Yalnız bir evlilik...

Bence kpss den sonra sizde bir sure oyun oynayin kufur edip tepkisine bakın
Ayy Allah yardim etsin

Bizim bir komsu kacarak evlendikleri halde esi oyun bagimlisi ilgilenmiyor kizda baskasi ile gorusuyormus simdi birakti suukur ama hos birsey deil

eşiniz ne iş yapıyor da tüm gün oyun oynayabiliyor. İnş bi yerler kazanıp atanırsınız.

Onlar kendi rezilliklerini kabullenemeyen tipler kabul etmedikleri gibi birde yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyen insanları bastirmaya çalışan tipler ayni evliligi yaşıyoruz sanki seninle esimin yaptıkları yüzünden kavga cikar genelde ve bana dönüp senin derdin ne huzursuzluk cikarma diyebilecek kadar yüzsüz oluyo bazen. Sal böylelerini kpss yi kazanirsin insallah sana değer vermeyen insandan kac kurtar kendini cocukta yoksa eğer cok sanslisin

Boyle tipler birbirni cekiyor. Adam aslinda ergen. Kadinda anne rolunde. Boyle yuvarlanip gidiyorlar. Yoksa kim sabah aksam oyun derdinde olan birinin onune birde cay koyar getirir.

Bız de eşimle namaz kılıyoruz Allah kabul ederse.
Şimdi,düşünüyorum,namaz kılıyorum,dışarıda gözüm yok,e öyleyse mükemmel eşim ben,artık sorumluluklarımı yerine getirmesem de olur
Eşimin yüzüne bakmayayım,bir bardak çay içerken sohbeti çok göreyim,kafamı 12 saat boyunca KKya gömeyim,adam bana çay taşısın,çekirdek fıstık taşısın,gelsin önümden yerden kabukları temizlesin,sohbet için can atsın, tek güzel laf etmeyeyim.
Carsıya çıkalım,eşim ayakkabı bakıyor dıye basının etini yiyeyim,iki ayagını bir pabuca sokayım,ama ben hala iyi mükemmel kadınım,çünki namaz kılıyorum.
Çünki ahirette (haşa) sevabımı eşime boyle süslü kutuyla hediye edecegim

Kendinizi teselli için kendinizce bir yol bulmuşsunuz fakat evliligin bununla uzaktan yakından ilgisi yok.İkiz bebek bekliyormuşsunuz,Allah saglıcakla kavuştursun.
Bilin ki sizi 3 kişilik bir yalnızlık bekliyor.
Yardıma ihtiyacınız olacak,bebeklerinizin heyecanını,yaptıklarını paylaşmak isteyeceksiniz.
Anneler eşlerini heyecanla bekler,bebeklerinin o gun yaptıklarını paylaşmak için,yok agu dedi,yok,görsen nasıl güldü vs.
İçkisi yok kumarı yok sözü babaanne avuntusu artık.
İnsan bunların yanısıra hayat yoldaşlıgı da bekliyor eşinden...

Kpss için yeterli süren var. Bu adam değişmez. Dişini sık, sınavı geç, ataman gerçekleşsin, vur götüne tekmeyi.

Aptal mıdır nedir kadının yanında amk nedir yaa

Kusura bakmayın kendimi tutamadım üzüldüm cidden

Vay anam vay, nasıl da sindirilmiş uyutulmuş kadınsın. Modern dünyadan bi haber vahşi uzak ada kabilelerinden biri gibisin..
hizmetçi, aşçı ve de yatak arkadaşı olarak kullanılmaktasın sadece, Allah tez zamanda gözünü açar umuyorum ki...

Sorunlarinizin hepsini bilemem diger tartismalarinizda muhakkak eşinizde de sikinti vardir ama şuan yazdiginiz oyun konusuna yorum yapacak olursam tam bir ortam bozan yaşlı teyze gibisiniz yani, insanin içini bayiyor.

Eşim benim kadar gamer degildir ama oturup eşim ve erkek arkadaslariyla oyun oynadik bizde illa coluk cocuk oynar diye birsey yok, gayet keyfli bir etkinlik oluyor. Kufurler havada ucuşmuyordu elbet bizde biraz daha dikkat ediliyordu ama kişilere gore degisir, o ortamdan kimse rahatsiz olmuyorsa gelip keyf kacirmanizin bir manasi yok, sizi ilgilendirmiyor esinizin kufur duymasi cocuk degil dediginiz gibi.

Siz baya ayri dunyalarin insanlarinsinz

Son düzenleme:
Küfürden nefret ediyorum, küfürlü oyun oynayan ergenlerin de ileride centilmen beyefendiler olacağını sanmıyorum.

Eşinizi oyundan kurtarmak için madde bağımlısı birine yaklaşır gibi olmalısınız bence yani hasta birinin hemşiresi gibi.

