- Konu Sahibi aytendursun
-
ben en çok şunu merak ettim.
resminiz gerçek mi?
Tuhaf hem gel buraya hayatının tüm sırlarını ifşa et hem de hiç çekinmeden avatara kendi resmini koy :44:
Ben pek inanmadim ya eksik biseyler var yada neyse bilmiyorum.
Nedenini aciklayayim hemen.
Bir subayla evlendiginizi soyluyorsunuz.
Esiniz ilk evlendiginizde aile bildiriminde bulunmasi gerekir.
O bildirimde sizin mesleginizi bitirdiginiz okullari calistiginiz yeri her ayrintisina kadar yazmak zorundadir.
Ve TSK calisaninin 7 sulalesine kadar arastirirken bir esin bakanlikta calismadiginin ortaya 5 ay cikmamasi ilginc yani.
Esinize bunu 2 gun icinde soylerler.
Yine yalan mi soyluyorsunuz ?
Benim ailemde polis ve asker çogunlukta evlenmeden önce bildigim kadarı ile hem polislikte hemde askerlikte evlenenen kız-erkek ufak bir soruşturmadan geçiyor yani araştırıyorlar diye biliyorum,araştırma sonuçunda karşı tarafın tüm sülalesine kadar araştırıyorlar.
alakasız olacak ama bu mesajı okuyunca annem aklıma geldı gercekten ota b.ka o kadar sacma konulara yalan soyluyor kı yanı dogruyu soyledıgınde bır tehlıke ıle karsılasacak olsa tamam ama durduk yere yalan soyluyor bos yere gunaha gırıyor dahası yalancıya bırsey yapmıyorlar gıbı sacma bır slogan ezberlemıs onu tekrarlıyor cocuklarımın onunde onu uyarıyorum ne fayda bende kestım gorusmeyı demek beynın calısması bu sekıldeymıs pekı bu dogustan mı psıkolojık mı daha fenası genetık mı korktum vallahı rabbım esırgesın yaMitomani, bir yalan soyleme hastaligidir. Daha cok ilgi cekmek icin kendini ispat etmeye ugrasirlar. Ornegin benim tanidigim kisinin kardesi yoktu ama 4 kardesim var derdi. Kendisini surekli hasta etme cabasinda idi. Zehirlenme, intihar vs vs... O zaman arastirdigimda onlarin beyinlerinin dogru soylediklerinde rahatsiz oldugunu , bizim nasil beynimiz yalan soylememeye programliysa, onlarin beyni tam tersi calisiyor ve dogru soylediklerinde rahatsiz oluyorlarmis.
En azindan farkindasin. Farkinda olmayipta yalan soyleyen ustune ispatlamaya calisan bir suru insan var. Tedavi olursan duzelecegine inaniyorum.
ben anlamadım ilk kocanızla tekrarmı evlendiniz ???
Eşime karşı yaptığım birşey değildi bu aileme yalan söyledim o sonradan dahil oldu.. o hiçbirşeyden habersiz çok mutluyduk beraber sonra yalanlarım bir bir ortaya çıkınca kabul edemedi.. onun hayatını maffettim kendimin ki zaten berbat o bunları haketmedi.. kendide hep söyleyip duruyor zaten sen beni haketmiyorsun diye.. Haklı.. O yüzden hep susuyorum.. konuşamıyorum onunla. Seviyorum ama iletişim sorunumuzdan anlatamıyorum yoksa 4 aydır gözüme doğru düzgün uyku girmiyor. Pişman olmasam neden burada paylaşayım bi yerden başlamam gerekiyordu.. Olumsuz cevapları duydukça daha çok kampçılanıyorum aslında ben büyük bi hata yaptım bunun sonucu susup oturup devam etmek olmamalı.. Belki de eşim bana neden böyle otur konuşalım anlat deseydi belki anlatabilirdim ama o da hep susmayı denedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?