- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Öyle yapıyorum ama yinede üzülüyorumÖncelikle üzerinizden negatif enerjiyi atin.
Ve kendinizde olmayan şeylere yuklenmeyin.
Herkesin eksik olmayan birseyleri var hayatta.
Kendi kendinize mutlu olacaginiz aktiviteler bulmaya çalışın
Tesekkur ederimHayatının bir bölümü bunları yaşıyor insan ama geçiyor yaşadım biliyorum biraz zaman biraz uğraş edinmek oyaliyacak bir şeyler bulmak ise yarıyor yakın olsak aynı durumda olan benle sohbet ederdik
Aslında bu yalnız bişeyler yapmayı sevip sevmemenizle alakalı diye düşünüyorum. Yalnızken bu tür aktiviteler size çok zevk vermiyorsa içinizde bunu kuruntu haline getip bu boyuta taşımış olabilirsiniz.Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm
Bende öyle ve o kadar iyi geliyor kiBen bazen yalniz başima cikiyordum yemek yemeye veya kahve içmeye. Bence tuhaf birşey yok.
Kimse size acıyamaz ama siz kendinize acıypr gibisinizEğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm
Yalnız olmayı seviyorum aslında, fazlasıda insanı üzüyor, alışveriş yaparken yalnız olmak güzel ama kafede otururken en azından insan karşısında sohbet edicek birini arıyorAslında bu yalnız bişeyler yapmayı sevip sevmemenizle alakalı diye düşünüyorum. Yalnızken bu tür aktiviteler size çok zevk vermiyorsa içinizde bunu kuruntu haline getip bu boyuta taşımış olabilirsiniz.
Evet kendime acıyorum malesefYazdıklarınızin hepsini tek başınıza da yapabilirsiniz neden size acısın insanlar çünkü siz içten içe kendinize acıyorsunuz yalnızım diye dışardaki insanlar da öyle düşünür sanıyorsunuz.
Kafa dengi bir arkadaşla sohbet etmenin gevezelik yapmanın tadı başka evet ama şuan öyle bir imkanınız yoksa kendinizi ve hapsetmeyip çıkın dışarıya. Tek başınıza keyif alacağınız şeyler muhakkak bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?