- Konu Sahibi sekerparee
off ne desem bilemedim..yani yine 6 yaş fark olsaydı ama orantılı olsaydı yaşlarınız keşke. mesela o 30 sen 36 olsan yine tolere edilebilirdi.. bilemedim şimdi
o yaşı sorun etmiyor demek ki ama sen edeceksin. hele ki kıskançsan daha çok sorun edeceksin. çünkü onun yaş grubu kızlarla bizim aramızda fark var.. benim bir arkadaşım kendinden bir hayli küçük bir çocukla çıkıyordu ve resmen sinir hastasına dönüştü. yolda izde gördüğü bütün genç kızları inceler oldu. sürekli mukayese halindeydi. ki kendine güvenen de biridir arkadaşım, ama insan kıyaslama yapıyor demek ki..
anladığım kadarıyla ilgisi hoşuna gidiyor..o zaman şunu diyebilirim, kafanda bir kalıba sokmadan bu şekilde görüşmeye devam et. zaman içinde daha iyi şekillenir bazı şeyler.
tatlım benim nazarımda ciddi bir durum yok zaten..acaba yaşı çok mu büyütüyorum başkalarının gözünde durum nedir diye sormak istedim.
evet kendimi biliyorum kıskancım..herşey iyi güzel derken zehir ederim hayatım çocuğa

ama inan yok böyle güzel bir yürek..
tam istediğim gibi..aile nedir bilen,sorumluluk sahibi,namazını kılan (mustafa ceceliye benziyor),hitabı kuvvetli,benim gibi doğa aşığı :))
Allah mutlu etsin dua ediyorum onada..