• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız gezilere,turlara gidemezmişsim

Kisirdongu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
245
-8
28
43
Merhaba,
Bu sene 25 yıl iş hayatından sonra evdeyim.Belki sadece bu sene .
Çünkü işsizlik hakkımı kullanacağim.
Bu zamana kadar herşeyimi kendim yapmış insanım .Başka bir şehirde işim varsa yalnız gidip geldim .
Eşim hiç karişmadi ,iyi güzel ama sormazdi bile nasıl geçti diye .
İki kere ondan ayrı kız kardeşimle tatile gittim .Onuda hep küs gönderdi,hiç aramazdi sormazdi,resim atardım yorum yapmazdı .Çok zoruma gidiyordu.
Hele 2.kere giderken onun rızası yoktu ,istemiyordu gitmemi .Bende gideceğim dedim biletimi aldım ,yolculuktan bir kaç gün önce kavga çıkarttı.Konuşmuyorduk .
Hava alanına götürüm diye bir teklifde bulunmadı ,nasıl gidiyorsan git banane dedi.
Bende trenle otobüsle gittim ama çok rezil oldum.Çünkü kara yolunda inşaat varmiş, rotami değiştirmek zorunda kaldım.
Az kalsın uçak saatine yetişemiyordum.Bende hiç yazmadım oda sormadı .
Gelirken ısrarla alayım seni dedi öyle yaptık.
Sanki birşey olmamış gibi devam ettik.

Bilmiyorum adamın erkeklik gururuna dokunmuş benim onsuz tatile gitmem .
Güya şimdi bana psikolojik şiddet uyguluyor.
Bu sene evdeyim sende benimle hiç gezmiyorsun ,içimde kaliyor ,günü birlik şehir turlarina katılmak istiyorum.
Birde iki hafta İstanbula gitmek ,iki hafta memleketti görmek istiyorum diyorum ,duymazdan geliyor .
bana tehdit ediyor,gitte burnunu törpüleyim yada bu eve bir daha ayak basamazsin .
beni çok sinirlendiriyor öfkeleniyorum sonra bağrip cagriyorum tabi çocuklarin önünde ben kötüyüm .

öfkemi artık kontrol edemiyor , bugün hem nankörlüğü yüzünden hemde yukardaki olaylardan çok öfkelendim.
Mutlu ve huzurlu olmamı istemiyor yoksa insan eşinin sevdiği şeyleri yapmas için teşvik eder.

Ya anlamıyorum ben ,niye bana engel olmak istiyor?
Zaten maddi beklentimde yok ,bu zamana kadar ondan bir çeyrek bile görmedim .
Birde şimdi evde kaldiğim için ,hep onun gelmesini güzel yemekler hazırlamami ,evi tertemiz yapmış kendimi süslemiş doyurmami bekliyor.

Merhaba,
Bu zamana kadar herşeyimi kendim yapmış insanım .Başka bir şehirde işim varsa yalnız gidip geldim .
İki kere ondan ayrı kız kardeşimle tatile gittim .Onuda hep küs gönderdi,hiç aramazdi sormazdi,resim atardım yorum yapmazdı .Çok zoruma gidiyordu.
Hele 2.kere giderken onun rızası yoktu ,istemiyordu gitmemi .Bende gideceğim dedim biletimi aldım ,yolculuktan bir kaç gün önce kavga çıkarttı.Konuşmuyorduk .
Hava alanına götürüm diye bir teklifde bulunmadı ,nasıl gidiyorsan git banane dedi.
Bende trenle otobüsle gittim ama çok rezil oldum.Çünkü kara yolunda inşaat varmiş, rotami değiştirmek zorunda kaldım.

Bu sene evdeyim sende benimle hiç gezmiyorsun ,içimde kaliyor ,günü birlik şehir turlarina katılmak istiyorum.
Birde iki hafta İstanbula gitmek ,iki hafta memleketti görmek istiyorum diyorum ,duymazdan geliyor .
bana tehdit ediyor,gitte burnunu törpüleyim yada bu eve bir daha ayak basamazsin .
beni çok sinirlendiriyor öfkeleniyorum sonra bağrip cagriyorum tabi çocuklarin önünde ben kötüyüm .

öfkemi artık kontrol edemiyor , bugün hem nankörlüğü yüzünden hemde yukardaki olaylardan çok öfkelendim.
Mutlu ve huzurlu olmamı istemiyor yoksa insan eşinin sevdiği şeyleri yapmas için teşvik eder.

