Yalanlarım...

arkadaşlarında dediği gibi yalan üzerine ilişki ,evlilik kurulmaz , gerçekten bir kere yalana bulandımı insan sonu gelmez bir bakarsın yalanlar halka halka olmuş birbirine girmiş , sonra bakarsın ki kendi yalanında kendi kendini boguyorsun
seni yargılamak istemem ama en büyük hatayı eşinin senin memur olmadığını öğrenirse evlenmeyeceğini bilerek sırf onunla evlenebilmek için yalanına devam etmen olmuş
daha fazla yalan söyleme eşini gerçekleri söyle ayrılırsada ayrılsın en azından yalan söyleyip vijdan yapmazsın , işe gidiyorum diye saatlerce sokaklarda gezmek zorunda kalmazsın, ikinizinde daha fazla zamanını harcamadan ayrılır , ikinizde kendinize yalansız güvenilir bir hayat kurarsınız
eğer söylemezsen aksi halde bu yalanlarının üzerine yalanlar ekleyeceksin sonrada kendinida hasta edeceksin , sonra eşin gerçekleri öğrenince kendi kendinede yetemezsin
gerçekleri anlatırsan eşin belki seni affeder bir şans daha verir ( inş öyle olur)
ALLAH yardımcın olsun

Şu durumda yapacak tek şey var gerçekleri eşinle oturup konuşmak..
Al karşına "ne merak ediyorsan sor cevaplamaya hazırım" de.. Oda sorarsa cevaplasın..
"Yok ben daha yapamam bitsin" dersede, elden bişey gelmez.. "Haklısın bişey diyemem" deyip çekilirsin..
Ailene gelince onlarada eşinle olan duruma göre açıklama yaparsın..Ama böyle bişey konuşmadan nasıl gider,nereye gider bilemem..

okurken şoka girdim resmen bukadar yalan söyleyip nasıl kimse farketmedi ama eşiniz haklı kusura bakmayın bana bukadar yalan söyliyen biriyle evli kalamazdım heralde :26: bunu bi erkek yapmış olsaydı burda neler neler söylenirdi eminim

Ben pek inanmadim ya eksik biseyler var yada neyse bilmiyorum.
Nedenini aciklayayim hemen.
Bir subayla evlendiginizi soyluyorsunuz.
Esiniz ilk evlendiginizde aile bildiriminde bulunmasi gerekir.
O bildirimde sizin mesleginizi bitirdiginiz okullari calistiginiz yeri her ayrintisina kadar yazmak zorundadir.
Ve TSK calisaninin 7 sulalesine kadar arastirirken bir esin bakanlikta calismadiginin ortaya 5 ay cikmamasi ilginc yani.
Esinize bunu 2 gun icinde soylerler.
Yine yalan mi soyluyorsunuz ?

Böylesine ağır bir yalan nasıl ortaya çıkmaz şoklardayım
Hadi biri saftı farketmedi ikisi üçü saftı gene farketmedi ya diğerleri :44:
İşyerinin numarasını hiç mi istemediler ...
Yerine oturmaya taşlar var :44:
Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik
Cidden merak ediyorum bunca yalanı bir kadın değil de bir erkek söyleseydi nasıl olurdu tepkimiz
Benim neznimde erkek de söylese kadın da söylese aynıdır.
Hemcinsim diye ayrı tutacak değilim
Yaptığın kesinlikle ve kesinlikle gurur kırıcı güven zedeleyici ilişki sarsıcı
Buraya gelip konu açtın.Yalanlarından bahsettin
Ve şimdi aklıma kurt düştü ya bu konu da sahteyse :44:
Bunların hiçbiri yoksa hepsi yalan ise :44:
Ya da varsa ama bazı yerleri senin ilavelerin ise...
Bak burada bile güven sağlayamadın
Eğer gerçekse tüm bunlar eşini al karşına konuş daha fazla onu kırma yaralama.
Kaybettiğin güveni asla kazanamayacaksın ama bunu da unutma.
Eşinin aklında hep acabalar dolaşacak.Senden yana asla içi rahat olmayacak.
Eğer bir nebze eşini seviyorsan tüm yalanını dolanını anlat ona.
Bu hastalığın için de ACİLEN tedavi ol.Hem de ACİLEN.

