- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi birderdiolankiz
-
Cunki daha cok gencsin. Kafani bunlarla bulandirip kendine yazik edersinNeden ki
Okulunu bitirdi harika bı bölüm yaşın yenc daha sevgilin olmaması daha iyi kafa yükünden başka birşey olmaz sana bu yaşta bölümün bitsin atan çalışmaya. Başla hop bı doktor kap evlen hayatını yaşa ohhh misss sende dert etme kısmetin nerden geleceğini bilemezsin umarım hayırlı biri olur canım dua et hayırsız biri olmasindansa hayatında yanlız ol daha iyiMerhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
Yavvvruuummm benim beee ehheeeey yas 19 deli misin swn?? Pardonda senden 9 yas buyuk bi ablan olarak diyorum ki hissetmedigin sevmedigin bi iliskiye sirf cevreden onay almak aman benimde hani bi sevgilim var etiketi vs icin sakinnn haaa sakin girme!! Zaten intörn oldugunda yada ilerleyen zamanlarda elbette erkek arkadasin olacak. Yeni ortamlara gireceksin yeni arkadasliklar kuracaksin. Ama onemli olan gercekten temiz bir sekilde sevmek ve sevilmek.Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?