Linç yiyeceğim belki ama ben sizi haksız buldum. Bana sanki siz kendinizi üstün görüyor saygısız davranıyorsunuz gibi geldi.. bende hiç küfür etmem. Eşimde Cook nadir. Ama küfür eden çok fazla insan görüyorum ve onların ahlaksız.oldugunu düşünmüyorum. Kimisine yakıştırıyorum bile.... Herkesin sizin değer yargılarına göre davranmasını bekleyemezsiniz. Eşiniz de rahatsız olur tabi oyun oynuyor. Huzur vermiyorsunuz. Emekli öğretmen gibi yok küfür ediliyor yok vs. Küçük çocuğunuz olur yanında konusulmasin istersiniz anlarım. Herkes yetişkin sorun ne?

Süper yorum..... Çok şükür ekleyelim altına.... Şikayet etmeye gerek yok kimse değişmez... Konu sahibi de ne isterse onu yapsın bu böyle gidecek mutluluklar diliyorum konuyuda niye açmış anlamadım...... Bu kadar iyi eşi var... Bence hiç ses çıkarma....

Boşanmak için beklemeyin bence. Bekleyen bir arkadasimvardi, o arada çocuk oldu boşandılar yine tabi ama çocukla çok daha zor bu işler.

İnşallah gervek değil de trol falansinizdir. Yoksa çok üzülürüm sizin için.
Siz bundan çok daha iyisini hak ediyorsunuz, ama buna razı olmuşsunuz. Ne diyim, umarım sizden daha mutlu çocuklar yetistirirsiniz.

İnsallah atanırsın.Ama kurtulmak ıcın atanmayı bekleme.Gül gibi karısı carken bu ınsanların rahatlıgı benı benden ediyor.

mutluluk ne mevkide ne guzellikte..bi insanla sohbet edebiliyor musun ona bakacaksin evlenmeden..bakicaksin temizlik yonnden nasil uyum var mi? icinde merhamet var mi? tabiiki farkliliklar olacak, olmali zaten iliskiye renk katar bu..ama bu erkeklerin cogunun icinde merhamet yok bence..cunku onlar analarinin prensi olmus, karilarida onlarin kolesi..bence cekmeye degmez bunun gibileri..cocuk yapsan pisman olacaksin eminim buna..yallah defolsun gitsin..demesi kolay gibi dimi? istersen yaparsin

İnşallah gervek değil de trol falansinizdir. Yoksa çok üzülürüm sizin için.
Siz bundan çok daha iyisini hak ediyorsunuz, ama buna razı olmuşsunuz. Ne diyim, umarım sizden daha mutlu çocuklar yetistirirsiniz.
aynen ilgisizlik normal mi ya? benim icin kabul edilir birsey degil..birbirin seven insanlar neden ilgisiz olsun? ilk gunku ask olmasada bi sefkat sevgi olmaz mi? gercekten gunumuz erkekleri cok tuhaf ama kadinlarida tuhaf

Size göre gece 4 e kadar eşini bırakıp saatlerce oyun oynamak normalse, gayet ilgili davrandığım halde ergen psikolojisine girip gözü dönüyorsa bu adamın..üstelik orda bi kadın varken Amk tarzı küfürler oluyorsa ben yaşlı teyze değil onlar ahlaksız oluyor kusura bakmayın.

Kadının olduğu yerde amk denilmesi açık bi şekilde hemde..bu normalse zaten söyleyeceğim bi söz yok size..

Evlenmeden önce seninleyken hiç sıkılmıyorum diyen adam bu..Karantinadan dolayı haftada 2 gün gidiyor sadece işe..İlk başlar film vs..beraber zaman geçirdik bolca.Ama şimdi herşeyden sıkılan birine döndü..kardeşi ve kızarkadaşıyla gece 4 lere kadar bu oyunu oynuyor..Bu hiç normal değil..Ben sürekli onun ilgisini çekecek şeyler yapayımda oyun oynamasın diyemem..Zaten 19-20 yaşlarındada bi ara çok oyun oynuyormuş.Geçmişe döndü yine

evet insanlar degisebiliyorda, ya da kopruyu gecene kadar oluyor hevesleri..hele gunumuzdeki cogu erkegin oyun hastaligi var..ya kadin kiz dalgasi oluyo ya da bu sekilde oyun bagmlisi ilgisiz..kucuk cocuk gibi avutacak halin yok bencede..ugras ugras zaten pes edeceksin yani illa..

halbuki kimsenin tapusu kimsede degil, bi kadinin gozu dondugu zaman her sekilde birakir o herifi...istiyorsunki yuvan kurtulsun..bi duzen yuva kolay kurulmuyor..o yuvanin devami icinse..eslerin birbirine deger vermesi ve ozen gostermesi gerekiyor..maalesef bu yok insanimizda..hele birde cocuk olsun iyice bagladim bi yere gidemez havasina giriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…