• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlığın sizlerdeki etkisi nedir? Kolay biri olmama yol açan şey yalnızlık mıdır?

Yalnız olduğunyi bilenler fırsatçılık yapıyor olabilir bir iliskiye başlarken araya biraz mesafe koyun ozellikle yılışık insanlardan uzak durmaya çalışın erkeklerin bi akli genelde hep yatakta oluyor özellikle de bu tiplerden uzak durun inşallah gerçek aşkı en kısa zamanda bulur mutlu olursunuz

32 bitiyor.kabin memuruyum thy de
Ne guzel mesleğin var. Yasında normal.
Ben yalnızım ben yalnızım dıyıp sacma sapan insanlarla sansını denedıgın ıcın bunları yasamıs olabilir mısın?
Yalnız da degılsın aılen emınım vardır, arkadasın falan.

İlla bir erkek mi olmak zorunda degerlı oldugunu hissetmen ıcın.
Once sen kendını sev degerlı oldugunu hatırlat kendine
Sonra zaten yanına oyle tipler yaklasamaz.

Bu hayat böyle işte duygusal açlık yaşayan sadece aşkı yaşamaya hayal eder , aşkını bulmayı çabalar , kariyer sahibi olamayan kadın ise özgür olup istediğini yapmak ister , gezmek tozmak farklı kültürler değişik ülkeler görmek ister, insanoğlu herşeyin sahibi olamıyor hep bir eksik mutlaka oluyor , aşk gençken önemli yaşlılıktada para ,
Hep birşeyler eksik sanırım en mutlu insan elindekiyle şükür edip mutlu ve sıhatlı olan

Gerçek anlamda sevgiyi bulamadım bir türlü.hep farklı şeyler için benimle beraber olmaya calıstılar.yalnızlıktan mıdır kolay teslim olmam yoksa farklı başka ne gibi sebepler olabilir sizce? Ne yapmalıyım?

Yalnız kalıp ne istediğini ve neye ihtiyacın olduğunu düşünmen gerekiyor
Duygusal da bir insan isen kısa süreli birliktelikler daha çok üzebilir
Ben de senin gibi şans versem mi diye düşündüm bir ara ama kendimi biliyorum kabuğuma çekilmeyi tercih ettim
Biliyorum bu da iyi bir şey değil ama her defasında terkedilmişlik duygusu yaşamaktan daha iyi
Az ve öz insan almalı hayatımıza

Madem sadece yatmak isteyen erkeklerle vakit kaybetmek istemiyorsun o Zaman onlar seninle beraber olmak istediğinde evlenmeden yapmayacağını söyleyeceksin ve bu sözünü de tutacaksın.Eğer çekip giderlerse seni sevmiyorlardır,tek niyetleri beraber olmaktır

Yalnız kalmamak adına standartlarınızı düşürüyorsanız ondan kalitesiz insanlara denk gelmiş olabilirsiniz.

Saçmasapan insanlarla beraber olmaktansa kendinizle kalmayı öğrenin.
Açıkçası tanıştıklarım pek kalitesiz insanlar değiller ancak aşık olmayı mı bilmiyorlar yoksa bağlılıktan mı hoşlanmıyorlar anlam veremiyorum

Ne guzel mesleğin var. Yasında normal.
Ben yalnızım ben yalnızım dıyıp sacma sapan insanlarla sansını denedıgın ıcın bunları yasamıs olabilir mısın?
Yalnız da degılsın aılen emınım vardır, arkadasın falan.

İlla bir erkek mi olmak zorunda degerlı oldugunu hissetmen ıcın.
Once sen kendını sev degerlı oldugunu hatırlat kendine
Sonra zaten yanına oyle tipler yaklasamaz.
Yalnız değilim cok geniş cevrem var ancak sevildiğini hissetmek cok farklı bir duygu onu tatmamak yalnız hissettiriyor

Madem sadece yatmak isteyen erkeklerle vakit kaybetmek istemiyorsun o Zaman onlar seninle beraber olmak istediğinde evlenmeden yapmayacağını söyleyeceksin ve bu sözünü de tutacaksın.Eğer çekip giderlerse seni sevmiyorlardır,tek niyetleri beraber olmaktır
Haklısınız ama ilişkinin dinamiklerini kısıtlamaya koyarsak tam anlamıyla birbirimizi tanıyamayacağımızı düşünüyorum yaşlarımız da pek küçük değil

Yalnız kalıp ne istediğini ve neye ihtiyacın olduğunu düşünmen gerekiyor
Duygusal da bir insan isen kısa süreli birliktelikler daha çok üzebilir
Ben de senin gibi şans versem mi diye düşündüm bir ara ama kendimi biliyorum kabuğuma çekilmeyi tercih ettim
Biliyorum bu da iyi bir şey değil ama her defasında terkedilmişlik duygusu yaşamaktan daha iyi
Az ve öz insan almalı hayatımıza
Kabuğuma çekildiğimde daha da mutsuz olduğumu farkettim ben.duygusalım ama bir erkek gittiğinde asla peşinden gitmedim

Back
X