yalnızım

aynen öyle işte ben de kursa gitsem mi diyorum ama pek ümidim yok. biraz şans işi. daha önce birçok arkadaşım vardı, ya okuldan sonra dağıldılar ya da başka şehirlere gittiler. şuan gerçek anlamda görüştüğüm kimse yok

özel mesaj attım :)

Konu açılalı baya olmuş ama ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim..ben de yalova da yaşıyorum,evlenerek geldim buraya.ve hiç arkadaşım yok çalışmıyorum da sürekli evdeyim,hiçbir sosyal hayatım kalmadı burada.daha dün eşimle bu konu hakkında konuştuk (tartıştık)oda benim bu durumumdan rahatsız.kafayı yemek üzereyim ne yapayım nasıl yapayım bilemiyorum.hatta bunun için forumda konu dahi açtım az önce bayanlarla oluşum kurmak hakkında nasıl yapabilirim diye.ciddi anlamda sıkıntılıyım bu konuda.lütfen bana bir akıl verin bu konuda

hayvanlar da iyi geliyor insana, ama kedi zarar vermiyor mu? :) aşçılık kursu da güzel fikirmiş
Hayır tabii ki ne zararı kapıda beni gözler giderim sırnaşır sev beni diye hazırlandığımda dışarı çıktığımı anlar şımarır ne biliyim bebeğim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…