• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olmaktan sıkıldım

yaseminsaatleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
69
20
18
32
Şimdi söyleyeceğim şeyler aslında hayat içindeki büyük sorunlardan değil ama kafama takıyorum ister istemez. Neredeyse 24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum. Hayatimda bu zamana kadar kimse olmadi. Hatta açıkçası bana ilgi duyan ve bir ilişki isteyen falan da olmadı hiç. Bunun büyük sebeplerinden biri elbette fiziksel problemlerdi. Konuşmaya baslasalar boş bir insan değilim diue düşünüyorum ama ilk görüş önemlidir ya ben pek hitap etmiyorum. Bu sene biraz daha kendimi düzelttim fakat yine çok iyi değilim. Ve bu zamana kadar bu eziklikten dolayi sosyal olarak rahat bir insan olamadim. Özgüven problemi vs var. Benim buna takılma sebebim evlenme isteği falan değil .Daha çok yalnız olmaktan sıkıldım. Sevilmek, beğenilmek ve bir şeyler paylaşabilmek istiyorum. Simdi üniversite de yok İş zaten yok. Atanana kadar nasıl burada bir sosyal ortam oluşturabilirim? Çevremde herkesin ya sevgilisi var ya da evliler. Kendimi hep onlarla karşılastiriyor ve kötü hissediyorum. Sevilmek ve yalniz olmamak nasil bir duygu hayal dahi edemiyorum.Sizce nasıl kendime daha fazla bakmalı ve nasil sosyal bir ortam oluşturmaliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Acaba çirkin olmak bir engel mi ?...

Çirkin olmak en büyük engel ama sen kendi kendine çirkin olduğuna nasıl karar verdin.
Görecelidir bu kavram.
Sen kendini çirkin görüyorsan diğerleri de tabi ki çirkin görür.
Sendeki sorun başka sanırım özgüven eksikliği.

Çirkin kadın yoktur, bakımsız ve özgüvensiz kadın vardır.
Sizin hoşlandığınız insanlar çıtası yüksek insanlarsa, biraz daha aşağı çekin sizde isteklerinizi.
Bekar arkadaşlarınızla gezin tozun, sosyalleşin insan içine çıkın ki etrafınızdaki insanları farkedin:ıslık:

Öncelikle kendine acımaktan vazgeçmelisin.
Problem gördüğün şeyleri çözmelisin.
Girdiğin ortamda kendini kasmana gerek yok. Gülümse ve pozitif ol. Etrafa yaydığın enerji çok önemli...

Herkesin bir güzelliği vardır. Sevilmek için Angelina Jolie olmamız gerekmiyor . Gülüşümüzü , kahve içmemize aşık olacak adamlar lazım. Daha gençsin , bu ne ümitsizlik ! Karşına elbet insanlar çıkacak, belki şuan zamanı değildir .

mukemmeli arayan insanlar yalnız kalan insanlardır bana göre .. Kendini yenile saç kesimi olsun makyaj stili olsun kılık kıyafet gibi.. Ruhsal olarakta kendini güzel gör kendini sev ki başkalarıda seni sevsin kimse 4 4 luk değil ..

Insan normalde cirkinlik engel diye dusunuyor ama nice cirkin kadin var evliler ya da gayet renkli ask hayatlari var. Hem de gayet yakisikli ve egitimli insanlarla. Mesele kendine deger vermek ve bunu karsindakine yansitabilmek sanirim.

Bütün evliler güzel ve bakımlı mi? Kendinizden kaynaklı problem aramayın çünkü sürekli bir eksik bir yanlış aranacak bi durum değil.. 24 yaşında yakında mesleğine başlayacak genç bir kız.. mutlaka doğru insana denk geleceğim diye enerji yayın.. İnanın.. görsel olarak tabiki kendinize bakın orası ayrı.. Görme engelli arkadaşım var 36 yaşında bekar.. Kör olduğum için saniyorlar evlenemedim.. aslında sadece doğru kişiyi bulamadım der hep..

çok insani duygular her normal insan sevilmek beğenilmek ister bu konuda size katılıyorum fakat güzel kadın derken inanın güzellik kendine yakışanı gülmeyi konuşmayı oturup kalmayı bilmekle alakalıdır

Mesele güzellik değil, aura...

