Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

25 genç tabi.. ben 25 yaşımdayken hiçbişeyi dert etmiyodum. zerre kadar yalnız kalma korkum yoktu:50: ama ne zaman ki bu yaşlarıma geldim bir korku sardı.. 2 yıl önce de bir ayrılık yaşadım zaten onun enkazını anca topluyorum.. ondan beridir de iflah olmadım:ssz:
O geçmişlerimize bosa giden emeklerimize zamanlarimiza zaten başından sonuna küfür edesim var

nunucum bizi de mutluluk bulcak inşallah..aslında önce yalnızlığımızı sevsek belki de daha kolay bulcak. bazen öyle düşünüyorum. acaba sürekli isyan ettiğimiz için enerjiyi bloke mi ediyoruz:26:

Yalnizligin nesini,nasil seviyim be kuzum¿?yokki sevilicek yani...insan sevip,sevilince guzellesmeye bile baslar..ask insani guzellestirir..ama umudum var bundan boyle...evren bize calisiyorrr...dun bisey duydum..neyle ilgili tahmin etmisindir...tum duygular silinme asamasinda bundan boyle...resetliyorum kendimi insallahhh ve yenisine hazirim telkinlerindeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu saatte benden başka yalnız kalp yok mu? burda bile yalnız kaldım:53::1::1::1:

ne yalnızlıkmış vay arkadaş ya:ssz:

Yalnızım keşke böyle tecrübeler edineceğime hep yalnız kalsaymışım..

Yalnizligin nesini,nasil seviyim be kuzum¿?yokki sevilicek yani...insan sevip,sevilince guzellesmeye bile baslar..ask insani guzellestirir..ama umudum var bundan boyle...evren bize calisiyorrr...dun bisey duydum..neyle ilgili tahmin etmisindir...tum duygular silinme asamasinda bundan boyle...resetliyorum kendimi insallahhh ve yenisine hazirim telkinlerindeyim :)

bi sen bi de ben varız sanki yalnız:)) nerde bu yalnızlar yahuu:ssz: bu arada eğer okuyorsa miss chery yi mutlaka bekliyorum, onsuz olmaz:16:

özelden yaz gelişmeyi, merak ettim:18:

bi sen bi de ben varız sanki yalnız:)) nerde bu yalnızlar yahuu:ssz: bu arada eğer okuyorsa miss chery yi mutlaka bekliyorum, onsuz olmaz:16:

özelden yaz gelişmeyi, merak ettim:18:

Kadinlarin derdi bitmiyorki hiccc..dokulurler yavastan topige meraklanma ;) ayrica evettt chery nerdesin???

Yalnızım keşke böyle tecrübeler edineceğime hep yalnız kalsaymışım..

ubik seni hatırladım.konuna çok üzülmüştüm, ayrıldığın kişinin başkasıyla nişanı olduğunu yazmıştın. nasılsın şimdi? sayfasına bakmıyorsundur umarım. ben bir süredir bakmıyorum ve hayatta mı değil mi bunu bile bilmiyorum. bilmemek büyük bir özgürlük..

ubik seni hatırladım.konuna çok üzülmüştüm, ayrıldığın kişinin başkasıyla nişanı olduğunu yazmıştın. nasılsın şimdi? sayfasına bakmıyorsundur umarım. ben bir süredir bakmıyorum ve hayatta mı değil mi bunu bile bilmiyorum. bilmemek büyük bir özgürlük..

Sonradan yüzleşmek çok büyük acı veriyo insana.Şuan iyi ki haberim olmuş iyi ki peşine düşmüş ve ihanetini yüzüne vurmuşum diyorum.Haberim olmadığını düşünüp gününü gün ediyodu.İçimdeki zehri akıttım rahatladım şimdi o düşünsün..Bakmıyorum desem yalan olur ama hesabını dondurdu her ikisi de.Nikah resmlerini gördüm sıra düğün resimlerinde(ki kendisi değil kuzeni yüklüyo ilginçtir).Kaçtıkça gerçekten yüzleşmedikçe acın daha da çoğalıyo.Canım yanıyo yanmıyomuş gibi yapamam ya.Yokmuş gibi böyle bişey yaşanmamış gibi davranamıyorum.Ama düşündükçe de kahrolmuyorum ilk günlerdeki gibi.Dediğim gibi yüzleştikçe için soğuyo..

