- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Evet arkadaslar baslikta da belirttigim gibi. Ben disardan oyle gorunmesem de ister istemez insanlara cabuk baglaniyorum ve onlarla yasadigim en ufak bir tatsizlik moralimi alt ust ediyor.
Artik kendime yetebilmeyi, her seyi kafaya takmamayi, gerekirse yalniz yasamayi ogrenmek istiyorum. Tamam bunlar zor seyler fakat sonradan ogrenilebilecegini dusunuyorum ve boylesi benim icin en iyisi olacak. En azindan her soylediklerini kafama takip "acaba soyle mi demek istediler, neden boyle davraniyorlar bir sey mi yaptim ki" gibi kuruntulardan kurtulmak istiyorum. Resmen dertsiz basima dert aciyorum.
Yakin bir sure once en yakin arkadaslarimla da aram bozuldu. Hakli olan benim. Ama hep gonul alan da ben oldugum icin adim atmiyorlar. Ben de artik kendimi degersiz hissetmemek adina adim atmamaya karar verdim. Bu surecte rahat olmak, takmamak istiyorum. Merak ediyorum eskiden benim gibi olup sonradan degisenler var mi? Nasil boyle oldular? Simdiden tesekkurler okuyan arkadaslara.
ben de aksine yalnızlığımdan feragat edemiyorum.
istediğim gibi yemek içmek, istediğim gibi yatmak kalkmak, istediğim yere istediğim zaman gitmek, istediğim yerde istediğim yeni kişilerle tanışmak, kaynaşmak, sonra istediğim zaman haydi bana müsadeee diyip pıt diye gitmek... bunlar o kadar güzel ki, bu anlattığımdan farklı yaşamak bana imkansız geliyor nerdeyse.
Birileriyle bir şeyleri paylaş tabi, konuş ama bu onlarla her an dip dibe olmanı gerektirmez. Vee kesinlikle sana kendini kötü hissettiren insanları yanında tutma.
Yaşamak için insanlara ihtiyaç duymamayı muhtemelen herkes sonradan öğreniyordur zaten. Ben bu durumun temellerinin çocukluktan (3-4 yaş civarından) kalma iç güdülere kadar indiğini varsayıyorum. "Hayatta kalabilmem için annemin elinden tutmam lazım" ı fark ettiğimiz ilk dönemlere. O farkındalığı kazandıktan sonra, dünyaya aşağıdan bakarken, on metre karelik odaların bile kocaman göründüğü açıdan bakarken kazandığımız bu ihtiyacın kaybolması, sanırım daha sonra şekilllenen hayat ve çevre koşulları nedeniyle kişiden kişiye değişiyor. Ben sanırım ergenliğimin son dönemlerinde tecrübe ettiğim arkadaş ihanetleri falan sayesinde nihayet o ihtiyaca karşı nötr hale gelmiştim.
Burda bile mıçmıç ve ısrarcı olmak istemiyorum ama biraz daha farklı görüşlere ihtiyacım var arkadaşlar :)
Ama once hatasini degerlendiririm tabi silmeden once..hata kucukse sans veririm ama kritik hataysa o zaman biter..hic sansi yok
merhaba arkadaşımEvet arkadaslar baslikta da belirttigim gibi. Ben disardan oyle gorunmesem de ister istemez insanlara cabuk baglaniyorum ve onlarla yasadigim en ufak bir tatsizlik moralimi altust ediyor.
Artik kendime yetebilmeyi, her seyi kafaya takmamayi, gerekirse yalniz yasamayi ogrenmek istiyorum. Tamam bunlar zor seyler fakat sonradan ogrenilebilecegini dusunuyorum ve boylesi benim icin en iyisi olacak. En azindan her soylediklerini kafama takip "acaba soyle mi demek istediler, neden boyle davraniyorlar bir sey mi yaptim ki" gibi kuruntulardan kurtulmak istiyorum. Resmen dertsiz basima dert aciyorum.
Yakin bir sure once en yakin arkadaslarimla da aram bozuldu. Hakli olan benim. Ama hep gonul alan da ben oldugum icin adim atmiyorlar. Ben de artik kendimi degersiz hissetmemek adina adim atmamaya karar verdim. Bu surecte rahat olmak, takmamak istiyorum. Merak ediyorum eskiden benim gibi olup sonradan degisenler var mi? Nasil boyle oldular? Simdiden tesekkurler okuyan arkadaslara..
Siz basit misiniz ki karşıdaki basit görsün..Lütfen kendinizin önce değerli olduğunu bir kabul edin.Basit insan nedir? Kötü niyetli fesat en ufak şeye tamah eden laga luga yapan olay çıkaran vs..Siz öyle misiniz? Değilsiniz gibi görünüyor buradan.O zaman basit de değilsiniz.E karşınızdaki sizi basit algılıyorsa bu onun anlayamamazlığı siz basit olmadıktan sonra o basit sansa kaç yazar.. Lütfen önce değerinizi farkedin yahu..Ne kadar nahif bir kişi yazmış yazıyı besbelli..İşte o çizgiyi ayarlayamamak tamamen benim suçum. Karşı tarafın sıkıldığını,beni basit gördüğünü hissedip kötü hissediyorum. Ya da ben çok alıştım kendimi suçlamaya bilemiyorum. Teşekkürler yorumun için :)
Evet arkadaslar baslikta da belirttigim gibi. Ben disardan oyle gorunmesem de ister istemez insanlara cabuk baglaniyorum ve onlarla yasadigim en ufak bir tatsizlik moralimi altust ediyor.
Yakin bir sure once en yakin arkadaslarimla da aram bozuldu. Hakli olan benim. Ama hep gonul alan da ben oldugum icin adim atmiyorlar. Ben de artik kendimi degersiz hissetmemek adina adim atmamaya karar verdim. Bu surecte rahat olmak, takmamak istiyorum. Merak ediyorum eskiden benim gibi olup sonradan degisenler var mi? Nasil boyle oldular? Simdiden tesekkurler okuyan arkadaslara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?