• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanmıs hersey

Bu mübarek günde rabbim eşini ıslah etsin kayınvalidenede allah korkusu versin kumar işi çok zor ne güzel yuvan var ne işin var öle pis yerlerde:95:

olan bana oldu sadece,cünkü sucsuzken cabalarken ben oldum ucurumdan düsen.
Allahim bana sabir versin.
Ya nasil arkadaslar,nasil bir yuva bu kadar kolay ayaginin tersiyle tepilir???hele birde kadin bu kadar fedakar ve caba veriyorsa,beyefendi ailesinin yaptiklarini görmeyip onlari hala tercih ediyor,kimse aileni at demediki ona.

BENCE ONUN ÇEKİCEĞİ VARR ONDAN BUKADAR AZMIŞŞ yüce mevlam okadar sabırlıki cnm benim seninde allah yarımcın olsun ama yuva kurmak kolay değil kayınvaliden size destek olsa oğlunu bataktan kurtarmaya çalışssa herşey daha farklı olur

Allah yardımcınız olsun.ailenizle konuşmaya gelmiyorsa yapcak pekte bir şey yok.kumar bir hastalıktır tedavi olmalı ama önce bunu kabul etmeli ve kurtulmayı istemeli.yaşayan sizsiniz ama benim umudum yok evlilik bu kadar hasar aldıktan sonra nasıl devam eder.siz ailenizin yanına gittikten sonra yüz yüze görüştünüz mü.herşeyin hayırlısı olsun.

evet aynen kudurmus,elindekinin kiymetini bilmiyor,ben hala bu kadar iyi niyetliyken o kin ve öfkesinin icinde.bana diyor ki,ben mi dedim sana evini terk et,dedimki peki ne yapmaliydim???ben sana yalvardim ban yalan söyleme seni seven bir esin var,yuvani düsün ama yalanini tekrarladi..
Ya Allahi zoruna gider-bir kadin esinin önünde yalvariyor agliyor diyor ki bana karsi dürüst ol,evi terk edincede suclu mu oluyor????Amin,amin deyip boyun mu egecektim???
Arkadaslar yemin ediyorum bu mübarek günde,cok büyük haksizlik etti bana.

sadece bir kere geldi.ama ailesi gelmeliydi bence,ya bir kere aramadilar bile,vicdansiz annesi arkamdan konusup durdu,ve sonunda buralara gelmemize asil o sebep oldu,adam kumarini tedavi ediyor ama bu sonuca getiren annesi.Allahim vicdanini sizlatsin öyle bir ki.
cünkü hic yok yere hep konusup durdu,birsey yapmis olsam gam yemem.

Back
X