Yalanmıs hersey

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Isin icinden cikamiyorum ve galiba en dogrusu esimden ayrilmak olacak.

Askmis söz vermekmis,hepsi bosa,yalan,hersey yalan,beni yakani ALLAH yaksin!!!!!!

beddua etmeyin.. Allah hakkınızda hayırlısını versin

canım noldu? offf ya biten evlilikleri duyunca çok üzülüyorum. keşke kimse ayrılmasa.

Yapacak birsey yok...konuyu Ah Erkekler bölümünde anlatmistim,Fikrinize cok ihtiyacim var!!! basligi altinda ama pek cevapta almadim.

bilemiyorum burada tekrar yazmam uygunmu...

Ama sonucta esim kolay yolu secti arkadaslar.Allah sahidim,ben fedakarlik yaptim ama o ise suan yaptigi hatalar yüzünden kolay yolu secip ailesini secti,cünkü biliyor ki ailesi borclarini ödüyecek gelecekte de ve bana en iyisi bitirelim dedi,cünkü hic görmek istemedi annesinin söyledigi yalanlari.
ya düsünün bir,biz gezmeye gitsek uzak bir sehire,annesi bizimkileri arayip,niye masraf yapiyorlar uzaklara gezmeye gidiyorlar,evlenmeden önce bile ogluna benim yanimda diyorduki-fazla para harcama,fazla gezmeyin,cimri olun...ya benim yanimda nasil söyler??veya en bastab beri istiyordu hep onun yakininda bir ev tutalim,esime istemedigimi söyledim,basta sorun yapti,sonra kabul etti ve ama arkadaslar düsünsenize kadin hala daima annemlerle görüstügünde bu ev konusunu aciyordu ve sonunda uzaginda ev tuttuk am bana 7 aylik evliyken bile bir gün onun evinde ikimiz tek otururken yine bana dedi buralara tasinirsiniz ileride,nedir ki ev tasimak,cok kolay. bende kibar bir sekilde evimizden memnun oldugumuzu söyledim,hic susmadi kadin annemlere gelip pnlara bile hala diyormus yakilarimiz tasinsinlar ve annem demis ki,ne olursun kapat artik su konuyu,onlar nereyi istiyorsa orada kalsinlar,,,of ya sanki kocamin kumar oynadigini ve aylarca yalan söyledigini ögrenmem yetmiyormus gibi birde beraberligimizin basindan beri annesi herseyimize karisti.

Yemin ederim hic ailesini kötülemeye calismadim ama diyordum ki,hayatim haberin olsun,annen niye böyle yapiyor,biraksin biz yasayalim..ya kadin sir tavsiyelerde bulunsa bir büyügümüz olarak agzimi acmam am size yemin ederim ki kadin bir seyi söylüyordu mesala söyle böyle yapin ve sonradan bile hic susmak bilmiyordu birseyi defalarca tekrarliyordu,yani ne oglunun nede benim düsüncemin önemi yoktu...

hatta esim ailesiyle tartistiginda borclari yüzünden ve deigi zaman yok ben istemiyorum annem babamla görüsmeyi, ben diyordum olmaz öyle annen baban onlar senin ve ben kötü niyetli olsaydim, faydalanip bu durumdan esime diyebilirdim mesela evet hayatim ya haklisin....

ama ben insanlik yaptim görüyorsunuz kocamin bana verdigi karsiligi,kolay yolu secip gururumu,insanligimi hice saydi. olan nana oldu,madem ki bu kadar ailesiyle kalmak onlari üzmemek istiyordu, benimle niye evlendi yalanlarla,niye hayallerimi kirdi kendi egoistligi ugruna,bu kadar kolaymi ev kurmak ardindan hice saymak????

ya ben bazi aylar oluyordu,kendimi düsünmeyip mesela onun borcunu ödedim,dedim kimseye borcu olmasin,rahat olsun,ben bu ay az paraylada evin ihtiyaclarini falan karsilarim ama sonucu ayrilik simdi...
O kadar yaniyorki icim...

Yapacak birsey yok...konuyu Ah Erkekler bölümünde anlatmistim,Fikrinize cok ihtiyacim var!!! basligi altinda ama pek cevapta almadim.

bilemiyorum burada tekrar yazmam uygunmu...

