Yalnızım , önerilerinizi bekliyorum

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Nereden başlasam bilmiyorum. Arkadaşsizliktan çok dertliyim. Aslında sayısal bakarsak bulunduğum şehirde 4-5 arkadaşım var. Ama hiç biriyle görüşmek mümkün olmuyor. Çalışırken pek önemsemiyordum çünkü akşama kadar çalış sonra eve gel dinlen şeklinde bir hayatım vardı. Ne zamanki işi bıraktım bir baktım hiç arkadaşım yok. O 4-5 kişi de kendi hayatlarını yaşıyorlar. Buluşalım şunu yapalım vs dediğimde sevgilimle işim var,kaynanama gidicem, görümcem çaya gelecek vs:))) kızgınlıktan demiyorum sadece arkadaşım var ama aslında yoklar onu açıklamaya çalışıyorum. Umarım anlamışsınızdır..
Bu zamana kadar kimsenin kuyusunu kazmadim, kimseyi isteyerek kırmadım.
birde içimde kalacak şunu da anlatayım geçen gün WhatsApp grubunda buluşma planı yapıldı. Bir arkadaşım peri gelmesin dedi. Diğer arkadaşım AA o olmazsa olmaz içime sinmez dedi beni savundu hoşuma gitti. Ama diğerine alindim. Benim işim var zaten gelemicem dedim:KK43:
Neyse çok uzattım size şunu sormak istiyorum nasıl biriyle tanışırsaniz onunla arkadaş olmak istersiniz? Ne yapmalıyım, ne konuşayım? Okuduklarimi, gezdiğim yerleri vs anlatıyorum sıkılıyorlar gibi.. illa dedikodu bekliyorlar sanki. Ama dedikodu malzemesi olacak ilginç bir hayatım yok benim.. Yada bilmiş bilmiş akıl hocalığı yapamıyorum. Sanki üstünlük taslayan görmüş geçirmiş kadınlar hemcinsleri arasında daha popüler?

Öncelikle yüzünüze karşı gelmesin diyen insanları arkadaş diye hayatınızda tutmayın.

Arkadaşlık öyle çaba sarfedilerek, uğraşılarak olan bir şey değil. Kendiliğinden olur. Biriyle tanışırsınız, kimyanız uyuşur, kafa yapıları benzerdir gerisi gelir. Karşımda kendini kasan, ne konuşsam da arkadaşım olsa diyen biri olsa ben uzaklaşırım o insandan.

Çevrenizi genişletin, sosyal olun. Muhakkak karşınıza iyi anlaşacağınız birileri çıkacaktır.

Öncelikle yüzünüze karşı gelmesin diyen insanları arkadaş diye hayatınızda tutmayın.

Arkadaşlık öyle çaba sarfedilerek, uğraşılarak olan bir şey değil. Kendiliğinden olur. Biriyle tanışırsınız, kimyanız uyuşur, kafa yapıları benzerdir gerisi gelir. Karşımda kendini kasan, ne konuşsam da arkadaşım olsa diyen biri olsa ben uzaklaşırım o insandan.

Çevrenizi genişletin, sosyal olun. Muhakkak karşınıza iyi anlaşacağınız birileri çıkacaktır.
Bişey de diyemedim ki. Ayıp ediyorsun desem şaka yaptım amma alingansin der. Umarım çıkar artık 28 yaşındayım kardeşim yok kuzenim yok bari arkadaşım olsun ya

Bişey de diyemedim ki. Ayıp ediyorsun desem şaka yaptım amma alingansin der. Umarım çıkar artık 28 yaşındayım kardeşim yok kuzenim yok bari arkadaşım olsun ya

Şaka mı yaptı gerçekten? Şakaysa ve biliyorsan alınganlık yapma zaten. Arkadaşlar arasında olur öyle şeyler. Ama şaka olmadığını, şakanın altına gizlendiğini biliyorsan da susma, tepkini ver. Arkadaşlığını bozma pahasına da olsa ver.

Dediğim gibi biraz sosyalleşirsen yeni insanlar tanırsın. Yaz başı 15 günlük bir eğitime katıldım, 2-3 aydır görüşüyoruz ordan tanıdığım insanlarla. Bu hafta da buluşucaz. Yeni insanlar tanırsan, bu insanların karşısında da kendine güvenli durursan zaten kendiliğinden olur her şey.

Bi yaştan sonra arkadaş edinmek gerçekten çok zor oluyor. İnsan yaş aldıkça duvarları kalınlaşıyor. Lisede falan zoraki aynı ortamdasın, senle hiç alakası olmayanla bile arkadaş olabiliyosun. Ama yetişkin olunca en ufak bi konuda farklıysanız eleyebiliyosun.

Yani böyle zoraki birarada durmanızı gerektirecek ortamlara girebilirsiniz. Spora gidebilir, dil, müzik, resim gibi kurslara yazılabilirsiniz.

Zaten öyle insanı arkadaş yerine koymayın ne kadar patavatsız peri gelmesin demesi iç hoş değil çocuk gibi bn olsam sorardım hayırdır ne sıkıntın var benimle diye. Kurslara falan katılın orda yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz olmazsada üzülmeyin iki yüzlü insanlarla uğraşmaktan tek takılmak her zaman daha iyidir gezin dolaşın sevdiğiniz şeyleri yapın.

Evlenip baska sehire geldim.Hic arkadasim yok. Zerre kadar ihtiyac duymuyorum. Bekarken de varolan birkac arkadasimla arada bulusurduk. Suan hic yokluklarini hissetmiyorum.

Arkadaştan önce iş lazım sanki. İşi nden bıraktın? Bence işe başlamalısın. Ortam değişir yeni arkadaşlıklar olur vs vs

Arkadaştan önce iş lazım sanki. İşi nden bıraktın? Bence işe başlamalısın. Ortam değişir yeni arkadaşlıklar olur vs vs
İşim beni bunalıma sokmuştu. Öğle aralarında ağlıyordum gizlice :) iş arıyorum ama hemen bulunmuyor tabi. Bide evlilik düşüncem var. Çok sıkılınca evliliğe sarıyorum. İnternetten nişan elbisesi gelinlik modelleri falano_O

Evlenip baska sehire geldim.Hic arkadasim yok. Zerre kadar ihtiyac duymuyorum. Bekarken de varolan birkac arkadasimla arada bulusurduk. Suan hic yokluklarini hissetmiyorum.
Bende evlenmeyi düşünüyorum o zaman eşimle vakit geçiririm diyorum ama best friend olaylarına da gıbta ediyorum. Kardeşim olmadığı için sanırım

Bende evlenmeyi düşünüyorum o zaman eşimle vakit geçiririm diyorum ama best friend olaylarına da gıbta ediyorum. Kardeşim olmadığı için sanırım
Benim de kardesim yok. Ayrica best friend diye biseyin varligina inanmiyorum. Su forumda herhangi bir yakin kiz arkadasi tarafindan kazik yemeyen kadin hemen hemen yoktur bence. Ya en basiti benim teyzem kapi komsusuyla 30 yildir arkadaslar. Disaridan yedikleri ictikleri ayri gitmez,turlara giderler her gun birbirlerine ugrarlar vs. Bi gun teyzem dedi ki neclayi idare ediyorum yillarin hatrina. Artik kafam kaldirmiyor yalnizligi ozledim vs. Yani o best friend gibi gorunenlerin de icini bilemezsin. Insanin hayattaki en sadik arkadasi kendisidir. En azindan bu benim hayatimda boyle. Sonra da annem ve esim geliyor.

Back
X