- 5 Ağustos 2015
- 69
- 20
- 18
- 32
- Konu Sahibi yaseminsaatleri
Şimdi söyleyeceğim şeyler aslında hayat içindeki büyük sorunlardan değil ama kafama takıyorum ister istemez. Neredeyse 24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum. Hayatimda bu zamana kadar kimse olmadi. Hatta açıkçası bana ilgi duyan ve bir ilişki isteyen falan da olmadı hiç. Bunun büyük sebeplerinden biri elbette fiziksel problemlerdi. Konuşmaya baslasalar boş bir insan değilim diue düşünüyorum ama ilk görüş önemlidir ya ben pek hitap etmiyorum. Bu sene biraz daha kendimi düzelttim fakat yine çok iyi değilim. Ve bu zamana kadar bu eziklikten dolayi sosyal olarak rahat bir insan olamadim. Özgüven problemi vs var. Benim buna takılma sebebim evlenme isteği falan değil .Daha çok yalnız olmaktan sıkıldım. Sevilmek, beğenilmek ve bir şeyler paylaşabilmek istiyorum. Simdi üniversite de yok İş zaten yok. Atanana kadar nasıl burada bir sosyal ortam oluşturabilirim? Çevremde herkesin ya sevgilisi var ya da evliler. Kendimi hep onlarla karşılastiriyor ve kötü hissediyorum. Sevilmek ve yalniz olmamak nasil bir duygu hayal dahi edemiyorum.Sizce nasıl kendime daha fazla bakmalı ve nasil sosyal bir ortam oluşturmaliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Acaba çirkin olmak bir engel mi ?...