Yalnız kız

bayanlola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
136
63
98
Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.

Kısmetin bir yerde seni bekliyordur merak etme sadece sabret ille sevgilim olsun diye de uğraşma sadece arkadaş ortamlarına falan takıl birileri çıkar elbet

Benim arkadaşlarım sevgili aşamasını geçip evlenmeye başladılar. Ben hala sap. Içim çürüdü sap sap düğünlere gitmekten. :halay:

Ama dert edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sevgili bulunur önemli olan doğru insanla olmak. Bulursunuz üzülmeyin.

Kısmetin bir yerde seni bekliyordur merak etme sadece sabret ille sevgilim olsun diye de uğraşma sadece arkadaş ortamlarına falan takıl birileri çıkar elbet
Teşekkür ederim yorumunuz için herşeyin hayırlısı diyorum uğraşmıyorum da zaten ama bazen aklıma takılıyor

Benim arkadaşlarım sevgili aşamasını geçip evlenmeye başladılar. Ben hala sap. Içim çürüdü sap sap düğünlere gitmekten. :halay:

Ama dert edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sevgili bulunur önemli olan doğru insanla olmak. Bulursunuz üzülmeyin.
Hahaha doğru insanı bekliyorum bende ama bütün arkadaşlarımın ilişkisi olunca bazen kafama takılıyor bir de herkes daha yok mu kimse neden yok falan diye soruyorlar o zamanda aklıma geliyor :)

o üniversitede sevgili yapanların % 2 /3 ü ancak sonraki hayatlarında da devam ederler
hiç özenme yani
sırf biri olsun ezik kalmayım diye sakın kimseye evet deme

Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.
ilk 25 yaşında sevgilim oldu
çook uzun zaman bence yalnızlık için şu zamanda:))
ve de hep platonik hep platonik hiç çekilmiyor:P
ama eninde sonunda kader ağlarını örecek:) rahat ol bence ne zaman akışına bırakırsan kendinle ilgilenirsen o zaman oluyor zaten

Eşimle üniversite bitince sevgili olduk, lise sondan beri arkadaştık. Önce okulunu bitirmeye odaklan. Her şey zamanında olacaktır zaten

ilk 25 yaşında sevgilim oldu
çook uzun zaman bence yalnızlık için şu zamanda:))
ve de hep platonik hep platonik hiç çekilmiyor:p
ama eninde sonunda kader ağlarını örecek:) rahat ol bence ne zaman akışına bırakırsan kendinle ilgilenirsen o zaman oluyor zaten

Valla benim herkes dışardan çok soğuk durduğumu o yüzden olmadığını söylüyorlar ama bunuda değiştiremem yapım bu malesef

Valla benim herkes dışardan çok soğuk durduğumu o yüzden olmadığını söylüyorlar ama bunuda değiştiremem yapım bu malesef
değişme bence zaten
soğuk olup da yine sevilen çok ki yanlış düşünüyorsun sıcaklık soğukluk meselesi değil uyum meselesi bence

Özellikle bu konuda çok düşününce olacağı varsa da olmuyor.Çok takılmayın derim hiç beklemediğiniz bir anda aşk gelir kapınızı çalar.Hoppa

Ben de üniversite öğrencisiyim.Hiç sevgülüm olmadı. Önceden ben de senin gibi bu konudan yakiniyordum. Şimdi kafam rahat ne güzel diyorum.Olacaksa iyi olsun,başa bela olmasın.

Back
X