herkese merhaba,
izmir'de yaşıyorum. ama böyle bir yerde bile doğru düzgün arkadaşım yok. 2 üniversite bitirdim, yüksek lisans yapıyorum, evliyim. ama hiç kafama göre görüşebileceğim biri yok. acaba içinizde benim gibi olan, konuşmak dertleşmek, dostluk kurmak isteyen var mı? eğer yoksa bile önerileriniz neler?
slm bende ızmırde yasıyorum ıs sebebıyle buraya geldık tanıdıgım dost kurmak ıstedgım kımsem yok sız nerden otuyornuzherkese merhaba,
izmir'de yaşıyorum. ama böyle bir yerde bile doğru düzgün arkadaşım yok. 2 üniversite bitirdim, yüksek lisans yapıyorum, evliyim. ama hiç kafama göre görüşebileceğim biri yok. acaba içinizde benim gibi olan, konuşmak dertleşmek, dostluk kurmak isteyen var mı? eğer yoksa bile önerileriniz neler?
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız....
Şaka yapmıyorum bende aynıyım..
İyi ki burası var..
Yalnızlar çetesi kurmak istiyorum burada...
Ay aynı benim gibi benimde hiiiç arkadaşım dostum yok o yüzden hep içerde dertleriyle baş başa boyle çok zorya insanın bi derdini anlata bileceği kimsesi olmayınca benimde çok sorunum derdim var ben arada dolunca bu siteye yazıyorum sagolsun arkadaşlar yardımcı oluyor fikir veriyorlarherkese merhaba,
Ben evli değilim ama yalnızım çok sahte insanlar bir kuşum kedim ve balıklarım var yarın da aşçılık kursuna başlıyorum kendimi oyalıycak şeyler herzaman kafa dağıtyorherkese merhaba,
merhaba :) üçyoldayım siz?slm bende ızmırde yasıyorum ıs sebebıyle buraya geldık tanıdıgım dost kurmak ıstedgım kımsem yok sız nerden otuyornuz
2 tane yakın arkadaşım vardı, biri evlenip almanyaya gitti diğeri de istanbula. o yüzden arkadaş kalmadı. teşekkürler öneriniz içinHic mi bir yere cikmiyorsunuz nasil arkadasiniz yok ki? Ben bi dışarı cikinca bile bir iki arkadaş ediniyorum muhabbet kuruyorum. Yuksek lisans yapmissiniz 2 üni bitirmissiniz bence siz bir psikolojik destek alin zira normal değil arkadas edinememek altindan bir sosyal fobi falan cikabilir.. Ozguven eksigi olabilir.. Burada da kimseye güvenmeyin derim..
hayvanlar da iyi geliyor insana, ama kedi zarar vermiyor mu? :) aşçılık kursu da güzel fikirmişBen evli değilim ama yalnızım çok sahte insanlar bir kuşum kedim ve balıklarım var yarın da aşçılık kursuna başlıyorum kendimi oyalıycak şeyler herzaman kafa dağıtyor
aynen çok zor insan aile dışında birileri olsun istiyorAy aynı benim gibi benimde hiiiç arkadaşım dostum yok o yüzden hep içerde dertleriyle baş başa boyle çok zorya insanın bi derdini anlata bileceği kimsesi olmayınca benimde çok sorunum derdim var ben arada dolunca bu siteye yazıyorum sagolsun arkadaşlar yardımcı oluyor fikir veriyorlar
bend karabaglarda aydın mahmerhaba :) üçyoldayım siz?
aynen ben evden çalışıyorum, onun da etkisi varocuğunun derdine düşüyor falan, menfaat ilişkileride menfaat bitince bitiyor, çocuğunun okulundan velilerle falan desen onlarda çocuk yarıştırmaya başlıyor soğuyorsun
bunca insan yanlızsa insanlar neden yanlız sorularına cevap vermiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?