Iş bulsamda çocuğa bakmak istemiyor annemNiçin çalışmıyorsunuz?
Elimi attığım herşey kuruyor işler buldum ama olmadi
Var bosandim ve çocuğu aldım ya ondan galibaAnne baba yok mu neden küssünüz anlamadım
Eski eşiniz nafaka ödemiyor mu?Iş bulsamda çocuğa bakmak istemiyor annem
Kaldı ki iş bulamadım benim çocuğum ya (kız evladının)
Evet annemlerin yuvasından bahsediliyoronların yuvaları derken? babanızın evini mi yıkacakmışsınız? neden küsler sizinle saçmalık.ayrıca kim ister ki yuvasının yıkılmasını oh olsun diye mi boşandınız sanki..
Sadece çocuğa ödeyecek yeni bosandikEski eşiniz nafaka ödemiyor mu?
Anladım size niçin ödemiyor talep etmediniz mi? Bir de çocuğunuz kaç yaşında? Kreş yaşı geldiyse hemen iş bulup kreşe verinSadece çocuğa ödeyecek yeni bosandik
Battı malesef kendini zor idare ediyor oğlum anaokuluna başladı mesele şu ki çocuğuma bir saat bile bakmak istemiyorlarAnladım size niçin ödemiyor talep etmediniz mi? Bir de çocuğunuz kaç yaşında? Kreş yaşı geldiyse hemen iş bulup kreşe verin
Yalnızlık en iyisi aslında ama insan tabiki biraz destek bekliyorElimi attığım herşey kuruyor işler buldum ama olmadi
Anladım acaba oğlunuzun okul saatlerine de uyacak şekilde gündelik işlerde mi çalışsanız temizlik yapmak gibi? Bir de ailenizle aranızı iyi tutun. Köprüyü geçme meselesi işteBattı malesef kendini zor idare ediyor oğlum anaokuluna başladı mesele şu ki çocuğuma bir saat bile bakmak istemiyorlar
Saçmalık insan annesinin yuvasını neden yıksın. çocuğunuz kaç yaşında kaldı ki eşiniz çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.Evet annemlerin yuvasından bahsediliyor
5 eşim aylık 200 tl nafaka verecek oğluma benim istediğim sevgi ve anlayış ailemdenSaçmalık insan annesinin yuvasını neden yıksın. çocuğunuz kaç yaşında kaldı ki eşiniz çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
200 tl nedir ya. 200 tlye o çocuğun hangi ihtiyacına tam yetebilirsiniz? ailenizde böyleyken.. en makulu oğlunuzu okula verip onun okul saatlerine uygun bi iş bulmak.bi yerde yemek pişirmek olur temizlik olur.gurur yapmayın lütfen.anneniz baksa doğru düzgün iş bulurdunuz illaki ama etmiyo diyosunuz.5 eşim aylık 200 tl nafaka verecek oğluma benim istediğim sevgi ve anlayış ailemden
Boşandığım için çoğu yer kabul etmiyor200 tl nedir ya. 200 tlye o çocuğun hangi ihtiyacına tam yetebilirsiniz? ailenizde böyleyken.. en makulu oğlunuzu okula verip onun okul saatlerine uygun bi iş bulmak.bi yerde yemek pişirmek olur temizlik olur.gurur yapmayın lütfen.anneniz baksa doğru düzgün iş bulurdunuz illaki ama etmiyo diyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?