- 17 Ağustos 2018
- 28
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi birderdiolankiz
-
Başlığı okuyunca dedim yine 35-40larinda bir genç kadının haklı kuruntusu... Daha 19 yaşındasınız ve şimdiden "arıyorum" moduna girmeyin bence üzülürsünüz. Belki staj yaparken karşınıza çıkıcak belki kütüphanede ders çalışırken belki suan akliniza gelmeyecek bambaşka bir yerde belki de meslek hayatinizda. Ve hiç biriyle evleneceginizin yani "yalnız ölmeyeceginizin" garantisi yok
Nerde error verdi bende anlamadımSesli güldüm konunuza, 19 yaşında bunları düşünecek hale geldiyseniz zamanında beyin error vermiş demekki
Tıp okuyorum diye öyle diyip duruyorlar da her şey ders değil anlatamıyorumsana suc mu dedim:)
önüne kismet cikacak çokça imkanin olacak dedim. Allah gönlüne gore versin.
topiğinde 10 kisiden 8i dersine odaklan demiş, onun da sebebini bir dusunmeni tavsiye ederim acaba neden?
sevgiler sana dertli kiz...
Tıp görünce dersine odaklan diyorsunuz yaBaşlığı okuyunca 50 üzeri henüz evlenmemis bir kadınla karsilacagim zannederken, minnacik hayatının baharında bir genç görüyorum ....
yapma allah aşkına yalnız ölmek için bu yaş ne kadar erken farkında mısın zamanla olur sen derslerine odaklan.
Bunları o kişiyle yapsam olmuyor muOhoo onu da sen bulacaksın her şeyi devletten beklememek lazım. Çok güzel kurslar yararlı dernekler bir ton uğraş var. Seç beğen al
Anlatamadım galiba, estetikle her istediğini elde edebilirsin yani şimdi öğrencilik hayatında bununla ilgilenmek seni sıkabilir ileride çok paran olacak istediğin imkana sahip olacaksın o zaman bol vaktin olur ve yaparsın.Ne alaka. Var çok şükür
Belki bunları yaparsan o kişiyi bulursunBunları o kişiyle yapsam olmuyor mu
Yaş geçiyor beAnlatamadım galiba, estetikle her istediğini elde edebilirsin yani şimdi öğrencilik hayatında bununla ilgilenmek seni sıkabilir ileride çok paran olacak istediğin imkana sahip olacaksın o zaman bol vaktin olur ve yaparsın.
Bak bu mantıklı geldiBelki bunları yaparsan o kişiyi bulursun
Süt çekti canım mutfağa gidiyorumDaha ağzın sür kokuyor , sen okulunu bitir eğer de olmayı başarırsan hayatında yeni bir sayga açılır ve yeni insanlar.
Amin psikolojimi bozmayın ağlarımTRT de bir belgesel vardı, yaşlı insanların hayat hikayelerini anlattığı. Kadın evlenmiş çocukları da olmuş. Kocasını da çocuklarını da kaybetmiş yalnız yaşıyor. Muhtemelen yalnız ölecek. Allah elden ayaktan düşürmeden alsın yanına.
E kos hadiBak bu mantıklı geldi
Okul başlasın koşucam gaza geldimm sayendeE kos hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?