Kapatma dinle oku iyi geli
Çocukların var senin ölümü azına almaman lazım hiç yalnız için seninlelinde olan birşeyDua namaz iyi geliyor ama süre dinlerken sanki ölümü hatrlatyor bana
Sizi en çok üzen eski eşinizle yasadiklariniz mi ? Eğitiminiz var mı ?Evet dua ediyorum namaz kılıyorum o biraz rahatlatıyor süre açıp dinlemek istiyorum o zaman hepten duygulanıyorum ağlamak istiyorum kapatıyorum hemen
En çok üzen artık eski eş değil .benim neden şu hayatta bana sorun yaşatmayan bir eşim olmadı?neden insanlar beni (elimde olmayan duygularımla saçma sapan bir insanın peşinden gittiğim için )yargıladılar konuşmuyorlar benimle)annenİz gibi kadınları takdir ediyorum tek başına sorunsuz şekilde evlat büyütmek zor bir iş ama her insan güçlü karakter değil .şu an çocuklarımdan cesaretle karanlıkta uyuyorum mesela .olmasalar evin her odasının ışığı açık olurdu en basitindenSizi en çok üzen eski eşinizle yasadiklariniz mi ? Eğitiminiz var mı ?
Güçlü olun siz annesiniz,bakın eşiniz olebilirdi ne anneniz ne de babanız kardesiniz olmayabilirdi yine de ayağa kalkardiniz ,ellerinizle evlatlariniza sarlirdiniz ..bunu böyle bir kadının evladı olarak yazıyorum annem ilkokul terk bir kadın ,üvey anne elinde büyümüş ve zorla evlendirilmis kendinden 20 yaş büyük adamla ki babam oluyorbabamda biz çok küçükken vefat etti aslında çok yasli değildi öldüğünde ancak annemle yaş bayağı var ,annem 36 yaşında idi babam vefat edince babam ise 55 idi . Annem , kardeşlerimle birlikte bizi düzgün yetiştirmeye çalıştı, okuttu bir şekilde bir yerlere geldik çok şükür .ha ne mi oldu tabi annem çöktü,annem dertlendi ama çok çok güçlü bir kadın evlatlarından başka düşünmeyen ne annesi ne babası olan bir kadın değil kimsesi hiç yoktu ama kendisini asla karamsarliga itmedi çünkü biz onu görüp örnek alıp öyle devam edecektik hayatımıza bunun bilincinde idi ,bizim hiçbir zaman babalı çocuklardan bir eksiğimiz olmadı hepsi annem sayesinde hatta artılarimiz bile oldu . Güzel düşünün sarılın sarmalayin büyüdüklerinde onlarda sizi sarmalayacaklar annelerinin gözlerinden inşallah yaş akitmayacklar çünkü ne çektiğinize şahit en yakın evlatlariniz
Sizi anlıyorum. Sizi düşünmeyen ebeveynlerinizi veya çevrenizi sizde lütfen düşünmeyin eğer onlar sizin tek başına mücadele vermenize razı iseler sizde ona göre adımlarınızı daha güçlü atmaya çalışın. Tabi her insan güçlü olacak diye bişey yok ama şu var biz anneyiz ,biz güçlü oldukça yetiştirdiğimiz çocuklarda ona göre karekterleri sekillenip ortaya çıkacak .şuan kaç çocuğunuz var ve kaç yaşındasıniz eminim çokta gencsinizdir ,iyi olmaya bakın hatta özellikle bir psikolojik destek dahi alin herkes annesinin karnından sağlam adımlarla doğup büyümüyor .bakın karanlıktan bahsetmişsiniz bunlarda birer sorun. Eş konusuna hiç girmiyorum çünkü insan eşine güvenmek istiyor her anlamda evet benim bir eşim var demek istiyor ama çoğu erkek bunu kaldıramıyor. Üzülmeyin lütfenEn çok üzen artık eski eş değil .benim neden şu hayatta bana sorun yaşatmayan bir eşim olmadı?neden insanlar beni (elimde olmayan duygularımla saçma sapan bir insanın peşinden gittiğim için )yargıladılar konuşmuyorlar benimle)annenİz gibi kadınları takdir ediyorum tek başına sorunsuz şekilde evlat büyütmek zor bir iş ama her insan güçlü karakter değil .şu an çocuklarımdan cesaretle karanlıkta uyuyorum mesela .olmasalar evin her odasının ışığı açık olurdu en basitinden
