Yalniz kalan babam ve beklentileri

baban tam olarak nasıl vaktini çalıyor anlamadım. her gün ara her gün görüşelim mi diyor?

baban tam olarak nasıl vaktini çalıyor anlamadım. her gün ara her gün görüşelim mi diyor?

Babam bana gelmek istiyor. Gelirse yemekli geliyor. Gelse gorse bile bir kac gun icinde babamin evine gitmemi bekliyor. Oyle bir saat falan degil. 4/5 saat. Erken kalksak uzuluyor. Bir gun telefon acmasam uzuluyor. Kahve resimleri gonderiyor. Seninki guzel oluyor diyo ama hani bana o anda gel icelim demek dusuyor. Demesem sesi degisiyor. O sekilde

Babadan daha önce gördüğünüz muamele yüzünden bu hissettikleriniz.
Kötü hissetmeyin,hatayı yapan onlar,görmezlikten gelinmesini bekleyen de,
Olmaz ama siz de insansınız onlar gibi.
Alınan alınsın ,sizin zamanında yaşadıklarınız için özür bile dilenmiyor,kendileri ebeveyn olduğu için sonsuz merhamet bekleniyor,hayır.

bence her gün beş dk arayın. gelip gitme konusunda da işim var dersiniz. 3 gelmek istiyorsa 1 gelmesine izin verirsiniz.

eşinizin ailesine, arkadaşlarınıza vakit ayırabiliyorsunuz ama babanıza ayıramıyor musunuz ?

seninkinin değişik bir versiyonu da bende var. annemle boşandıklarından beri maddi manevi yanımızda olmayan, arayıp sormayan, fazla zaman geçirince içi sıkılan bir adamken şimdi hastalığında melek oldu. ama insan kıyamıyor. bir şekilde zaman yaratın derim. yemekli gelsin varsın.

babana bencil diyenler olmus. seni anliyorum ben. senin yasadiklarinin bikac tik altini ben yasiyorum. ne olursa olsun babanla gorus. o senin tek bagin. arkandaki dagin.
seni aramamasinin nedenini sen de biliyorsun. huzursuzluk cikartacak annen seni aradiginda laf sayacak. belki sana bile bulasacak. onu da anla.
bu surecte eskileri telafi etmek istiyor. biraz zaman ver. bu yorgunlugunla ilgili de ciddi bir sekilde dr a gorun. nisandan neri yorgunum demissin eski konularinda

Ay nasıl baba öyle anne gibi :))

Anneniz yok ya önüne yemek koyacak insan mı arıyor günah mı çıkartıyor anlamadım ama bana haksızlık yapan bir insana karşı bu kadar vicdan yapmazdım çünkü anneniz gelince yine öksüz gibi ortada kalacaksınız

Birgun gorus birgun gorusme.

Kimse babasiyla bu kadar gorusmuyor ki.

Cok.yorgun ve vakitsiz oldugunuz icn bunlari soyluyirum

Haklısınız. Herşey benden bekleniyor. Sanki sadece bana geçerli bazi şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…