Birde şimdi evde kaldiğim için ,hep onun gelmesini güzel yemekler hazırlamami ,evi tertemiz yapmış kendimi süslemiş doyurmami bekliyor.
sen para kazanırkende bu erkeklik gururu çıksaymış ortaya keşke
Ama seyi anlamadım hem benle gitmedin diyo hemde seni göndermiyo anlamadım çelişik

Hayata bakış açınız farklı. Eğer kendi gitmiyorsa arkadaşlarınızla veya kardeşinizle gitmenize karışmamalı bu bencellik olur. Karışıyorsa da kendi götürecek. Sen beni göndermediğin için bak ben de evde bir şey yapmıyorum demeden bunu hissettirn. Bu konuyu hiç açmayın ama sıkılmış ve mutsuz olun. Onun isteklerini yapmayın. Güzel yemekler yapmayın her şeyi üstünkörü yapın. Ama dediğim gibi niye yapmıyorsun derse göndermediğin için falan demeyin sakın. Tamamen sessizce ve yavaşça

Hayata bakış açınız farklı. Eğer kendi gitmiyorsa arkadaşlarınızla veya kardeşinizle gitmenize karışmamalı bu bencellik olur. Karışıyorsa da kendi götürecek. Sen beni göndermediğin için bak ben de evde bir şey yapmıyorum demeden bunu hissettirn. Bu konuyu hiç açmayın ama sıkılmış ve mutsuz olun. Onun isteklerini yapmayın. Güzel yemekler yapmayın her şeyi üstünkörü yapın. Ama dediğim gibi niye yapmıyorsun derse göndermediğin için falan demeyin sakın. Tamamen sessizce ve yavaşça
Öyle denedim uzun zaman hatta cinsellikten uzak durdum oda daha büyütüyor Eşli görüşmelere katılmak istemiyor ,ailemle görüşmek istemiyor ,eve misafir kabul ettirmiyor.
Evde sürekli huzursuzluk oluyor

sen para kazanırkende bu erkeklik gururu çıksaymış ortaya keşke
Ama seyi anlamadım hem benle gitmedin diyo hemde seni göndermiyo anlamadım çelişik
Aynen öyle geçen sene dedim beraber günlerimizi ayarliyalim .Hiç oralı olmadı .Bende işte o zaman kız kardeşimle gittim

Bu adam niye tatile çıkmak istemiyor hiç.
Cimri mi ne bilim.
İnsan senede bir de olsa imkanlar dahilinde eşiyle çocuklarıyla birlikte gider bir yerelere.

Merhaba,

Yahu adam istemeden tatile gidip havalimanıma bıraksın resimlere yorum yapsın istiyorsunuz. Benim kocam.benum rizam olmadan keyfiye tatilere gidecek bende Güleryüz göstercem ha . Çok bekler. Adam belli ki karısıyla gitmek istiyor biraz empati yani

Yahu adam istemeden tatile gidip havalimanıma bıraksın resimlere yorum yapsın istiyorsunuz. Benim kocam.benum rizam olmadan keyfiye tatilere gidecek bende Güleryüz göstercem ha . Çok bekler. Adam belli ki karısıyla gitmek istiyor biraz empati yani
Adam karısıyla gitmek istemiyor. Karısı beraber gidelim diyince yok sayıyor. Kadın eve hapsolsun istiyor

Beraber gidelim dedim gitmiyor.
Evlilikte ilişkilerde bazen karşindakinin rızası yoksa bile yapılmalı.
Kendi huzurun mutluğun için.
Eşim deseki ailenle görüşmene rizam yok ozaman ben anneme bababa gitmiyemmi

Öyle denedim uzun zaman hatta cinsellikten uzak durdum oda daha büyütüyor Eşli görüşmelere katılmak istemiyor ,ailemle görüşmek istemiyor ,eve misafir kabul ettirmiyor.
O zaman psikolojik sorunları var bence onları çözmeli sizin yapabileceğiniz bir şey yok

Eşiniz çok afedersiniz evde köle istiyor galiba, eşinizle ömür geçer mi sizce?

Bu kadar yıl bence iyi katlanmışsınız bu adama. Sizinle yaptığı tek şey evlilik ve çocuk sanırım. Sinir bozucu erkek tipi 😬

Ama anne babaya gitmekle de tatile gitmek biraz farklı sanki

Ama anne babaya gitmekle de tatile gitmek biraz farklı sanki
Adam kendisi de tatile gitmiyor eşiyle tatile çıkmıyormuş, kadının ailesine gitmeyi, eve misafir gelmesini de istemiyormuş, herkes ister eşiyle çoluk çocuğuyla tatile gitmeyi, biraz kafa dağıtıp enerji toplamayı ama eşi ayak diretip istemiyor kadını da engelliyorsa kusura bakmasın, kadın da gider tatilini yapar.

Adam genel olarak uyumsuz ve huzursuzluk çıkarmaya programlı birisi, başka konusunu da okudum eşi çekilecek gibi biri değil aslında, kadının sabrıyla bunca yıl evli kalmışlar bence.

Son düzenleme:
Back
X