Benim ailemde polis ve asker çogunlukta evlenmeden önce bildigim kadarı ile hem polislikte hemde askerlikte evlenenen kız-erkek ufak bir soruşturmadan geçiyor yani araştırıyorlar diye biliyorum,araştırma sonuçunda karşı tarafın tüm sülalesine kadar araştırıyorlar.
eşim polis bende devlet memuruyum evlendiğimdde memurdum
eşimle evlenebilmek için bi onay gerekiyo o onay olmadan evenirsek eşim evlendiğini kuruma bildirmesi halinde ceza alcaktı
evlendiğinide kuruma bildirmesi zorunlu çünkü bilgilerinin değişmesi lazımdı...
ben iş erinden aldığım bi belge , nüfus cüzdanı fotokopim bide vukuatlı nüfus kayıt örneğimi verdim hakkımda tahkikat yapıldı evlenmemiz uygun görüldü evlendik.........
bend ebunu anlamadım madem sen memurum dedin eşinin iş yerinden nasıl istemdiler öle bi belge eşin senden nasıl istemedi o belgeleri nasıl evlendiniz?
bide nasıl sakladın arkadaşım ben hala anlamıorum sonuçta bi devlet memuru en kötü 1.700 lira maaş alıo sen pastaneden o kadar para alabiliomuydun? evlendikten sonra eşin anlamadımı
bence bu adam bilio ben sana diyim sadece senin anlatmanı beklio ne zamana kadar sürcek bu diye?
adam bide subay senin secereni çıkarması o kadar kolayki onun için şüpheleiosa mutlaka bulmuştur bi yerlerden hatta seni takip etmiştir ama senin anlatmanı bekliodur
arkadaşım eşinin al karşına konuş eğer bu problemi çözebilirseniz devam edersiniz ailenede eşinin artık çalışmanı istemediğini evde oturmanı çocuklaırnızı büyütmeni istediğini istifa ettiğini sölersin ailene sölemek zorunda diilsin ama eşine sölemek zorundasın....!!
belki ayrılcaksınız ama bunu sölemelisin...... ki bence adam zaten bilio