Yalnız kalma korkum ve eşim

Ailemin yanına gideceğim, baş edemiyorum bu yorgunlukla.
öncelikle kaçıncı kattasınız evinize birinin gireceği düşüncesinden korkuyormuşsunuz. Belki parmaklık yaptırılabilir kapıya alarm takılabilir. Telefonunuza kades indirebilirsiniz. belki bu tarz kücük önlemler sizi biraz rahatlatabilir. Ama korku dolu düşüncelerinizin altında hiç bi gerceklik yok. Bunun kendiniz farkına varmalısınız. Bu durumunuz ilerde baska okb türlerine de dönüşebilir cünkü okb sürekli birbirine dönüşüp tetiklenebilen bir rahatsızlık Sizinki okb ile bağlantılı bir durum. Eşinizin işini değiştirmemesini eşinizin keyfiyetinden olduğu düşüncesinden cıkın bu cocuklarınızın da zararına. Onların geleceğini hiç mi düşünmüyorsunuz. Psikolojik rahatsızlığınız için sizi suclamıyorum kusura bakmayın ama bu hikayede bencil olan kişi sizsiniz. Fakat eşinizin de sorunlar sırasında bekarmış gibi takılması da bir hata. bu sekilde sizi cezalandırdığını düşünüyor ama umarım bekar gibi takılmanın konforuna da alışmaz. Dirayetli olmaya calısın korkunuz içinizden geliyor sizden baska hiç bir güç ne bir doktor ne bir ilaç bunu yenemez. Salmayı deneyin.

Psikolog değiştirmenizi tavsiye ederim. Sizi evde yalnız kalabileceğiniz bir ruh hali için desteklemek yerine "sakın tek kalmayın yoksa panik atak olursunuz" deyip sizi daha da korkutuyor. Eşinizin iş değiştirmek istemediğini bile bile bu şekilde size empoze etmesi bu süreçte eşinizle küsmeniz gibi durumlar olmuş bir de. Psikoloğunuz bana iyi niyetli gibi gelmedi. Sorununuzu çözmemiş bir de eşinizle de sorun yaşamanıza neden olmuş Daha çok psikolojinizi bozup her hafta seans parası almak ister gibi bir hali var .... Malesef her insanın meslek etiği olmuyor.

Ayrıca milyonlarca kişi kamuya atanmak için sınavlara giriyor her yıl. Eşinizin işini bırakmak istememesi çok normal. Daha fazla zorlayıp boşanmak isterseniz bile işini tercih edip boşanır gibi. Devlet garantili bir iş ve özel sektör çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…