Normal erkekler (baskıcı, ataerkil kafadaki danacıkları kategori dışı tutuyorum) ayakları yere basan, özgüveni yüksek, etrafa pozitif enerji yayan kadınlara karşı çekim hissederler. Yolda, otobüste vs biriyle tanışmadıysanız dış görünüş çok ön planda olmaz. Herhangi bir sosyal ortamda sesi çıkan, konuşurken kendini dinletebilen, bilgi ve fikir sahibi, güler yüzlü, eğlenceli kadınların yıldızı parlar. Güzel olanların değil.

Gerçekten neye göre kime göre çirkin oldugunu düşünüyorsun?
Sen eğer kendini çirkin kategorisine sokarsan insanlarda sokar.
Sakın böyle düşünme canım.
Öncelikle allah karşına dogru düzgün birine çıkartsın inşallah.
Senin için güzel olsun bosver eger şuan olmuyorsa gerçekten zamanı değildir kader kısmet yani.
Bak birde şu yönden düşün sürekli dogru insanı bulucam diyip güvendiğin dağlara kar yagmasını izlemektense bırak evren dogru insanı senin hayatına kendiliğinden çıkartsın :)) Yani kısmetindeki kişi sen yemende de olsan seni gelir bulur :)
Bazı şeylere olumlu tarafından bakmayı bilmelisin. Bence tüm mesele bu :)
Eğer fizisel anlamda kendini görüntünü değiştirmek istiyorsanda bu işe saçlarından başla diyeblrm. Ten rengine uygun bir saç rengi bul o renge boyat saçlarını cünkü saç rengi yüz güzelliğini ortaya çıkartan bir faktördür. Yada makyaj yap ve yüzündeki güzel tarafı bulup onu ön plana çıkart. Gözlerin güzelse göz makyajıyla gözlerini ortaya çıkartmayı dene vs vs :)) Bunlar yapılamıyacak seyler değil ayol ben kimlern yanında neler görüyorum takma kafana;)

Yorumlar için öncelikle çok teşekkür ederim. Güzellik elbette göreceli bir kavramdır ama sanırım buna takma sebebim zamanında bana söylenen bazı sözler. Ben sadece bu yalnızlık hissi bitsin istiyorum. İnsan bazen kendisine ilgi gösteren normal arkadaşıyla paylaşamayacagi şeyleri paylaştığı birini istiyor. Ben öyle beklentisi yüksek bir insan değilim asla. Ama tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu arada. Umarım o özgüvenli duruşu sonunda yakalayabilirim. Teşekkür ederim gerçekten :)

Şimdi söyleyeceğim şeyler aslında hayat içindeki büyük sorunlardan değil ama kafama takıyorum ister istemez. Neredeyse 24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum. Hayatimda bu zamana kadar kimse olmadi. Hatta açıkçası bana ilgi duyan ve bir ilişki isteyen falan da olmadı hiç. Bunun büyük sebeplerinden biri elbette fiziksel problemlerdi. Konuşmaya baslasalar boş bir insan değilim diue düşünüyorum ama ilk görüş önemlidir ya ben pek hitap etmiyorum. Bu sene biraz daha kendimi düzelttim fakat yine çok iyi değilim. Ve bu zamana kadar bu eziklikten dolayi sosyal olarak rahat bir insan olamadim. Özgüven problemi vs var. Benim buna takılma sebebim evlenme isteği falan değil .Daha çok yalnız olmaktan sıkıldım. Sevilmek, beğenilmek ve bir şeyler paylaşabilmek istiyorum. Simdi üniversite de yok İş zaten yok. Atanana kadar nasıl burada bir sosyal ortam oluşturabilirim? Çevremde herkesin ya sevgilisi var ya da evliler. Kendimi hep onlarla karşılastiriyor ve kötü hissediyorum. Sevilmek ve yalniz olmamak nasil bir duygu hayal dahi edemiyorum.Sizce nasıl kendime daha fazla bakmalı ve nasil sosyal bir ortam oluşturmaliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Acaba çirkin olmak bir engel mi ?...