İlaveten eski mesajlarında çocuk düşündüğünü yazmışsın
Senden 8 yaş büyüğüm abla nacizane abla yada kardeş tavsiyesi sakın tedavi olmadan çocuk düşünme sakın
O yavrucak da böyle yalanın kök attığı bir yuvada açmasın gözlerini :26:

Tuhaf hem gel buraya hayatının tüm sırlarını ifşa et hem de hiç çekinmeden avatara kendi resmini koy :44:

Tuhaf hem gel buraya hayatının tüm sırlarını ifşa et hem de hiç çekinmeden avatara kendi resmini koy :44:

Demek ki o kadar rahatsa alışmışsa belki kendi de değil gerçi eksik bir şeyler de var tabi burada eşi hadi saf yada çok iyi niyetli de ailesi eşinin ailesi hiç mi sorgulamadı yok ise arkadaş bayağı planlı programlı çalışıyor.

Bence de konunda oturmayan bir şeyler var

Memurum demek çok devasa bir yalan, ortaya çıkmaması imkansız

Ailen,eşin kimsenin şüphe duymaması, üstelik eşinin de subay olmasına rağmen.

Bu anlattıkların gerçekse, kurtulacak bir evliliğin yok gibi görünüyor. Eşim bana bu şekilde yalan söylese ardıma bakmadan giderim. Güvensiz hayat olmaz çünkü.

Tedavi ol, yaşadıklarını geride bırak ve yeniden başla başka denebilecek bir şey yok.

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Erkekler bu yalan konusunda çok ciddi tepkiler veriyorlar.
Bana yalan söyleme de ne yaparsan yap derler kız arkadaşlarına eşlerine,
Hayır farklı biyerdesindir pat tesadüf görür ya da biri görür ona der diye insan korkmaz mı?

İş konusunda yalan söylemek de genelde erkekler için daha kolay. Bunu yapanlar var.
Akşama kadar gezerler evde eşi onu işten gelecek sanar.
Ama sizin ki çok daha geniş. Aileler eşin herkes seni memur sanarken sen pastanede çalışıyordun.
Bu psikoloji ile nasıl savaştın Allah aşkına. VE hala daha bu psikoloji ile yaşıyorsun.

Eşinin gerçekleri bilmesi gerek, en azından iş konusunda ki kısmı.
Otur herşeyi en başından anlat.
Ama eski erkek arkadaşlarınla ilgili konulara girme lütfen
Onlar her şeye belki set çekerler ama o konulara asla.

Benim ailemde polis ve asker çogunlukta evlenmeden önce bildigim kadarı ile hem polislikte hemde askerlikte evlenenen kız-erkek ufak bir soruşturmadan geçiyor yani araştırıyorlar diye biliyorum,araştırma sonuçunda karşı tarafın tüm sülalesine kadar araştırıyorlar.

eşim polis bende devlet memuruyum evlendiğimdde memurdum
eşimle evlenebilmek için bi onay gerekiyo o onay olmadan evenirsek eşim evlendiğini kuruma bildirmesi halinde ceza alcaktı
evlendiğinide kuruma bildirmesi zorunlu çünkü bilgilerinin değişmesi lazımdı...
ben iş erinden aldığım bi belge , nüfus cüzdanı fotokopim bide vukuatlı nüfus kayıt örneğimi verdim hakkımda tahkikat yapıldı evlenmemiz uygun görüldü evlendik.........

bend ebunu anlamadım madem sen memurum dedin eşinin iş yerinden nasıl istemdiler öle bi belge eşin senden nasıl istemedi o belgeleri nasıl evlendiniz?

