- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi aytendursun
-
yalan söyleme bağımlısı olmuşsun bence sen.
bir psikiyatra görünmende fayda var.
eşini gerçekten seviyorsan ona karşı dürüst olman gerektiğini de bilirsin.
senin sevgin biraz kendini sevmek. eşini sevseydin bu oyunları oynamazdın.
arkadaşlar biraz acımasız davranmıyormusunuz ? hanginiz hayatınızda hiç hata yapmadı hanginiz yalan söylemedi????
evet yaptıgı çok kötü birşey sevdigi kişiye yalan söyledi bunu devam ettirdi peki yalan söylemesinin asıl nedenini neden merak eden yok asıl yalanı eşine söylemedi babasına söyledi ki bunuda anladıgım kadarıyla bu yalanada babası zorlamış babasının gözüne girmek için böyle bir yalana başvurmuş babada hemen herkese yaymış sonra kolaymı sanuyorsunuz onca insana aslında ben yalan söyledim böyle bi yerde çalışmıyorum demek onca insanın tepkisini üstene topmak aşagılanmak kolaymı sanıyorsunuz bir yalan devam etmiş bin olmuş isteyerek yada istemeyek bi şekilde olay buraya gelmiş şimdi destek olmak yerine bir yuvayı kurtarmak yerine o adam seni boşar ayrılırsınız falan diyorsunuz insanların acılarına basmak ne kadar kolay destek olmak ne kadar zor evet pek destek olunacak bi yan yok ama en azından köstek olmayalım biliyorum şimdi bu yazım için birçok kişiden tepki görücem umrumda bile degil insanların acılarına destek olalım köstek degil hiç kimse dört dörtlük degilki bu arkadaşta yaptıgı hatanın altında fazlasıyla eziliyo eve bi yardım bekliyo isleri nasıl düzeltebilir diye........
yalan söyledin ama dönüşü olmayan bi yolda degilsin eşin seni seviyo sende sevgisine karşılık verip ona doğruları anlatmak zorundasın konuya nasıl başlayacagına yardımcı olmaya çalışayım anlat ilk yalanından başla yüzüne söyleyemiyorsanda mektup yaz bu daha kolay olur herşeyi bütün netligiyle anlatan bi mektup yaz
arkadaşlar biraz acımasız davranmıyormusunuz ? hanginiz hayatınızda hiç hata yapmadı hanginiz yalan söylemedi????
evet yaptıgı çok kötü birşey sevdigi kişiye yalan söyledi bunu devam ettirdi peki yalan söylemesinin asıl nedenini neden merak eden yok asıl yalanı eşine söylemedi babasına söyledi ki bunuda anladıgım kadarıyla bu yalanada babası zorlamış babasının gözüne girmek için böyle bir yalana başvurmuş babada hemen herkese yaymış sonra kolaymı sanuyorsunuz onca insana aslında ben yalan söyledim böyle bi yerde çalışmıyorum demek onca insanın tepkisini üstene topmak aşagılanmak kolaymı sanıyorsunuz bir yalan devam etmiş bin olmuş isteyerek yada istemeyek bi şekilde olay buraya gelmiş şimdi destek olmak yerine bir yuvayı kurtarmak yerine o adam seni boşar ayrılırsınız falan diyorsunuz insanların acılarına basmak ne kadar kolay destek olmak ne kadar zor evet pek destek olunacak bi yan yok ama en azından köstek olmayalım biliyorum şimdi bu yazım için birçok kişiden tepki görücem umrumda bile degil insanların acılarına destek olalım köstek degil hiç kimse dört dörtlük degilki bu arkadaşta yaptıgı hatanın altında fazlasıyla eziliyo eve bi yardım bekliyo isleri nasıl düzeltebilir diye........
yalan söyledin ama dönüşü olmayan bi yolda degilsin eşin seni seviyo sende sevgisine karşılık verip ona doğruları anlatmak zorundasın konuya nasıl başlayacagına yardımcı olmaya çalışayım anlat ilk yalanından başla yüzüne söyleyemiyorsanda mektup yaz bu daha kolay olur herşeyi bütün netligiyle anlatan bi mektup yaz
Saçma. Bir memur 09.00-17.00 çalışıyor sonuçta.
Ee o sürede naptınız yıllardır?
Bir gün iki gün gezdiniz diyelim. Kimse maaşın para nerde demedi mi?
Maaşınız yok, ihtiyaçlarınız var kim karşıladı?
Bilmiyorum bana çok saçma geldi yazdıklarınız.
Eğer atladığım için yanlış anladıysam k.bakmayın... :26:
ailem böyle birşey demedi arkadaşlarımla dışardaydım şurdaydım burdaydım diye oyalıyordum. (Yalanlarla)
Eşimlede 5 ay ayrı şehirde yaşadık görmüyordu sonuçta 5de çıktığımı söylüyordum ama pastahanede sabah 8 akşam 6 çalışıyordum anlamıyorlardı.. Paramı da kimse sorgulamadı. Hiç harcamadım kazandığım parayı.. eve bile yürüyerek gidip geliyordum. hiç bir sosyal etkinliğim yoktu. şuan ihtiyacım var paraya sürekli maaşımı sorup duruyor
Yazdıklarım değil, yaşadıklarım saçma..
Lütfen yalanı meşrulaştırmayın. Hayatımızın hangi döneminde babalarımızla aramız iyi oldu ki? Kimimiz fırca yedik, kimimiz sevgilimizle bululmak icin pembe yalanlar söyledik ama hicbirimiz iş/meslek/statü konusunda yıllarca ailemizi kandırmadık. Üstelik bunu yapan hatalarından ders almamış bir kadın. Yani birsürü hata yapmış ve hatalarının hicbirinden ders almamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?