yanlızlığı seven herşeye tercih eden biri olarak bence yanlızlık gibisi yok diyorum. fazla insan istemiyorum, kendi kendine vakit geçirmeye alışıp keyfine varsan insanların sadece fazlalık olduğunu görürsün.
Ayrıca sözlüymüşsn yalnız değilsin yani hiçbiri yok bende hiç biriiiiyanlızlığı seven herşeye tercih eden biri olarak bence yanlızlık gibisi yok diyorum. fazla insan istemiyorum, kendi kendine vakit geçirmeye alışıp keyfine varsan insanların sadece fazlalık olduğunu görürsün.
Mektup değil de günlük gibi düşüncelerini yaz demişti evet. Lakin ben arada yazıyorum ama arkadas gibi değil. Ya mesela haftasonu bir yere gidicem en yakın arkadaşımın keyfini bekliyorum ne sıkıcı yanikendine mektup yazmaya başlayabilirsin
renkli kalem kağıtlar kullan
sohbet et
bana psikoloğum tavsiye etmişti
Çok iyi geldi
Neden arkadaşını bekliyorsun ki. Tek başına da bir çok şey yapabilirsin. Yani insan tek başına da sinemaya gidebilir mesela. Ya da tek başına git kahveni al kitabını aç oku. Ben kendimi mutlu etmek için yeri gelir kendime çiçek bile alirim. Yalnızlık Allah'a mahsustur. Yeri geldiğinde senin de yanında birileri olur yuva da kurarsin çocuğun da olur. Ben kendim için öyle dusunuyorum. Zamanı gelince hepsi teker teker olur Allah'ın izni ile .şimdi teksem de kendime yetmeyi ogrenmeliyim diyorum. Ama imkanın varsa hayvan besleyebilirsin. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Ama mesela sahip bekleyen bir çok köpek var. Birini sahiplenip bakabilirsin. Gerçekten mükemmel canlilarMektup değil de günlük gibi düşüncelerini yaz demişti evet. Lakin ben arada yazıyorum ama arkadas gibi değil. Ya mesela haftasonu bir yere gidicem en yakın arkadaşımın keyfini bekliyorum ne sıkıcı yani
Neden arkadaşını bekliyorsun ki. Tek başına da bir çok şey yapabilirsin. Yani insan tek başına da sinemaya gidebilir mesela. Ya da tek başına git kahveni al kitabını aç oku. Ben kendimi mutlu etmek için yeri gelir kendime çiçek bile alirim. Yalnızlık Allah'a mahsustur. Yeri geldiğinde senin de yanında birileri olur yuva da kurarsin çocuğun da olur. Ben kendim için öyle dusunuyorum. Zamanı gelince hepsi teker teker olur Allah'ın izni ile .şimdi teksem de kendime yetmeyi ogrenmeliyim diyorum. Ama imkanın varsa hayvan besleyebilirsin. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Ama mesela sahip bekleyen bir çok köpek var. Birini sahiplenip bakabilirsin. Gerçekten mükemmel canlilar
İnsanlar hiç bir zaman kötü anlarında yanında olmaz. Derdini dinleyecek kimse olmuyor malesef ki. Herkes istiyor ki sadece iyi zamanlarda beraber gülelim eglenelim bı sikintin problemin olsa hemen herkes kaçıyor dinlemek bile istemiyor. Ve çoğu insan samimiyetsiz. Kimse kimseyi gerçekten sevmiyor, herkes birbirini ezmek ,birbiri üzerinden ego tatmini yapmak için uğraşıyor. Bana bu şekilde geliyor. Ve artık insanlara karşı tahammulum kalmadı sanırım. Eskiden de hayvanları severdim şimdi daha çok hayvanlara verir oldum kendimi. İnsanlardan çok daha iyi geliyor bana. Sanırım yaşım geçtikçe daha da uzaklastim herkesten. Yani yalnız değilsin bu şekilde hisseden bı sürü insan var. Genel olarak insan ilişkileri kötüye gidiyor günümüz çağında bu da birçok insanı yalnızlığa itiyor bence
Yani bı şekilde insan kendine yetmeyi bilmeli. İnan bana çoğu insan yalnızlıktan şikayetçi. Ben de oyleyim. Ama yapacak bir şey yok.Tek filan yaşasam yada evimiz müsait olsa en azından bir odası olur insanın dimi cpcuklugumdan beri olmayan bir kedi filan alırdım ama yok bu evde olmuyor zaten istemez annem kapıda filan bakıyoruz işte kedilere. Sinema tek gittim daha önce sıkıcı ama napcan. Kursa gitmek lazım tek çare bu gibi
Mektup değil de günlük gibi düşüncelerini yaz demişti evet. Lakin ben arada yazıyorum ama arkadas gibi değil. Ya mesela haftasonu bir yere gidicem en yakın arkadaşımın keyfini bekliyorum ne sıkıcı yani
Bir derdin olunca kendine mi anlatırsın ? Yada bir sevincini paylasmak isteyince duvarlar mı eşlik eder sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?