- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ay haklisiniz vallahi tesekkur ederim yorum içinbir süre yalnız yaşamiş biri olarak diyorum nerde o eski günlerimmm.o eski halimden eser yok şimdi, krallmışım ben o zamanlar muazzam sessizlik muazzam zaman harcama kendine, evinde istediğin gibi yaşama karışan yok .maddi açıdan zorlanmıcaksan yalnız yaşa iki kişi bile yeri geliyor sıkıntı yok sevglim gelcek yok arkdslarım gelcek yok bulasık yok yemek yok banyoda çok durdu
Haklısınız yurtta bunaldim zaten milletin nazımdan kaprisinden yorum icin tesekkur ederimKeske birileri de zamaninda bana soyleseydi.Kesinlikle yalniz cikin..Bir sure sonra anlasmazlik yasayacaginiz insanlarla ayni evde yasamaya mecbur olmaktansa,kendi kararlarinizi alamamaktansa kabus gorup korkmak daha iyidir..Ben cok ama cok pisman oldum.Sonra gec oldu.Bir suru maddi zarara ugradim..Insan yeri geliyor kendi ailesinden,eşinden bunaliyor..Elalemin nazini,kaprisini cekmek.zor geliyor..Bence dertsiz basiniza dert almayin..
Apart düşünüyorum zaten haklisiniz ya suan.bile bi problemim icindeyim hattaBen su an ev arkadasimla ayrilma asamasindayken yaziyorum bunlari sana :) Kesinlikle yalniz yasa, belki biraz daha para verirsin ama kafan rahat olur. Ben kendi param ile eve ciktim, ailem istemedi ama kendi maasimla ayri ev actim, ev arkadasim cok iyi biri, ama kapris, dusuncesizlik hat fasada, sen ders calisrken arkadaslari gelir, yemek yer bulasiklar kalir, ev afedersin b.k goturur temizlemez, bunlarla niye ugrasasin ya? Benim dilim yandi valla yasadim ayriliyorum su an. Mis gibiyim. Ayri evde korkarsan aparta cik en azindan orada baska insanlar da gorursun.
Apart düşünüyorum zaten haklisiniz ya suan.bile bi problemim icindeyim hattakapıyo sert açtığı için uayndim oda arkadaşımı.uyardim simdi de bana cok siniriymiş ezan okunuyo müziği kapat dedim banane dedi sorsan kotu.bi insan değil ama iste cok sıkıntılar oluyo
Evet haklisiniz bi de düşman olmak veya rahat etmek icin eve çıkıp para verip sorun yaşamak var isin ucunda ben şey diye düşündüm tek kişilik apart hem isi gücü de çok olmaz.Bunlar daha baslangıc, bu sekilde bir yasami kendine reva gorme. Ben 24 yasındayım Üniversitede okuyorum eve cıkmakla en dogru kararı verdim ama arkadaslık konusunda kesinlikle aynı seyi dusunmuyorum. Benim simdiki ev arkadasım Erasmusa gitmeden once oda arkadasimdi, yurtta hicbir problem cıkmadıgı için evde de cıkmaz sanmıstım, halbuki cok yanılmısım. Yurtta temizligin, yemegin yapiliyor tabii sorun cikmaz. Ev oyle mi? Kirani denklestir, ode, ev alısverisi sırası, yok sen yaparsın paranın yarısına ortak olmaz, o alısveris yapar para ister, hesap kitap isleri bilmem ne. Bana herkes dedi "Aranız bozulur cıkma" diye, "Amaaaann dedim sen cok biliyosun" simdi diyorum ev arkadaslıgı cok ince birsey, olumsuz sekilde sonuclanmadan bitiren cok az. Yapma, etme :) Kafanı dinle, ha evet olumlu yonlerı var mi, var. Arkadaslarla cok iyi zaman geciriyorsun, gece istedigin saatte girip cikiyosun ama bunları yasamak icin buyuk bir sorumlulugun altına girmeye degmez. Yine de secim senin
Insallah nerde kaliyosunuz kiBaşlık resmen benim hayalim
Haklısınız aslında ya ben de sosyal sayılırım sizin arkadaşlarımız size kalmaya geliyo muyduArkadaşlarınızla görüşürsünüz. Zaten günün belli bir kısmı okulda olacaksınız. Bence sıkıcı olmaz. Benim için yalnız yaşamak güzeldir. Bir süre yalnız da yaşadım. Ama benim arkadaş çevrem geniştir. Sosyal biriyim.
Ay haklisiniz valla bi de o sorunlar olucaktirBu hayatta tek başına yaşamak kadar güzel birşey yok.4 sene boyunca yurtta kaldım onuda tek kişilik odada kaldım.Tek başına özgürce istediğim saatte yattım.Kim olursa olsun aile dışında bir insanla sürekli aynı evi paylaşmak bana göre değil.Bazen insan kendine vakit ayırmak istiyor.Ya onun sevgilisi geliyor eve? Ya ev işlerine yardım etmiyor vs. hiç gerek yok.
Dünyanın bin bir türlü hali böyle kafa dengi anlaştığım eğlenceli bir arkadaşın onunla cik derim. Yanlızlık bazen güzel ama bir süre sonra sıkılırsın bunalırsın zaten insanoğlu elde ettiği herşeyden sonra bi soğuma geliyor o şeye karşıArkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Tek başıma sıkılır miyim?
Tek başıma ders çalışabilir miyim?
Nasil zaman geçiririm ?
Gece korkar mıyım kabus vs görsem?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
Hasta vs olursam bisey olur mu?
Ya da yanliz hisseder miyim?
Artılari ve eksilerini paylaşır mısınız?
Değerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.
Dünyanın bin bir türlü hali böyle kafa dengi anlaştığım eğlenceli bir arkadaşın onunla cik derim. Yanlızlık bazen güzel ama bir süre sonra sıkılırsın bunalırsın zaten insanoğlu elde ettiği herşeyden sonra bi soğuma geliyor o şeye karşı
mis gibi olur bence tek olmak en güzelii:)Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Tek başıma sıkılır miyim?
Tek başıma ders çalışabilir miyim?
Nasil zaman geçiririm ?
Gece korkar mıyım kabus vs görsem?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
Hasta vs olursam bisey olur mu?
Ya da yanliz hisseder miyim?
Artılari ve eksilerini paylaşır mısınız?
Değerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.
Insallah :) yorum icin tesekkurlermis gibi olur bence tek olmak en güzelii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?