Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Selam yalnız kalplerrrr hala yalnız mıyız diye sevinerek sesleniyorum... Şaka bir yana forum değişikliklerinden yazışamadık epeydir.

o kadar çok konu var ki paylaşmak istediğim hangi birinden başlayacağımı hiç bilemiyorum zamanla artık fırsat buldukça yavaş yavaş başlayacağım ben de inanıyorum burda güzel kalıcı arkadaşlıklar edineceğime ne demişler inanmak başarmanın yarısıymış konuyla ne alakaysa inanıyorum yani güzel dostluklar arkadaşlıklar edineceğime :D:KK8:

Her şey sabırla olur :)

Mobil uygulama düzeldi mi kızlar??? Telefondan uykum gelene kadar dolanıp durmak ne hoş oluyordu.Tam yalnız kalp oldum şimdi :KK48:

blackcim nasilsin canim.. Ben Sabah fena krizlerdeydim hava bulanik yagmurlu yataktan kalktim heryerim agriyo evdekilere catip duruyorum hersey sinirimi bozdu bende hazirlandim erkenden Ise gittim bir iki Saat surdu kafami dagitip kendime gelmem.. Basimi alip gidesim geldi resmen Ya anlatamam ... Ben asik olmak istiyorum yine : ) artik zamanim gelmis hissediyorum yine yeniden en derinden ask istiyorum

tabii ben bu mesajı yeni okuyorum :) ben de aşık olmak istiyorum ama yok işte karşıma çıkan biri :(

Selamun aleyküm... En yalnız halimle ben de buradayım:KK16:

benden yalnız olamazsın :)

Selam yalnız kalplerrrr hala yalnız mıyız diye sevinerek sesleniyorum... Şaka bir yana forum değişikliklerinden yazışamadık epeydir.

forever alone :))
yalnızım ve mutsuzum .hehe :)

bilmukabele :)))

yalnızım ve mutsuzum .hehe :)

Günaydınnnn..Yarın bu yalnız kalp minik bir iş seyahatine çıkıyor ağustos sonunda aşk diyen astrologlar vardı biriyle tanışır da topikten aforoz edilir miyim ki :KK48::D

hangi burcsun canim Ben yengec burcuUm benim de sene sonuna dogru asil Adam cikacakmis karsima o zamana kadar ciddi olamayacakmisim oyle oldu zaten simdi iki 3 ay bekle isin yoksa tutacagindan Emin olsam beklemeye raziyim :D

reddmars bekle bekle bende de umutlar tukeniyo :( umutlar bitince de mutsuz olmaya basliyorum

hangi burcsun canim Ben yengec burcuUm benim de sene sonuna dogru asil Adam cikacakmis karsima o zamana kadar ciddi olamayacakmisim oyle oldu zaten simdi iki 3 ay bekle isin yoksa tutacagindan Emin olsam beklemeye raziyim :D

reddmars bekle bekle bende de umutlar tukeniyo :KK43: umutlar bitince de mutsuz olmaya basliyorum
En iyisi umut etmemek. Kimseye bel baglamamak.isteyen gelir. Artık kimsenin nazını çekemem. Esmer vardi bende onunda sesi çıkmıyor. Peşinden koşmam. Erkek olsunlarda onlar peşimizden koşsunlar.
sen kartlarını buldun mu canım.

"Yalnızlığım yalnızlığım kalp yarası yalnızlığım... Taşı bile yosun sarar, seni kimle paylaşayım..."

Bir selam vereyim dedim yalnızdaşlarım...

18 yaşındayım resmen 1 tane sevgilim oldu.O da 13 yaşındayken ve yalnızca 1 kez dışarıya çıkmıştık,suratlarımıza bakamamıştık bile susmuştuk sadece.Lise aşkım bile olamadı gitti.Yalnızlık artık çok koyuyor bana.Birine sevdiğimi haykırmak, göğsünde yatmak , gülüşmelerimizle anlaşmak istiyorum.İnsanların dediği resmen şu: Bütün teklifleri reddedecekmişsin,bu taraflarda bezin yok gibi duruyorsun diyorlar.Halbuki her insan sevilmek ister.Aşık olacağım günü iple çekiyorum.

Back
X