Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak birsey yok...konuyu Ah Erkekler bölümünde anlatmistim,Fikrinize cok ihtiyacim var!!! basligi altinda ama pek cevapta almadim.
bilemiyorum burada tekrar yazmam uygunmu...
Ama sonucta esim kolay yolu secti arkadaslar.Allah sahidim,ben fedakarlik yaptim ama o ise suan yaptigi hatalar yüzünden kolay yolu secip ailesini secti,cünkü biliyor ki ailesi borclarini ödüyecek gelecekte de ve bana en iyisi bitirelim dedi,cünkü hic görmek istemedi annesinin söyledigi yalanlari.
ya düsünün bir,biz gezmeye gitsek uzak bir sehire,annesi bizimkileri arayip,niye masraf yapiyorlar uzaklara gezmeye gidiyorlar,evlenmeden önce bile ogluna benim yanimda diyorduki-fazla para harcama,fazla gezmeyin,cimri olun...ya benim yanimda nasil söyler??veya en bastab beri istiyordu hep onun yakininda bir ev tutalim,esime istemedigimi söyledim,basta sorun yapti,sonra kabul etti ve ama arkadaslar düsünsenize kadin hala daima annemlerle görüstügünde bu ev konusunu aciyordu ve sonunda uzaginda ev tuttuk am bana 7 aylik evliyken bile bir gün onun evinde ikimiz tek otururken yine bana dedi buralara tasinirsiniz ileride,nedir ki ev tasimak,cok kolay. bende kibar bir sekilde evimizden memnun oldugumuzu söyledim,hic susmadi kadin annemlere gelip pnlara bile hala diyormus yakilarimiz tasinsinlar ve annem demis ki,ne olursun kapat artik su konuyu,onlar nereyi istiyorsa orada kalsinlar,,,of ya sanki kocamin kumar oynadigini ve aylarca yalan söyledigini ögrenmem yetmiyormus gibi birde beraberligimizin basindan beri annesi herseyimize karisti.
Yemin ederim hic ailesini kötülemeye calismadim ama diyordum ki,hayatim haberin olsun,annen niye böyle yapiyor,biraksin biz yasayalim..ya kadin sir tavsiyelerde bulunsa bir büyügümüz olarak agzimi acmam am size yemin ederim ki kadin bir seyi söylüyordu mesala söyle böyle yapin ve sonradan bile hic susmak bilmiyordu birseyi defalarca tekrarliyordu,yani ne oglunun nede benim düsüncemin önemi yoktu...
hatta esim ailesiyle tartistiginda borclari yüzünden ve deigi zaman yok ben istemiyorum annem babamla görüsmeyi, ben diyordum olmaz öyle annen baban onlar senin ve ben kötü niyetli olsaydim, faydalanip bu durumdan esime diyebilirdim mesela evet hayatim ya haklisin....
ama ben insanlik yaptim görüyorsunuz kocamin bana verdigi karsiligi,kolay yolu secip gururumu,insanligimi hice saydi. olan nana oldu,madem ki bu kadar ailesiyle kalmak onlari üzmemek istiyordu, benimle niye evlendi yalanlarla,niye hayallerimi kirdi kendi egoistligi ugruna,bu kadar kolaymi ev kurmak ardindan hice saymak????
ya ben bazi aylar oluyordu,kendimi düsünmeyip mesela onun borcunu ödedim,dedim kimseye borcu olmasin,rahat olsun,ben bu ay az paraylada evin ihtiyaclarini falan karsilarim ama sonucu ayrilik simdi...
O kadar yaniyorki icim...
hayir,cocugum yok.
evet dedigim gini,kadina sadece evliligimize karismamasini ben ve ailem söylemeye calistik ve kötü olan biz olduk beyefendinin gözünde,ya kendi paramizi ikimiz kaznip harciyorduk,kadin sanki ondan birsey istiyormusuz gibi hep karisiyordu gittigimiz yere.
aileme arkamdan neler neler söylemis yersizce,ve ben sordugumda nicin karsima gecip bana söylemiyor,yalanliyordu herseyi...ya hic mi Allah korkusu olmaz insanda.
bastada hep acele ediyordu hemen evlenmemiz icin.
yalanlar ortaya cikmadan biran önce evlensinler diye düsünmüs demek.
ailesi kumar oynadigini biliyormus evlenmeden önce ama kimse bana birsey söylemedi,göz göre göre egoist hainler bana bunu yaptilar birde hanimefendi hic susmadi evliligi sedeleme yolunda.
ben suan yikilmis bir durumdayim,kirginim öfkeliyim.
bir kere bile iki aydan beri ailemin yanindayim onun ailesi arayip sormadi..
bu ne bicim bir aile ya,ogullarini borclarini ödeyip destek göstererek vicdansizca beni düsünmüyorlar.
ailem ve ben dedik ki gel ailenle konusalim,ama beyefendi kabullenmiyor annesinin ailesinin yaptiklarini,diyorki size gelirsek,ailen yine annemi suclayacak ve ailem üzülecek,o yüzden en iyisi ayrilalim,ben ailem mutlu olsun üzülmesin istiyorum.
ya arkadaslar yalan söyleyen esyalarimi kumara veren o,aramiza girmek isteyen yalanlar söyleyen annesi..
suclu olanda suan ben ve ailem miyiz???
ailem diyor kizim sen bilirsin ama ailesi gelsin mutlaka konusalim,annesi karismasin evliliginize birde esin kumara verdigi Zinet esyalarini geri getirsin ama beyefendi diyor yok.
kolay yolu seciyor....
24 Sattim bana zehir suan,Allah görüyor olanlari ve icimi,gururumun nasil kirildigini.
Yemin ediyorum hep iyi bir es olmaya calistim,karsiligi bu...iste bu cok zoruma gidiyor.
ay sonlarina dogru esimde para yokken ben ona elimde olanin yarisindan fazlasini veriyordum,diyordum kimseye karsi disarida mahcup olmasin,bende olmasada birsey olmaz katlanirim ayin basina kadar...hepsi yalanmis hersey bosmus.