Yalnızlık artık psikolojimi bozuyor!!!!

Emremir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
935
-254
96
40
Eski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım

Hayatında verdiğin belkide en doğru karar boşandıktan sonra şehir değiştirmek tebrik ediyorum herkes yapamaz maddi manevi güç ve cesaret ister . bende değiştirenlerdenim . çevre edinmek birden bire olmuyor yavaş yavaş sağlam adımlarla ilerle . Yap bir kahve keyfini çıkar lütfen

Su olum lafi ne kadar herkesin dilinde. Hayata bu kadar negatif bakmayin derim zarari kimseye degil yine size olur. Belli ki zor seyler yasamissiniz ama bu hep boyle surmez. Teyzeler sizi silse ne silmese ne size ve yasadiklariniza bir faydalari var miydi. Bosverin isteyen istedigi gibi yapsin siz kendi hayatiniza bakin.

Bence yalnızlığı bu kadar takıntı yapmanıza gerek yok, çocuklarınız da varmış. Yakında okullar açılacak velilerle tanışacaksınız, çevreniz dolacak. İnsanların çoğu biraz yalnız kalmaya muhtaçken tadını çıkarmaya bakın, sabredin ve takıntı yapmayın. Çocuklarla parka fln gidin insanlarla tanışmaya çalışın.

Niye yalnız olasın çocuklar var evi basma huyu varsa şikayet et öyle birşey yapsrsa

Herkes azına ölüm lafını almış canı veren allahtır yalnızca ALLAH alır canımız bize emanet

Çevre edinme konusunda başarılı biri değilim öyle özgüveni yüksek biri değilim .sakin bir yapıdayım.çok ve çok K yalnızım yaşamayan bilmez akşam olup çocuklar uyuduktan sonra beynimde bir karıncalanma bir düşüncelere girme vs artık beddua ediyorum bu eski eşe

Sözde teyze anne yarısıdır ama eniştelerimden birini eski eş için çok kırdığım halde gelip konuşuyor teyze denen varlık surat 5 karış .insanları anlamakta zorlanıyorum .inşallah artık hayatım tersine döner bu hayat çok zor .

Kendine guvenmen lazım bende sakin biriyim ama kendime güveniyorum bende boşan dim ve asla yalnız değilim ailem var hep yanımda dilar seninde ailen ve çocukların var kendine güven korkma çevrende olur

Özellikle akşam gece olunca o hava kararınca bana oluyor olan bir mucize olsun istiyorum

Kendine guvenmen lazım bende sakin biriyim ama kendime güveniyorum bende boşan dim ve asla yalnız değilim ailem var hep yanımda dilar seninde ailen ve çocukların var kendine güven korkma çevrende olur
Ailem var evet ama annem 60 babam 67 yaşında .diyorum ki bunlar ne zamana kadar benle kalacak bunlara bir şey olduğunda ne yapacaksın diyorum kendi kendime (

Niye yalnız olasın çocuklar var evi basma huyu varsa şikayet et öyle birşey yapsrsa
Şimdi olduğum evi bilmiyor memleketteki kalacağım evi bildiği ve basmakla tehdit ettiği için okullar tatil olmasına rağmen gidemiyorum var mı öyle bir şey artık yazık günah ona beddua ediyorum hep

Bence yalnızlık konusunda abartiyorsunuz . Yani çok mu önemli arkadaş ,eş dost? Şu dönemde hepsi genelde sömürücü oluyor tabi iyiler vardır örnek çevrem gayet iyi ama ben yalnızlığı seviyorum yeri geliyor eşimden bile sıkılıyorum bı gitse de kafam rahatlasa vs diye güzel düşünün inşallah herşey güzel olur hakkinizda

Insanlari anlamaya calismayin yorulan siz olursunuz. Cunku insanlar genel olarak islerine geldigi gibi davranirlar. Gercek yuzlerini gordugunuz anda uzaklasin yeter. Iyi dusunun iyi olsun diye bir laf vardir bu laf bosuna degildir. Biraz pozitif olmaya gayret edin, elbet gun gelir her sey gecer. Siz zaten zoru basarmis ve bosanmissiniz bundan sonrasi elbet daha guzel olacktir. Bu hayatta herkes baska bir yerden sinanir dertsiz insan yoktur. Siz butun dertler benim diye dusunmek yerine iyi olan seylere odaklanmaya gayret edin.

Bu teyze, eski eşinizin kendisine küfür ettiği teyze mi? Eski eşiniz o davadan dolayı hapis yatmıştı hatta. Siz olaylardan sonra yine barışıp aynı eve girdiniz eski eşle değil mi? Teyze ne yapacağınız belli olmaz diye düşünüyordur.

Son düzenleme:
Bende sessiz liği çok seviyom kafa dinliyorsun

Evet o teyze ama bana neden böyle yapıyor yanımda olmayıp yalnız bırakıyorlar ne yaptım bu kadar affedilemeyecek?evet eski eşimin peşinden gittim vs ama affedilmeyecek büyük bir hata değil benim gibi çaresiz kalan bir insana yardım etmeleri destek olmaları gerekirdi

Kesinlikle öyle .şimdi benim çok param olsa vs gelirler de konuşurlar da .menfaatçi bu insanlar .teyze filan hikaye .ben kimsenin kimseye olan samimiyetine inanmıyorum artık.bir düşmenize bakar her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…