bide nasıl sakladın arkadaşım ben hala anlamıorum sonuçta bi devlet memuru en kötü 1.700 lira maaş alıo sen pastaneden o kadar para alabiliomuydun? evlendikten sonra eşin anlamadımı

bence bu adam bilio ben sana diyim sadece senin anlatmanı beklio ne zamana kadar sürcek bu diye?
adam bide subay senin secereni çıkarması o kadar kolayki onun için şüpheleiosa mutlaka bulmuştur bi yerlerden hatta seni takip etmiştir ama senin anlatmanı bekliodur

arkadaşım eşinin al karşına konuş eğer bu problemi çözebilirseniz devam edersiniz ailenede eşinin artık çalışmanı istemediğini evde oturmanı çocuklaırnızı büyütmeni istediğini istifa ettiğini sölersin ailene sölemek zorunda diilsin ama eşine sölemek zorundasın....!!
belki ayrılcaksınız ama bunu sölemelisin...... ki bence adam zaten bilio

alakasız olacak ama bu mesajı okuyunca annem aklıma geldı gercekten ota b.ka o kadar sacma konulara yalan soyluyor kı yanı dogruyu soyledıgınde bır tehlıke ıle karsılasacak olsa tamam ama durduk yere yalan soyluyor bos yere gunaha gırıyor dahası yalancıya bırsey yapmıyorlar gıbı sacma bır slogan ezberlemıs onu tekrarlıyor cocuklarımın onunde onu uyarıyorum ne fayda bende kestım gorusmeyı demek beynın calısması bu sekıldeymıs pekı bu dogustan mı psıkolojık mı daha fenası genetık mı korktum vallahı rabbım esırgesın ya

ben anlamadım ilk kocanızla tekrarmı evlendiniz ???

ben de o kısmı biraz anlayamadım sanki acaba bu yazıda da yalan var mı diye düşündüm ama sanmıyorum buraya itiraf için gelen yalan eklemez. :44:benim anlamadığım nokta ilk kocanızdan boşandınız. bu en son ki eşine daha önce evlilik yaşadığını söyleyebilirdin çok normal.. bunu mu demedin? iş meselesi de bence çok gereksizmiş. ben kendi yaşadıklarıma isyan ediyordum ama şükürler olsun yine de... :106: beterin beteri vardır. siz de bence halinize şükredin... ben evlilik yaşamadım ama ilişki yaşadım. bundan dolayı da bir ömür boyu evlenmeyi düşünüyorum çünkü her defasında yüzüme vurulur diye..

valla nasıl yorum yapacağımı şaşırdım..
eşinle konuşup en baştan başla ve anlat herşeyi..
böyle yaşayamaz bi insan...
konuşmadan önce herşeye hazırla kendini...
hayırlısı olsun hakkında...

Çaresizlik nedir bilirim anlatamamak , bir şeyleri kaybetmemek adına idare etmek nedir çok iyi bilirim. Herkes yapmıştır buna benzer hatalar... Geçmişte ne yaşandı ne bitti herşey geçmişte kalmıştır. Bence ilk başta Allahtan af dile defalarca dua et sürekli ama içinden gelerek bir daha aynı hatalarda yalanlarda bulunmayacayım diye.. doğruları anlatınca eşinin senden nefret edip bırakıp gitmemesi için dua et.Bir zaman sonra Yüce rabbimizden aldığın cesaret ile doğruları anlat... bütün dürüstlüğünle.. önünde iki seçenek var ya kaybedeceksin ya da devam edeceksiniz. ikisini de kabullen en azından vicdanın rahat eder. ben de çok günahlar hatalar yaptım.. halen daha yapıyorum allah kimseyi şeytana uydurmasın.. mesela şuan ben psikolojimi toparlama aşamasındayım. umarım doğru bir karar veririz ikimizde..

Allahım yardımcı olsun sana.. kendine olan güvenini yitirme...
:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…