nedir bu acele?
is yoksa, is oldurtmak icin kendinizi gelistirin. ne diye ceyiz duzeyim, evleneyim meraki? evlenince bas goge ermeyecek ki. gorece iyi bir evlilik yapmis biri olarak dahi diyorum ki bekarligin tadini cikarin, hayati ogrenin. oyle evlenin.

nedir bu acele?
is yoksa, is oldurtmak icin kendinizi gelistirin. ne diye ceyiz duzeyim, evleneyim meraki? evlenince bas goge ermeyecek ki. gorece iyi bir evlilik yapmis biri olarak dahi diyorum ki bekarligin tadini cikarin, hayati ogrenin. oyle evlenin.

Sanirim yanlış anladınız. Ben henüz evlenmek değil sadece bir ilişki istiyorum. Hayatimda hiç bu anlamda sevilmedim ve sevilmenin tadına varabilmek istiyorum. İnsan en tatlı gençlik yıllarında bu hissi yaşamak istiyor. Yoksa daha evlilik vs düşünemem bile (Daha gencim dediginiz gibi) Evli insanları örnek verme sebebim sadece hayatlarında sevdikleri ve seven birilerinin olması. Sevilmek ve paylaşmak güzel bir duygu değil mi ? İnsan bazen böyle yalnız hissederken arıyor işte bunları. :)

İş konusunda ise KPSS ile geçiyor bu yılım. Yani zaten tek hayatım bu sınav hazırlığı oldu. İnsan o kadar bunaliyor ki...Allaha şükür iyi bir ailem ve birkaç yakın dostum var yaşayıp gidiyoruz elbet ama işte bir arayanim bir merak edenim olsa fena mı olurdu ? Kitap okurum, film izlerim, ilgi alanlarım ve hayallerim var. Şimdi okul da bitince bu eksiklik gözüme batmaya başladı. Zaten öncesinde de oluşan özgüvensizlik vardı. İnsanların benimle dalga geçtiği ve hor gördügu zamanlar. Böyle böyle dışarı göstermemeye başladım kendimi ama ömür boyu böyle gizlenemem heralde. :)

Son düzenleme:
Erkeklerin hepside cok yakisikli degil neticede niye yalniz kalasiniz he siz kolay begenemiyorsaniz o ayri, bisey diyemem.

Ablamn arkadaşı kısa boylu tombul çilli ve ter kokan bir kızdı. Bir öz güven vardı ki sorma. Ben çok güzelim derdi hep. Valla evrene mesaj mı yolladı ne yaptı bilemem bir koca verdi Allah hem yakışıklı hem aşık... O nedenle hiç böyle şeylere takılma. Güvenli ve akıllı ol gerisi gelir

Ablamn arkadaşı kısa boylu tombul çilli ve ter kokan bir kızdı. Bir öz güven vardı ki sorma. Ben çok güzelim derdi hep. Valla evrene mesaj mı yolladı ne yaptı bilemem bir koca verdi Allah hem yakışıklı hem aşık... O nedenle hiç böyle şeylere takılma. Güvenli ve akıllı ol gerisi gelir
bir tarafı memnun etmek için başka birini yermek doğru değil bana kalırsa

Yorumlar için öncelikle çok teşekkür ederim. Güzellik elbette göreceli bir kavramdır ama sanırım buna takma sebebim zamanında bana söylenen bazı sözler. Ben sadece bu yalnızlık hissi bitsin istiyorum. İnsan bazen kendisine ilgi gösteren normal arkadaşıyla paylaşamayacagi şeyleri paylaştığı birini istiyor. Ben öyle beklentisi yüksek bir insan değilim asla. Ama tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu arada. Umarım o özgüvenli duruşu sonunda yakalayabilirim. Teşekkür ederim gerçekten :)
bana neler dediler
eminim herkese demişlerdir
biri dediki mesela lisede gözlerin ne çirkin pörtlek pörtlek gece görsem korkarım
ben de oturmuş ağlamıştım
ne gerek var
kimi de pörtlek seviyor yani napalım :KK53:
mutlaka herkes duyar bi çirkinsin laflarını oran eğri şuran büğrü laflarını takma sen kendini beğenecek hale sok kendin
sonra gerisi gelir;)

Back
X