• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım

Ben pek mucizelere inanamıyorum maalesef. Normalde karamsar biri değilimdir ama bu konuda yıllardır dua ediyorum. Sosyal biriyim. Olmuyor da olmuyor.

Nefes aldığımız sürece umut olduğuna inanan ben; yine de sizin için her isteğinizin hayal ettiğinizden bile iyi olmasını diliyorum. :KK36:

Sosyal medyada herkes kocasiyla yemek yapiyor, cocuguyla etkinlik yapiyor zaten. Gercekte eşler birbirine gicik olmus durumda, bi işe başlasa diyordur. Cocuklar zaten annenin tepesinde oyun da oyun diyorlar.
Şu sosyal medya herkesin psikolojisini bozdu. Yalnizlik iyidir boşverin kafanizi dinleyin.
Valla o her gün kocasıyla yemek yapanlar sinirimi bozuyo zsten gerçekse . Benimki anca gelip Soner şef gibi bu ne nasıl yaptın diye soruyo

Sevgilimle 2 aydır fln aynı evde karantinadayız. İşk başlarda yemek yapmak hoşuma gidiodu, yaparken gelirdi sohbet ederdik fln. Dün girdim mutfağa 2 saat neredeyse hiç çıkmadım bi kere bile gelmedi. Bütün tadım tuzum kaçtı. Biran önce burdan kurtulma planları yapıyorum. İyilikten sevdiğimizden yaptığımız iş bi süre sonra görev mi oldu yani bu kdr kısa zamanda

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyorum ama evlenebilmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bazıları kısmetimde varmış ben bir şey yapmadım, karşıma çıktı diyor. O zaman benim ne günahım vardı da yıllarca bunun için üzülür oldum.
Yasiniz kac.ben de bekarim yasim 28.acikcasi önerebilecegim bi sey yok cunku ben de ayni dertten muzdaribim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyorum ama evlenebilmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bazıları kısmetimde varmış ben bir şey yapmadım, karşıma çıktı diyor. O zaman benim ne günahım vardı da yıllarca bunun için üzülür oldum.
Ben hep beyaz atlı prensim beni bulacak sanıyordum hep bekledim en son baktım yaş 33 herkes evleniyor görücü usulü bende o şekilde tanuşmaya başladım iki üç kişiyle görüştüm sonra bir tanesi kafama yattı evlendim he sürdümü sürmedi boşandım ama ben bi adım attım evlenmek için ve ayagıma gelmedi ben gittim

Kızlar yalnızım. Şu karantina beni mahvetti. İyi kötü evli olsam, çocuklarım olsaydı belki onlarla vakit geçirirdim. Şimdi ben duvarlara bakıyorum, duvarla bana. Kızlar sizce yalnızlık kader mi? Hayatımın sonuna kadar böyle mi yaşayacağım. Arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına bakınca çok moralim bozuluyor. Hiç umudum kalmadı.

Inşallah gönlüne göre birini bulur evlenirsin.. ümitsiz konuşma yarın karşına iyi bir insan çıkar sende kutarsın yuvanı.. ayrıca sosyal medya ya inanma..
Bir gün hiç unutmuyorum sosyal medyada aşklı böcekli birşeyler paylaşmıştı arkadaşım..
10 dakkika sonra işe gitmek için dışarı çıktım onlarda eşi ile birlikte tartışarak geliyorlar dı..
Beni görmediler birbirlerine girdiler etrafta kimse yoktu.. bikac adım daha ilerlediler beni görünce sustular... sosyal medya ya asla inanmam.. RABBİM yinede herkesin evine huzur versin Inşallah...

Ben hep beyaz atlı prensim beni bulacak sanıyordum hep bekledim en son baktım yaş 33 herkes evleniyor görücü usulü bende o şekilde tanuşmaya başladım iki üç kişiyle görüştüm sonra bir tanesi kafama yattı evlendim he sürdümü sürmedi boşandım ama ben bi adım attım evlenmek için ve ayagıma gelmedi ben gittim
33 yaşında evlendiniz değil mi? Benim yaş 35 hatta 36 olacak. Bana görücü geliyor ama nedense içime sinmiyor. Ben de aşık olmak istiyorum ama sanırım olmayacak.

33 yaşında evlendiniz değil mi? Benim yaş 35 hatta 36 olacak. Bana görücü geliyor ama nedense içime sinmiyor. Ben de aşık olmak istiyorum ama sanırım olmayacak.
Evet 33 yaşında evlendim bende aşık olmadım evde kaldım sendromuna girdim hoşlantı vardı iyi davranıyor du falan bide çevremdeki arkadaşlarımda aşık olmadan evlendi yaş geçiyor diye ben 5 ayda boşandım şuan 36 yaşındayım hala aşk ı bulamadım 😀

Yalnız da mutlu olmayı öğrenmelisinciler
İlla koca mı lazım diyenler
Ah şimdiki aklım olsa evlenmezdimciler
Yemek hazırlayacagıma kitap okurdum bi başıma diyenler vs vs
bu yorumları yazıp gidip ya sex yaptılar ya sarılıp uyudular ya da en azından öpüştüler sarıldılar ya da 2 kelam ettiler...