Ama sonucta esim kolay yolu secti arkadaslar.Allah sahidim,ben fedakarlik yaptim ama o ise suan yaptigi hatalar yüzünden kolay yolu secip ailesini secti,cünkü biliyor ki ailesi borclarini ödüyecek gelecekte de ve bana en iyisi bitirelim dedi,cünkü hic görmek istemedi annesinin söyledigi yalanlari.
ya düsünün bir,biz gezmeye gitsek uzak bir sehire,annesi bizimkileri arayip,niye masraf yapiyorlar uzaklara gezmeye gidiyorlar,evlenmeden önce bile ogluna benim yanimda diyorduki-fazla para harcama,fazla gezmeyin,cimri olun...ya benim yanimda nasil söyler??veya en bastab beri istiyordu hep onun yakininda bir ev tutalim,esime istemedigimi söyledim,basta sorun yapti,sonra kabul etti ve ama arkadaslar düsünsenize kadin hala daima annemlerle görüstügünde bu ev konusunu aciyordu ve sonunda uzaginda ev tuttuk am bana 7 aylik evliyken bile bir gün onun evinde ikimiz tek otururken yine bana dedi buralara tasinirsiniz ileride,nedir ki ev tasimak,cok kolay. bende kibar bir sekilde evimizden memnun oldugumuzu söyledim,hic susmadi kadin annemlere gelip pnlara bile hala diyormus yakilarimiz tasinsinlar ve annem demis ki,ne olursun kapat artik su konuyu,onlar nereyi istiyorsa orada kalsinlar,,,of ya sanki kocamin kumar oynadigini ve aylarca yalan söyledigini ögrenmem yetmiyormus gibi birde beraberligimizin basindan beri annesi herseyimize karisti.

Yemin ederim hic ailesini kötülemeye calismadim ama diyordum ki,hayatim haberin olsun,annen niye böyle yapiyor,biraksin biz yasayalim..ya kadin sir tavsiyelerde bulunsa bir büyügümüz olarak agzimi acmam am size yemin ederim ki kadin bir seyi söylüyordu mesala söyle böyle yapin ve sonradan bile hic susmak bilmiyordu birseyi defalarca tekrarliyordu,yani ne oglunun nede benim düsüncemin önemi yoktu...

hatta esim ailesiyle tartistiginda borclari yüzünden ve deigi zaman yok ben istemiyorum annem babamla görüsmeyi, ben diyordum olmaz öyle annen baban onlar senin ve ben kötü niyetli olsaydim, faydalanip bu durumdan esime diyebilirdim mesela evet hayatim ya haklisin....

ama ben insanlik yaptim görüyorsunuz kocamin bana verdigi karsiligi,kolay yolu secip gururumu,insanligimi hice saydi. olan nana oldu,madem ki bu kadar ailesiyle kalmak onlari üzmemek istiyordu, benimle niye evlendi yalanlarla,niye hayallerimi kirdi kendi egoistligi ugruna,bu kadar kolaymi ev kurmak ardindan hice saymak????

ya ben bazi aylar oluyordu,kendimi düsünmeyip mesela onun borcunu ödedim,dedim kimseye borcu olmasin,rahat olsun,ben bu ay az paraylada evin ihtiyaclarini falan karsilarim ama sonucu ayrilik simdi...
O kadar yaniyorki icim...

başta şunu söylemek istiyorum çok üzüldüm çünkü bir yuva kolay kurulmuyor yani ama yineden siz hayattan sizin için hayırlı olanını isteyin kayınvalideniz neden böle bir yol sergiledi onuda anlamadım yani oğlu boşandığı zaman dahamı rahat edicek yuva yıkmak bukadar kolaymı :47::47: ya böle gördükçe ewlenmekten oğuyorum bende hazırlıklara başladım ama etrafımda böle şeyler gördükçe korkmaya ve düşünmeye başladım ama eşinizinde bence karekteri zayıfmış ozaman karısının yeri ayrı annesinin yeri olmalı gerektiğinde annesine gerektiğinde size dur demeli yani genel olarak söylüyorum :34: çocuğunuz varmı peki? eğer varsa onun içinde çok kötü allah kolaylık versin

hayir,cocugum yok.
evet dedigim gini,kadina sadece evliligimize karismamasini ben ve ailem söylemeye calistik ve kötü olan biz olduk beyefendinin gözünde,ya kendi paramizi ikimiz kaznip harciyorduk,kadin sanki ondan birsey istiyormusuz gibi hep karisiyordu gittigimiz yere.
aileme arkamdan neler neler söylemis yersizce,ve ben sordugumda nicin karsima gecip bana söylemiyor,yalanliyordu herseyi...ya hic mi Allah korkusu olmaz insanda.

bastada hep acele ediyordu hemen evlenmemiz icin.

yalanlar ortaya cikmadan biran önce evlensinler diye düsünmüs demek.

ailesi kumar oynadigini biliyormus evlenmeden önce ama kimse bana birsey söylemedi,göz göre göre egoist hainler bana bunu yaptilar birde hanimefendi hic susmadi evliligi sedeleme yolunda.

