Eğer çevresine güvensek biz olmadan bile onu çekip çeviren koruyan bir erkek arkadaşının olduğunu bilsek içimiz rahat etcekbir anne baba, hala teyze için en zor yaş değil mi?
maalesef yapabilecekleriniz buraya kadardı.
bunun bilincinde olarak çocuk yetiştirmek gerekiyor.
reşit olduktan sonra kendisini ifade etmede sorun yaşamamalı, ilerisini düşünerek hareket ediyor olmalı, kararlarının sonuçlarını hesaplayabilmeli, bedelini ödemeli...
evet endişenizi anlıyorum ama artık o da bir yetişkin.
ve siz ona yetişkin olarak davranmadığınız her gün onu kaybedeceksiniz.
19 yaşında evden ayrıldım, ki çok muhafazakar bir şekilde yetiştirilmiştim, ama annem babam artık sen bir yetişkinsin diye gönderdiler evden.
ondan sonra tatiller dışında hiç ailemle yaşamadım. Her kararımı kendim aldım, çoğunda kimseye danışma ihtiyacı duymadım. Bedelini de her zaman kendim ödedim.
Kendi çocuklarıma bakıp hep diyorum ki 18 de yuvadan uçacaklar, o zamana kadar görevlerin var goha ama ondan sonra onlar da senin gibi bu hayatın yolcusu olacaklar. O güne şimdiden hazırlan.
herkese değil arada sadece sizinle aynı fikirde olanlara buradan bakınca yeterince fark ediliyor oturup bunu tartışmayacağım alıntı yapmayın lütfenFarkındaysanız konu 24 sayfa olmuş ve elimden geldiği kadar herkese cevap veriyorum
Eğer çevresine güvensek biz olmadan bile onu çekip çeviren koruyan bir erkek arkadaşının olduğunu bilsek içimiz rahat etcek
Hala meseleyi erkek arkadaşa bağlıyorsunuz, birşeyler yapmak istiyorsunuz ama daha önce hiç birlikte çıktınız mı? Sizle bir cafede birşeyler içmenin veya bir kuaföre gidip saç yaptırmanın keyfini yaşadı mı? Sadece laf olsun diye oradan buradan konuşup gülüşüp eğlendiniz mi?Evet haklısınız ailesi gerekirse gidip kaldığı yerden ev tutup beraber yaşamayı teklif ediyor ama pek yanaşmıyor .
Her dakika her saniye arayıp kontrol eden insanlardan değiliz daha fazla tedirgin olmaması için biraz geri çekiliyoruz.
Beraber ortak aktivite yapmak istiyoruz benim yaşım ona daha çok yakın hoşlandığı aktiviteleri yapabilecek yaşa yakınım genelde hep birşeyler yapmak istiyorum ama kendini çok geri planda tutuyor.
Ve erkek arkadaşı yanındayken telefon kullanmasını ailesinin telefonlarına cevap vermesini istemiyor konu arasında ağzından kaçırdı caner telefonla ugraşmamı istemiyor dedi .Bilerek aileden uzaklaştırıyor erkek arkadaşıyla da konuştum bu konuyu ama o kadar saygısızki konuşulmuyor bile.
Yok artık. Halası tabiki ilgilenecek. EndiselenecekSizi niye ilgilendiriyor?
Halası olduğu için olmasın mi??Sizi niye ilgilendiriyor?
Sizin anlama tarzınız bu şekilAkıl almak değil, yeğeni çekiştirmek için açılmış bir konu...
Bizim gitmemizi istemiyor ki kaç kere teklif ettik
Benim kiz yegenim en cok bana anlatir onu asla yargilamam sadece bilgi veririm tercih senin derim.Benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek güzel
Konusun asla burdaki yok ozgur yok su yok buculara takilmayin sonra uzulen onlar degil sevdiklerimiz icin biz oluyoruz.Tabiki de gerekirse gidip çocugun ailesini bulup onlarla da konuşurum yalnış yolda çünkü
anasının babasının mudahale edemedegı yerde laf sanane olurSlm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Her gün TVde görüyoruz genç kızlarımızın başına hep kötü şeyler geliyor ve daha çok genç hiçbirşeyin farkında değil ve yalnış yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?