Yalnız da mutlu olmayı öğrenmelisinciler
İlla koca mı lazım diyenler
Ah şimdiki aklım olsa evlenmezdimciler
Yemek hazırlayacagıma kitap okurdum bi başıma diyenler vs vs
bu yorumları yazıp gidip ya sex yaptılar ya sarılıp uyudular ya da en azından öpüştüler sarıldılar ya da 2 kelam ettiler...
Nerde degilsem orda mutlu olacakmisim gibi var ya ondan o durum. Kimse halinden memnun degil. Cocugum var sukur ama aksama kadar onu tv basindan uzak tutmak icin oyun oynatiyorum ben de isterdim spyle yataga uzanayim kitap okuyim muzik dinliyim ama firsatim olmuyor

bu kadar çok yalnız insan varken neden u kadar çok yalnız insan var millet deli gibi evlenecek kız arıyor kızlarda burda konu acıyor keske evli olsam.diye bu iste bi gariplik var
Bunun cevabı şu. Erkekler genç hanım istiyor. Ben 36 yaşındayım. 36-40 arası beylerle görüşmek istiyorum. Ama bu yaş aralığındaki beyler 30 yaş ve altı istiyo. Direk eleniyorum. Yani adam açıkça yüzüme sen yaşlısın diyor ve reddediyor. Yaw kendime güvenim de kalmadı.

Yazınızı okuyunca bi yer değiştiresim geldi. Evde bitmeyen mutfak işleri, yemek, bulaşık, çamaşır, ev toplama, çocuklarla etkinlik, hergün bitmeyen çocuklarım didişmeleri-kavgaları :KK4: , bir de açlıktan dengesizleşen kocacığım gerçeği, unutmadan kuaförsüz geçen 1,5-2 ayın ardından artık bende de saç sakalı birbirine karıştırmışken, :KK70:sokağa çıkma yasağıyla 90 m2 de kaçacak yer kalmamışken böyle bir yazıya raslamak çok traji komik oldu.
İstersen ben bu aralar ki hayallerimden bahsedeyim belki seni oyalayacak yanlızlık duygunu mutluluğa dönüştürecek bir fikir çıkar.
1- Kedi, köpek büyütsem
2- El sanatları, örgü, resim, ahşap ya da cam boyama veya çini gibi bi uğraşla üretken olsam
3- İzlemek istediğim film ve dizi serilerini hayata geçirsem ve sabaha kadar günlerce izlesem. Sonra benim gibi film severlerin platformlarında bende görüş belirtsem.
4- çiçek, çilek, bitki ağaç yetiştirsem
5- tatil planlarımı gözden geçirip seneye gideceğim yerle ilgili derin araştırmalar yapsam
6- Değişik ülke ve kültürlerin yemeklerini denesem. Nasıl olsa kötü olunca aç kalacak benden başka mızmızlanacak kimse yok 😉
7- Kısa film mi çeksem ya da fotoğraf yarışmalarına mı katılsam.
8- Online uzaktan kurslardan gitar dersi ya da mesleki uzmanlık dersleri alıp sertifika mı alsam vs uzayıp gidiyor.

Bunun cevabı şu. Erkekler genç hanım istiyor. Ben 36 yaşındayım. 36-40 arası beylerle görüşmek istiyorum. Ama bu yaş aralığındaki beyler 30 yaş ve altı istiyo. Direk eleniyorum. Yani adam açıkça yüzüme sen yaşlısın diyor ve reddediyor. Yaw kendime güvenim de kalmadı.
valla genç kızlarda 30 yaş üstü erkek istemiyor bu erkekleri anlamakta bi sorun

Annem hep soyle der: kizlar evliligi birsey sanir, iki gune kalmaz usanir.
Evlilik oyle filmlerdeki gibi degil. Oyle el ele diz dize degil. Esin iyi olsa bunun kayinvalide gorumce problemi olur. Onlar iyi olsa baska birsey olur. Ekonomik problem olur. Olur da olur. Yuzde yuz mutluluk diye birsey yok. Herkesin bir sinavi var. Herkesin bir problemi var. Hayat hep birseylerle ugrasmayla geciyor. Sonra bir bakiyorsun omur bitiyor. Hayatini cenbete cevirmek de senin elinde, cehenneme cevirmek de. Hayata nasil bakyiginla ilgili hersey. Kimi yalnizliginin tadini cikarir, kimine gire de yalnizlik ölüm gibidir.

Kim ne derse desin bir süre sonra yalnızlık hiç tat vermiyor maalesef. Ben yalnız kalmayı çok severim aslında ancak insan sevmek ve sevilmek istiyor, doğamızda var. Yalnızlık Allah’a mahsus diye boşuna dememişler. Ayrıca evlilerin evlenmeyin muhabbeti de çok saçma değil mi ya? 🙄

Back
X