonradan soyledi tabi cahilikle ve cocuklukla yapmis oldugum biseydi seni kaybetmemek icin yaptim dedi. Belkide o yalan olmasaydi ben boyle bi adami kaybedecektim hem iyi oldu hem kotu
Iyilik kısmını çözemedim ben yalanın iyisi mi olur?hemde bu kadar hassas konuda

Iyilik kısmını çözemedim ben yalanın iyisi mi olur?hemde bu kadar hassas konuda
Ama suanda 5 senelik bi evliligim var ve ben cok mutluyum o yalan olmasydi ben onla grsmicektim o firsati vermicektim bille iyi yani bu bana goreee bazen insanlar actigi yarayi oyle bi kaparlarki bir daha donup arkana bakmasin benin icin oyle bi insan .

Ama suanda 5 senelik bi evliligim var ve ben cok mutluyum o yalan olmasydi ben onla grsmicektim o firsati vermicektim bille iyi yani bu bana goreee bazen insanlar actigi yarayi oyle bi kaparlarki bir daha donup arkana bakmasin benin icin oyle bi insan .
Hmm sen öyle diyorsan :KK64:

Zeynep güvenin konusu sahte miymiş, şuan nasıl şok oldum yaa!
İnanamıyorum , bu insanlar ne zevk alıyor sahte konu açarak. Ne geçiyor ellerine, bir çeşit ruh hastalığı mı bu!
Nasıl da üzülmüştüm yazık. . .

Ben üniv deyken ortak ders aldığım bi çocuk vardı peşimden dolanır dururdu. bigün bi proje için onun pc den çalışmak zorunda kaldık. malum msn var ozamanlar. msj geldi aşkım maşkım diye, zaten kabul etmediğim için sadece baktım. açıklaması o benim yengem bizim aramız çok iyi vs vs..
Ta o zamandan aşkı memnuyu yazdı çocuk bana :D bigün bi baktım elele geziyo, hayırlı olsun yengeni kaçırdın heralde dedim kız şok olmuştu :D

Pislik herif ya 10 ay kandırdı beni böyle.. valla verilmiş sadakam varmış dedim ben de.. hadi yine ben atlattım.. ya o karısıyla evladı.. yazık ki ne yazık.. utanmadan 2 sene boyunca peşimi de bırakmadı.. babamı arayıp mesaj atıyodu.. uzun uzun yazardım da konu sahibi özet isteyince kısa geçtim :))
aile arası mı nişan yaptınız birde :o

Ah benim berbat bi anım var.. birine aşık oldum nişanlandık.. polisti açığa alınıp sonradan meslekten atılmış.. mesleği yalanmış. askerliğimi yapmadım demişti halbuki yapmış ve en bombası 7 yıllık evli bi oğlu varmış ve eşi 2.ye gebeymiş. bana da bunları öldü dediği annesi arayıp anlattı.. düğüne 2 ay kala terkettim onu.. düşünün artık nasıl bi batağa gircektim..

Yok artık :KK57: Allah kurtarmış nasıl bir insanmış bu yahu.

Back
X