Yalnız yaşayan kadınlar

Evet sagolun

Tasıyacak kadın yok hepsı yaslı tv 72 ekran eski tvlerden leş gibi agır yani

Merhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
Elde olunca insan kendi taşıyor fakat, çok ağırsa mümkün olmuyor elbet. Varsa dostun, arkadaşın rica et

Merhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
Evin içindeyse kendileri taşıyor, sürüklüyor. Dışarıdaysa taksi çağırıyor.

Tasıyacak kadın yok hepsı yaslı tv 72 ekran eski tvlerden leş gibi agır yani
Babam felç 2 kattayız alt kata tasımaya insan yok komsular emekli yaşlı kendılerıne zor bakıyor evde iki hastam var krndım koşturuyorum zaten heryere srnın dedıgın mantıklı kutuk agır esya alınmamalı eve hele evın sorumlulugu kadındaysa

Keşke tek derdim bu olsa :)
Annem 4. Evre kanser durup durup aglıyor,babam 1 yıldır felçli yataktan kalkamıyor yuzdr 99 engrlli yatak yarası alt bezını değiştirmesi,ev temizliği,yemek çamasır,faturalar alış veriş ilaç almak evde bozulan bısey varsa bana bakıyor annemlede ayrı ugraşıyorum brnden dertlimisin canım

Sagolun çözümünü bulacagız

Ev müstakil, bütün mahalle yaşlı ve tek genç siz mi kaldınız?
Malesef herkes emekli herkesten insan yardım isteyemiyor yan daıre hepsi kiracı dıger,yan dairede kimseyi tanımıyorum ev,sahıpleri yazlıklwra gıttı karsı teyze yalnız yasayan emekli bırı onun yanıda oyle kendılrrıne bakamıyorlar cocuklarına muhtaçlar dıgerleri kiracı kıracıları tanımıyorum ist herkes kaçıyor evleri kiracılara bırakıyorlar

Tanımasanız da girip çıkarken görmüşsünüzdür. Yani orada yaşadığınızı karşılıklı biliyor olmalısınız. Gündüz vakti kapılarını çalıp durumu anlatıp yardım isteyebilirsiniz. Sadece ev sahiplerinden değil kiracılardan da yardım istenebilir.

Yok kız hoşuma gitti. Heveslendim. Hani bunu buraya yazmak. Hiç derdim yok bu dert oldu gibisinden. Aşağlamak içim demedim. Herkesin bi imtihanı var

Market, kasap, bakkal, sucu etrafınızdaki esnafa sorarsanız, ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek kimse var mı diye, birileri çıkar diye düşünüyorum.
Ben baza taşıttım, 2. Kata bu şekilde.

8 ay önce bosandim ve kızımla yaşıyorum.Kombi ejanjor değişimi, petekleri boşaltip doldurma, priz sökme takma,boya badana, musluk tamiri, vs bir sürü şeyi youtube videolarindan öğrenerek yaptım.Priz değişimi için elektrikci 400tl, tesisatci 500tl istedi, küçücük işler için deli paralar istediler, mecburen öğrendim.Esya taşımak için de patates yöntemini kullaniyorum.Koltuk, dolap vs altina patates dilimleyip çekerseniz çok kolay oluyor☺
Tv yi de yere küçük bir yolluk koyup üzerine indirim yerden çekerek yandaki odaya taşımıştım.
43 yıl hiçbirini yapmamıştım.
Evin sigorta şalteri atmışti geçenlerde.Binanin bodrumunda el feneri ile arayıp buldum.13 yıldır oturduğum evde yerini öğrenmedigim için kendime kızdım.Ama insan herşeyi öğreniyor işte.
En çok alçı çekmeyi sevdim terapi gibi , insan rahatlıyor.

Allah yardımcınız olsun.Ne mutlu o anne babaya ki sizin gibi evlatlari var.Bu hayatta herkes ne çektiğini en iyi kendi bilirmiş.Malesef ekonomik şartlar çok zor.Manevi olarak da zordur yaşadıklarıniz.Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez diyorlar ya işte herkesin bir sinavi var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…