29 :))) 30 a yaklaştığıma inanamıyorum :):1:

eyvah tehlike çanları çalıyor:1::1::1: ne zaman biri çıkacak karşımıza, içimiz ısıncak, tanıycaz, karakteri uygun mu ailesi uygun mu ölçüp biçicez, ne zaman nişanlancaz evlencez de çocuk yapcaz?? yarabbim bugünlerde bu sorular zihnimde çok dolanıyor:ssz:

Siz arkadaşım diye tanıttığı kişiyle evlendiğini bilmiyosunuz sanırım :) diğer bi konumda da onu paylaştım

Bu iste hakikaten bi yanlizlik var Yani :) iste bende geldim birbucuk yildir yanlizim yas oldu 28 :D bazen seviyorum yanlizligimi hatta oyle alismisim ki kafamda mutlu bi iliski evlilik coluk cocuk hayalleri bile kuramiyorum... Nasil oluyodu oyle seyler hatirlatabilecek olan varsa buyursun :)

Sonradan yüzleşmek çok büyük acı veriyo insana.Şuan iyi ki haberim olmuş iyi ki peşine düşmüş ve ihanetini yüzüne vurmuşum diyorum.Haberim olmadığını düşünüp gününü gün ediyodu.İçimdeki zehri akıttım rahatladım şimdi o düşünsün..Bakmıyorum desem yalan olur ama hesabını dondurdu her ikisi de.Nikah resmlerini gördüm sıra düğün resimlerinde(ki kendisi değil kuzeni yüklüyo ilginçtir).Kaçtıkça gerçekten yüzleşmedikçe acın daha da çoğalıyo.Canım yanıyo yanmıyomuş gibi yapamam ya.Yokmuş gibi böyle bişey yaşanmamış gibi davranamıyorum.Ama düşündükçe de kahrolmuyorum ilk günlerdeki gibi.Dediğim gibi yüzleştikçe için soğuyo..

demek evlendi.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş, ben hep bu söze sığındım. için ferah olsun.

sen yüzleştikçe için soğuyor. oysa ben bakarsam daha da kendime gelemem. biliyorum, kendimi tanıyorum. en son seni sevmiyorum dedi. hayatımda başkası var dedi. benim miladım o konuşmadır. birkaç kere içim titreyerek profil resmini arattım, tek başınaydı, yanında bir kızla görmeden bu sayfayı kapattım. çünkü görürsem aldığım bütün yolları başa dönerim.

demek evlendi.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş, ben hep bu söze sığındım. için ferah olsun.

sen yüzleştikçe için soğuyor. oysa ben bakarsam daha da kendime gelemem. biliyorum, kendimi tanıyorum. en son seni sevmiyorum dedi. hayatımda başkası var dedi. benim miladım o konuşmadır. birkaç kere içim titreyerek profil resmini arattım, tek başınaydı, yanında bir kızla görmeden bu sayfayı kapattım. çünkü görürsem aldığım bütün yolları başa dönerim.

yok kuzum Ya bisey olmuyo Ben dugun fotograflarini bile ezberledim.. Nasil bi manyakliksa :) aaa gecenlerde hastanede onumden gecip Gitti biliyormusun beni gordumu bilmiyorum sanirim gormustur karisi hamileydi en son belki de dogum yapmistir bilmiyorum ama inanirmisin hic bisey hissetmedim yikilmadim aglamadim oylesine sogumusum ki yaptiklarindan sonra ama gururuma yediremiyorum o baska konu tabi :)

eyvah tehlike çanları çalıyor:1::1::1: ne zaman biri çıkacak karşımıza, içimiz ısıncak, tanıycaz, karakteri uygun mu ailesi uygun mu ölçüp biçicez, ne zaman nişanlancaz evlencez de çocuk yapcaz?? yarabbim bugünlerde bu sorular zihnimde çok dolanıyor:ssz:

yalnızlığa istemeden de okadar çook alışmışım ki karşıma biri çıksa bünye kaldırmıyor uzaklaştırıyorum kendimden sonra yine kendimle baş başa üzülüyorum..ama kendi başıma yapmaktan keyif aldığım şey çok :)

Seninki resti çekmiş ama gerçek ama bi bahaneyle.Benim ki o kişiyle birlikteyken yanıma gelip aşk nameleri fısıldayack oraya gittiğinde de onun gönlünü alacak kadar haysiyetsiz onursuz biriydi ve bilmediğim neleri vardı Allah bilir.Benim de en büyük tesellimdir o söz.Hatta gerçekleşiyo gibi bi his var içimde.Çünkü mutluluğunu yaşayamıyo, insanlarla paylaşamıyo(hesabını dondurmuş dediğim gibi her ikisi de ) neden mutluluğunu paylaşmak dururken gerine gerine, insanlardan kaçsınlar ki ..Kardeşi sırtını dönmüş durumda.Herkes ne kadar pislik biri olduğunun bilincine vardı.Kuzeni "o evlenmiş de olsa ondan adam olmaz derim ben hep"dedi.Abicim mabicim diye etrafında fır dönen bi kız bu cümleyi kuruyo düşünsene :) . bi kaç gündür öyle huzurluyum ki nikah fotolarına bakıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum ağlamak için kendimi zorluyorum ama yok :)

Back
X