- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
Saçmalık ama boşanan kadın çalışmayacak mı? Allah yardımcın olsun.Boşandığım için çoğu yer kabul etmiyor
Sagolun Rabbime sığındım bir an once iyilesip toparlanmak istiyorumSaçmalık ama boşanan kadın çalışmayacak mı? Allah yardımcın olsun.
SöylemeyinSaçmalık ama boşanan kadın çalışmayacak mı? Allah yardımcın olsun.
Umudunuzu kaybetmeyin aramaya devam edin, çocuğunuz kaç yaşında kreşe vermeyi düşünürsünüz.Elimi attığım herşey kuruyor işler buldum ama olmadi
Boşandığınızı nereden biliyorlar ki ? Böyle bir bilgi edinme hakkına sahip degiller. Ayrıca işverenler çalışan insan arar. Medeni durumuyla iş performansı arasında çok bir ilişki yok ki bunu öne sürsünler. Umarım çözüm bulursunuz.Boşandığım için çoğu yer kabul etmiyor
örgü dantel resim isinde iyiyimdir aslinda kisa yazilar da yaziyorum denemek lazimEğer kendi çalışma saatlerinize uygun bir iş bulamiyorsaniz bir şeyler yapıp satabilirsiniz. Bir tane arkadaşım iş bulamadı, bu süreçte gelir olsun diye sosyal medya üzerinden el emeği şeyler yapıp satıyor.Çok buyuk bir sey degil ama en azından gelir oluyor ona az da olsa. Takı olabilir, örgü tarzı şeyler olabilir. Eğer ki yeteneğiniz varsa bu tarz şeyler deneyebilirsiniz. Başka bir arkadaşım da ufak özel bir kurumla anlaşmıştı , onların öğle yemeklerini hazırlıyordu. Bu tarz fazla mesaisi olmayan ama size gelir sağlayabilecek işlere bakabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Çocuğunuzla ilgilenmesi için de annenizi ikna etmeye çalışın. Anne yüreği dayanamaz yardımcı olur size diye düşünüyorum .Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin, bu zor zamanlar da geçecek elbette. Çocuğunuz büyüyecek, kendi ayaklarınız üzerinde duracaksiniz ve onunla çok mutlu bir şekilde yaşayacaksınız, şimdi biraz zor olacak ama geçecek inşallah.
Yarim gunluk ana okuluna gidiyorUmudunuzu kaybetmeyin aramaya devam edin, çocuğunuz kaç yaşında kreşe vermeyi düşünürsünüz.
Guzel dilekleriniz için Rabbim razi olsun sizdenEğer kendi çalışma saatlerinize uygun bir iş bulamiyorsaniz bir şeyler yapıp satabilirsiniz. Bir tane arkadaşım iş bulamadı, bu süreçte gelir olsun diye sosyal medya üzerinden el emeği şeyler yapıp satıyor.Çok buyuk bir sey degil ama en azından gelir oluyor ona az da olsa. Takı olabilir, örgü tarzı şeyler olabilir. Eğer ki yeteneğiniz varsa bu tarz şeyler deneyebilirsiniz. Başka bir arkadaşım da ufak özel bir kurumla anlaşmıştı , onların öğle yemeklerini hazırlıyordu. Bu tarz fazla mesaisi olmayan ama size gelir sağlayabilecek işlere bakabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Çocuğunuzla ilgilenmesi için de annenizi ikna etmeye çalışın. Anne yüreği dayanamaz yardımcı olur size diye düşünüyorum .Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin, bu zor zamanlar da geçecek elbette. Çocuğunuz büyüyecek, kendi ayaklarınız üzerinde duracaksiniz ve onunla çok mutlu bir şekilde yaşayacaksınız, şimdi biraz zor olacak ama geçecek inşallah.
Bence de deneyin, hiç yoktan iyidir gelir olur size.örgü dantel resim isinde iyiyimdir aslinda kisa yazilar da yaziyorum denemek lazim
olabilir ben hiçbir zaman hiç bir dönemimde haklıyım demedimherkesle küssen sende sıkıntı vardır kendine bi bak bi özeleştiri yap çevrendeki insanlara karşı anlayıslı ol
aynı durumdayız neredeyse.benzerEvdeki herkes le kardeşlerimle küsüm
Bosandik simdide çocuğu gönder diyorlar yuvayi ben yikmisim onların yuvalarıni da yikacakmisim vs vs yığınla söz işittim
Şimdi küsüm babam in evinde ama herkesle kuş tek kuruşu olmayan arkadaşı olmayan 9 yıllık evliliği bitmiş yalnız bir kadinim
Dr um nöroloji ve beyin sinir e yönlendirdi ama para yok isteyemem de
Iyi değilim
iş bulamadım çünkü 30 yaşından büyük ve dulmuşum bir iki iş veren rahatsız etti mesaj vs
- nasıl geçiniyorsun, nerede kalıyorsun.çocuğa kim bakıyor eğer çalışıyorsan...
mutlu musun yani ailenin yanındaiş bulamadım çünkü 30 yaşından büyük ve dulmuşum bir iki iş veren rahatsız etti mesaj vs
ailemle kalıyorum
3 4 talibim çıktı ve ailem evlenmemi istiyor
eski eşim imam nikahıyla evlendi zaten
böyle işte
Ailen kaşık düşmanı olarak mı görüyor.çok abes oldu amaiş bulamadım çünkü 30 yaşından büyük ve dulmuşum bir iki iş veren rahatsız etti mesaj vs
ailemle kalıyorum
3 4 talibim çıktı ve ailem evlenmemi istiyor
eski eşim imam nikahıyla evlendi zaten
böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?