ben suan yikilmis bir durumdayim,kirginim öfkeliyim.

bir kere bile iki aydan beri ailemin yanindayim onun ailesi arayip sormadi..
bu ne bicim bir aile ya,ogullarini borclarini ödeyip destek göstererek vicdansizca beni düsünmüyorlar.

ailem ve ben dedik ki gel ailenle konusalim,ama beyefendi kabullenmiyor annesinin ailesinin yaptiklarini,diyorki size gelirsek,ailen yine annemi suclayacak ve ailem üzülecek,o yüzden en iyisi ayrilalim,ben ailem mutlu olsun üzülmesin istiyorum.

ya arkadaslar yalan söyleyen esyalarimi kumara veren o,aramiza girmek isteyen yalanlar söyleyen annesi..
suclu olanda suan ben ve ailem miyiz???

ailem diyor kizim sen bilirsin ama ailesi gelsin mutlaka konusalim,annesi karismasin evliliginize birde esin kumara verdigi Zinet esyalarini geri getirsin ama beyefendi diyor yok.
kolay yolu seciyor....

24 Sattim bana zehir suan,Allah görüyor olanlari ve icimi,gururumun nasil kirildigini.

Yemin ediyorum hep iyi bir es olmaya calistim,karsiligi bu...iste bu cok zoruma gidiyor.

ay sonlarina dogru esimde para yokken ben ona elimde olanin yarisindan fazlasini veriyordum,diyordum kimseye karsi disarida mahcup olmasin,bende olmasada birsey olmaz katlanirim ayin basina kadar...hepsi yalanmis hersey bosmus.

hayir,cocugum yok.
evet dedigim gini,kadina sadece evliligimize karismamasini ben ve ailem söylemeye calistik ve kötü olan biz olduk beyefendinin gözünde,ya kendi paramizi ikimiz kaznip harciyorduk,kadin sanki ondan birsey istiyormusuz gibi hep karisiyordu gittigimiz yere.
aileme arkamdan neler neler söylemis yersizce,ve ben sordugumda nicin karsima gecip bana söylemiyor,yalanliyordu herseyi...ya hic mi Allah korkusu olmaz insanda.

bastada hep acele ediyordu hemen evlenmemiz icin.

yalanlar ortaya cikmadan biran önce evlensinler diye düsünmüs demek.

ailesi kumar oynadigini biliyormus evlenmeden önce ama kimse bana birsey söylemedi,göz göre göre egoist hainler bana bunu yaptilar birde hanimefendi hic susmadi evliligi sedeleme yolunda.

ben suan yikilmis bir durumdayim,kirginim öfkeliyim.

bir kere bile iki aydan beri ailemin yanindayim onun ailesi arayip sormadi..
bu ne bicim bir aile ya,ogullarini borclarini ödeyip destek göstererek vicdansizca beni düsünmüyorlar.

ailem ve ben dedik ki gel ailenle konusalim,ama beyefendi kabullenmiyor annesinin ailesinin yaptiklarini,diyorki size gelirsek,ailen yine annemi suclayacak ve ailem üzülecek,o yüzden en iyisi ayrilalim,ben ailem mutlu olsun üzülmesin istiyorum.

ya arkadaslar yalan söyleyen esyalarimi kumara veren o,aramiza girmek isteyen yalanlar söyleyen annesi..
suclu olanda suan ben ve ailem miyiz???

ailem diyor kizim sen bilirsin ama ailesi gelsin mutlaka konusalim,annesi karismasin evliliginize birde esin kumara verdigi Zinet esyalarini geri getirsin ama beyefendi diyor yok.
kolay yolu seciyor....

24 Sattim bana zehir suan,Allah görüyor olanlari ve icimi,gururumun nasil kirildigini.

Yemin ediyorum hep iyi bir es olmaya calistim,karsiligi bu...iste bu cok zoruma gidiyor.

ay sonlarina dogru esimde para yokken ben ona elimde olanin yarisindan fazlasini veriyordum,diyordum kimseye karsi disarida mahcup olmasin,bende olmasada birsey olmaz katlanirim ayin basina kadar...hepsi yalanmis hersey bosmus.

