Yalnızım ben

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm

Öncelikle üzerinizden negatif enerjiyi atin.
Ve kendinizde olmayan şeylere yuklenmeyin.
Herkesin eksik olmayan birseyleri var hayatta.
Kendi kendinize mutlu olacaginiz aktiviteler bulmaya çalışın

Ben sahile, kafeye çoğu zaman tek başıma giderim.
Miss gibi oturuyorum, aman şunu mu yesek bunu mu tatsak muhabbeti olmuyor herşeyi kendi başıma yapıyorum.
Hiç bana acıdıklarını zannetmiyorum. Siz tek başına oturan birini görünce acıyor musunuz ki onlarda size acısınlar? Yanlış bir bakış açısı.

Hayatının bir bölümü bunları yaşıyor insan ama geçiyor yaşadım biliyorum biraz zaman biraz uğraş edinmek oyaliyacak bir şeyler bulmak ise yarıyor yakın olsak aynı durumda olan benle sohbet ederdik

Öncelikle üzerinizden negatif enerjiyi atin.
Ve kendinizde olmayan şeylere yuklenmeyin.
Herkesin eksik olmayan birseyleri var hayatta.
Kendi kendinize mutlu olacaginiz aktiviteler bulmaya çalışın
Öyle yapıyorum ama yinede üzülüyorum

Aslında bu yalnız bişeyler yapmayı sevip sevmemenizle alakalı diye düşünüyorum. Yalnızken bu tür aktiviteler size çok zevk vermiyorsa içinizde bunu kuruntu haline getip bu boyuta taşımış olabilirsiniz.

Kimse size acıyamaz ama siz kendinize acıypr gibisiniz
Tek başıma cafede de oturuyorum konsere de gidiyordum tatile de gittim
Bu sene arkadaşlarımdan ayrı bir tek başıma tatil planım daha var, kendizi sevin
Hem herkesle sıhbette ediyorum garsonla, kasiyerlerle, yani heryerde konuşabilceğimiz insanlar da var

Sahilde tek başıma saatlerce kitap okumayı ne çok özledim. Tek başıma vapura binip kadıköye gidip dolaşmayı. Tadını çıkarın, hep böyle gidecek değildir. Hayatımızda memnun olmadığımız bir dönem oluyor ve biz hep öyle sürüp gideceğini düşünüp anı kaçırıyoruz. Halbuki hayat o kadar hızlı akıyor değişiyor ki.. Ve gerçekten mucizelere inanmak gerekiyor.

Yazdıklarınızin hepsini tek başınıza da yapabilirsiniz neden size acısın insanlar çünkü siz içten içe kendinize acıyorsunuz yalnızım diye dışardaki insanlar da öyle düşünür sanıyorsunuz.

Kafa dengi bir arkadaşla sohbet etmenin gevezelik yapmanın tadı başka evet ama şuan öyle bir imkanınız yoksa kendinizi ve hapsetmeyip çıkın dışarıya. Tek başınıza keyif alacağınız şeyler muhakkak bulursunuz.

Son düzenleme:
Yalnız olmayı seviyorum aslında, fazlasıda insanı üzüyor, alışveriş yaparken yalnız olmak güzel ama kafede otururken en azından insan karşısında sohbet edicek birini arıyor

Evet kendime acıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…