- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
- Konu Sahibi sekerparee
Yanlızım ben çook yanlızım, buymuş benim alın yazımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O geçmişlerimize bosa giden emeklerimize zamanlarimiza zaten başından sonuna küfür edesim var25 genç tabi.. ben 25 yaşımdayken hiçbişeyi dert etmiyodum. zerre kadar yalnız kalma korkum yoktuama ne zaman ki bu yaşlarıma geldim bir korku sardı.. 2 yıl önce de bir ayrılık yaşadım zaten onun enkazını anca topluyorum.. ondan beridir de iflah olmadım
![]()
204 cameliee burada :)))![]()
Yanlızım ben çook yanlızım, buymuş benim alın yazımm...
O geçmişlerimize bosa giden emeklerimize zamanlarimiza zaten başından sonuna küfür edesim var
nunucum bizi de mutluluk bulcak inşallah..aslında önce yalnızlığımızı sevsek belki de daha kolay bulcak. bazen öyle düşünüyorum. acaba sürekli isyan ettiğimiz için enerjiyi bloke mi ediyoruz:26:
Yalnizligin nesini,nasil seviyim be kuzum¿?yokki sevilicek yani...insan sevip,sevilince guzellesmeye bile baslar..ask insani guzellestirir..ama umudum var bundan boyle...evren bize calisiyorrr...dun bisey duydum..neyle ilgili tahmin etmisindir...tum duygular silinme asamasinda bundan boyle...resetliyorum kendimi insallahhh ve yenisine hazirim telkinlerindeyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yalnızlar rıhtımına hoş geldinizyaş kaç acaba
![]()
bi sen bi de ben varız sanki yalnız:)) nerde bu yalnızlar yahuubu arada eğer okuyorsa miss chery yi mutlaka bekliyorum, onsuz olmaz
özelden yaz gelişmeyi, merak ettim:18:
Yalnızım keşke böyle tecrübeler edineceğime hep yalnız kalsaymışım..
ubik seni hatırladım.konuna çok üzülmüştüm, ayrıldığın kişinin başkasıyla nişanı olduğunu yazmıştın. nasılsın şimdi? sayfasına bakmıyorsundur umarım. ben bir süredir bakmıyorum ve hayatta mı değil mi bunu bile bilmiyorum. bilmemek büyük bir özgürlük..
29 :))) 30 a yaklaştığıma inanamıyorum :)![]()
Sonradan yüzleşmek çok büyük acı veriyo insana.Şuan iyi ki haberim olmuş iyi ki peşine düşmüş ve ihanetini yüzüne vurmuşum diyorum.Haberim olmadığını düşünüp gününü gün ediyodu.İçimdeki zehri akıttım rahatladım şimdi o düşünsün..Bakmıyorum desem yalan olur ama hesabını dondurdu her ikisi de.Nikah resmlerini gördüm sıra düğün resimlerinde(ki kendisi değil kuzeni yüklüyo ilginçtir).Kaçtıkça gerçekten yüzleşmedikçe acın daha da çoğalıyo.Canım yanıyo yanmıyomuş gibi yapamam ya.Yokmuş gibi böyle bişey yaşanmamış gibi davranamıyorum.Ama düşündükçe de kahrolmuyorum ilk günlerdeki gibi.Dediğim gibi yüzleştikçe için soğuyo..
demek evlendi.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş, ben hep bu söze sığındım. için ferah olsun.
sen yüzleştikçe için soğuyor. oysa ben bakarsam daha da kendime gelemem. biliyorum, kendimi tanıyorum. en son seni sevmiyorum dedi. hayatımda başkası var dedi. benim miladım o konuşmadır. birkaç kere içim titreyerek profil resmini arattım, tek başınaydı, yanında bir kızla görmeden bu sayfayı kapattım. çünkü görürsem aldığım bütün yolları başa dönerim.
eyvah tehlike çanları çalıyorne zaman biri çıkacak karşımıza, içimiz ısıncak, tanıycaz, karakteri uygun mu ailesi uygun mu ölçüp biçicez, ne zaman nişanlancaz evlencez de çocuk yapcaz?? yarabbim bugünlerde bu sorular zihnimde çok dolanıyor
![]()
demek evlendi.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş, ben hep bu söze sığındım. için ferah olsun.
sen yüzleştikçe için soğuyor. oysa ben bakarsam daha da kendime gelemem. biliyorum, kendimi tanıyorum. en son seni sevmiyorum dedi. hayatımda başkası var dedi. benim miladım o konuşmadır. birkaç kere içim titreyerek profil resmini arattım, tek başınaydı, yanında bir kızla görmeden bu sayfayı kapattım. çünkü görürsem aldığım bütün yolları başa dönerim.