aslinda kime ne kadar fedakarlik yaptigimiz cok önemli.ve bir erkege hasta olmadiktan sonra bir kadin parasini harcamamali.kimseye bu kadar cok fedakarlik yapilmaz evlat haricinde.ve kadin bunu alistirmamali.maalesef bosanmalar cok artti,artik kadinlarin rolünü erkekler erkeklerin rolunü kadinlar aldi,artik kadinlarda calismaliymis gibi insanlara empoze ediliyor,islamiyette bir kadin fabrikatör olsa ve esi isci olsa yinede evi erkek bakmakla yükümlüdür.modernlik adina kadinlari eziyor yuvalari yikiyor bu düzen.ayrica erkege muhtac olmayan kadin da hic ona gebe hissetmiyor kendini dogal olarak.muhtac derken kadini zaten esi bakmalidir.herkez isini bilmeli kadina ev isi cocuklar vs yeter,birde disarida calissin ölsün o zaman kadinlar.o kadindan daha ne beklersiniz?ayrica aileler neden bu kadar karisir evliliklere? cikarlari icin tabiki.insan olan ALLAH tan gercek anlamda korkan kimseye eziyet etmez,kumar oynayan oglunu evlendirmez yada esini uyarir.ALLAH yardimciniz olsun. karar sizin zamanimizda herkes hep almak derdinde...

saygi ve dua ile

@Sema72
sagol zaten Allaha siginiyorum,o görüyor dedigim gibi,cok mutluyum icimde Allaha inanc ve korkusu oldugu icin.

Allahim darda olanin yardimcisi olsun ve yüregi güzel insanlar cogalsin.

Ne bu ya oglu evleniyor ana kuzusu,peki ben neyim???günah degil mi???
bile bile ailesi evlendirdi ogullarini,bu nasil bir mantik,nasil bir VICDAN.

Dua ediyorum,diyorum Allahim sen onlarin yüregine biraz Vicdan ver desinler niye yaptik biz bunu bu kiza,sucu neydi sevip mutlu olmayi istemekten baska,saf ve temiz yüregiyle inanip mutlulugu istemekten baska birsey istemediki....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:.........

kizlar kendinizi düsünün en basta!!!!güvenin ama gözünüzü kör etmeyin.gerci ne kadar dikkatli olsa bile insan karsisindaki bazen öyle bir yalan söyleyebiliyor ki insan neye ugradigini anlamiyor...

geçmiş olsun. inşallah hakkında hayırlısı olsun. ben de nişanlımdan ayrıldım gurur,inat,kibir , hata kabul etmemesi ve egoistliği yüzünden böyle kolayca bitiverdi. ailesi hiç gelmedi.
içinin yanması bi süre sonra geçcek. ama zaman geçtikçe daha sağlıklı düşünceksin. inş. senin için hayırlıysa eşin yola gelir bir an önce... dua et bol bol

dün aksam bana mesaj atti,hayatini mahfetmis,ve hatalarinin icinden cikamiyormus,ve simdi kendisine birsey yapsaymis,cenaze masraflarini bile ailesi ödemeliymis onun icin.
yani demeye getiriyorki-ölümümle bile aileme yük olacagim.

niye bana böyle yaziyor ya,yani resmen kafami karistirmak degil mi amaci????
yani galiba kemek istedigi,ben seni hala istiyorum ama iste ailemle gelmiyecem senin ailenin evine.

ne kadar sacma ya. bu ne bicim bir aile????
ya arkadaslar evlilik ne kadar basitmis bazi insanlar icin.

ailesiyle gelmeli buraya konusulmali ama adam hayir diyor...
annesinin de hala yalan söylemesi olanlara ragmen beni sinir ediyor...ya bu hayatta birde edip bulmak var...

birirmem gerek artik..
Esim beni suclayip duruyor ve ailemi.
kinlerle dolu.
Allahim görüyor ben cabaladikca o cikmaz yola gidiyor.ve artik bana sadece kabullenmek düsüyor.
sensiz yasayamam demesi,sen hayatimin anlamisin demek bu kadar kolaymis.
gözümün yaslari suan kalbime akiyor ve yine haksiz yere tek sucu srvmek olan bir kadin haksizliga magdur kalarak yikiliyor.
Allahim kimseye vermesin arkadaslar,o kadar aci birsey ki!!!hakliyken haksiz konumuna düsen.
icimden bagirmak,haykirmak,sucum neydi demek geliyor.Sevipte sadece inanmak mi???
ben ona sahip cikmistim,destekliyordum...dedim yuvam yikilmasin ama o suan sadece egoistce davraniyor...bu mübarek günde Allahimdan tek dilegim artik öyle bir pisman olsun ki,karisina bu kadar haksizlik yaptigina......simdi kalbi aciyan benim.

geçmiş olsun arkadaşım, çok zor kumar işi. bile bile bi insan nasıl yapar ailesinin rızkını kumar masasında yer anlamıyorum hiç. allah akıl fikir versin bu adamlara.

Back
X