Yalnız kaldım

Anaokullarında "abla, teyze" dedikleri yardımcılar oluyor.
Öyle bi yer bulabilsen keşke kendine.
Hem çocuğuna eğitim hem sana iş imkânı.

Eğer kendi çalışma saatlerinize uygun bir iş bulamiyorsaniz bir şeyler yapıp satabilirsiniz. Bir tane arkadaşım iş bulamadı, bu süreçte gelir olsun diye sosyal medya üzerinden el emeği şeyler yapıp satıyor.Çok buyuk bir sey degil ama en azından gelir oluyor ona az da olsa. Takı olabilir, örgü tarzı şeyler olabilir. Eğer ki yeteneğiniz varsa bu tarz şeyler deneyebilirsiniz. Başka bir arkadaşım da ufak özel bir kurumla anlaşmıştı , onların öğle yemeklerini hazırlıyordu. Bu tarz fazla mesaisi olmayan ama size gelir sağlayabilecek işlere bakabilirsiniz.

Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Çocuğunuzla ilgilenmesi için de annenizi ikna etmeye çalışın. Anne yüreği dayanamaz yardımcı olur size diye düşünüyorum .Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin, bu zor zamanlar da geçecek elbette. Çocuğunuz büyüyecek, kendi ayaklarınız üzerinde duracaksiniz ve onunla çok mutlu bir şekilde yaşayacaksınız, şimdi biraz zor olacak ama geçecek inşallah.

örgü dantel resim isinde iyiyimdir aslinda kisa yazilar da yaziyorum denemek lazim

Guzel dilekleriniz için Rabbim razi olsun sizden

iş bulamadım ,eski eşim nafakayı ödemiyor ve babam evlen dedi ...yoruldum galiba .

herkesle küssen sende sıkıntı vardır kendine bi bak bi özeleştiri yap çevrendeki insanlara karşı anlayıslı ol

aynı durumdayız neredeyse.benzer

• nasıl geçiniyorsun, nerede kalıyorsun.çocuğa kim bakıyor eğer çalışıyorsan...

• nasıl geçiniyorsun, nerede kalıyorsun.çocuğa kim bakıyor eğer çalışıyorsan...
iş bulamadım çünkü 30 yaşından büyük ve dulmuşum bir iki iş veren rahatsız etti mesaj vs
ailemle kalıyorum
3 4 talibim çıktı ve ailem evlenmemi istiyor
eski eşim imam nikahıyla evlendi zaten
böyle işte

mutlu musun yani ailenin yanında
M

Ailen kaşık düşmanı olarak mı görüyor.çok abes oldu ama

Yeniden evlenme kararı alırken lütfen iyi düşünerek karar verin.Belli ki aileniz size ve çocuğunuza sahip çıkmak istemiyorlar.Kendinizi çaresiz hissederek alel acele kararlar almayın.İnsanlar çok acımasız.En yakınların bile böyle olabiliyorken yabancılara nasıl güveneceksin.Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…