Okurken uzuldum acıkcası aıle baglarına onem veren biriyim normalde, ama madem dunden razılar senı karsılarına almaya, sallama kimseyi, senın kımseye ıhtıyacın muhtacın yok, hiç pes etme her zorluk arkasından bir kolaylık gelır muhakkak, kendıne hobi edin onlarla ugras ve ya herhangi bi işe gir eger yapabılıyorsan, hem cevren olur hemde rahat edersın zor gelırse de dedıgım gibi hobı edin cevre zamanla olur emin adımlarla ılerlersenEski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Düşenin dostu olmaz boşverin. Kendi ayaklarınızın üzerinde durup,kendi hayatınızı yaşayın.Eski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Yenir bir şehir yeni bir sayfa iyi bir başlangıç bence tüm bağını koparan insanların bağını koparmasi iyi olmuş eski eş bağlantı kurup yerinizi öğrenebilir yeni tasindiysaniz insanlar hosgeldin falan demiştir yani arda laf atarak nasılsın falan diye muhabbet başlar yani yanlızlık Allaha mahsus Allah evlatların ve senin için kapı acmis boşanma psikolojisine girme kendini üzme iyi bir adam olsaydı zaten boşanmazdin bu yüzden önüne bak zaman herseyin ilacı geleceğe yönelik planlar yapınEski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Isim değişikliği yapmadınız mı? Isminizi değiştirip yeni bir hayat ve çevre kurabilirsiniz belki.Eski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Kesinlikle öyle insanlar çıkarcı ,menfaatçi .kendi zararlarına dokunan bir durum olduğu zaman senin ne durumda olduğunun bir önemi yok.tek isteğim manevi destekti hatamı da kabullendim özrümü de diledim ama beni yalnız bıraktılarInsanlari anlamaya calismayin yorulan siz olursunuz. Cunku insanlar genel olarak islerine geldigi gibi davranirlar. Gercek yuzlerini gordugunuz anda uzaklasin yeter. Iyi dusunun iyi olsun diye bir laf vardir bu laf bosuna degildir. Biraz pozitif olmaya gayret edin, elbet gun gelir her sey gecer. Siz zaten zoru basarmis ve bosanmissiniz bundan sonrasi elbet daha guzel olacktir. Bu hayatta herkes baska bir yerden sinanir dertsiz insan yoktur. Siz butun dertler benim diye dusunmek yerine iyi olan seylere odaklanmaya gayret edin.
Eski eşim tamamen çıksa gitse artık .işi iyice sarpa sardırıyor .evet o tamamen çıkıp gitse emin olsalar belki o zaman bana sürat yapmayı bırakırlarİşte size göre öyle olabilir ,insan insana evet muhtaçtır ama olsun hayatınızda 1 veya 2 kişi dost olarak şuanda herkes herkesin düşmesini bekleyen bir düzende . Çocuklarınız varmış onlarla mutlu olmayı deneyin eminim yapıyorsunuzdur da ,sizi bu kadar karamsarliga boğan aslında yalnızlık vs değil eski eşinizden kaynaklı durum ve sorunlar karamsarlığa itmiş durumda . İlla dost istiyorsanız bir şekilde güzel insanları dahil etmeye çalışın çokta samimi başlarda olmadan yavaş yavaş onlarla aynı ortamlara girin
Aile bağlarına ben de önem veriyorum .teyzelerim mesela çok seviyordum .yaptım bir hata tamam ama hatam ölümcül değildi .böyle yalnız bırakmak kötü bir kalbin bencilliğin göstergesi bence .ne diyim .Allah büyük .Okurken uzuldum acıkcası aıle baglarına onem veren biriyim normalde, ama madem dunden razılar senı karsılarına almaya, sallama kimseyi, senın kımseye ıhtıyacın muhtacın yok, hiç pes etme her zorluk arkasından bir kolaylık gelır muhakkak, kendıne hobi edin onlarla ugras ve ya herhangi bi işe gir eger yapabılıyorsan, hem cevren olur hemde rahat edersın zor gelırse de dedıgım gibi hobı edin cevre zamanla olur emin adımlarla ılerlersen
Herkes herkesin düşmesini bekliyor evet ve hatanda silip senden vazgeçebiliyorlar .ben olsam yeğenimden asla vazgeçmezdim .psikolojisini anlamaya çalışırdım.hele hatasını anlayıp özür dilemişse bağrıma basardımİşte size göre öyle olabilir ,insan insana evet muhtaçtır ama olsun hayatınızda 1 veya 2 kişi dost olarak şuanda herkes herkesin düşmesini bekleyen bir düzende . Çocuklarınız varmış onlarla mutlu olmayı deneyin eminim yapıyorsunuzdur da ,sizi bu kadar karamsarliga boğan aslında yalnızlık vs değil eski eşinizden kaynaklı durum ve sorunlar karamsarlığa itmiş durumda . İlla dost istiyorsanız bir şekilde güzel insanları dahil etmeye çalışın çokta samimi başlarda olmadan yavaş yavaş onlarla aynı ortamlara girin
Ailemle kırgınlıkları onarmaya çalışıyorum evet onları da gelmesi için ikna edeceğim gideceğim şehireAslında sizin yerinizde olmak isteyen bir sürü kişi olabilir. Şu yönden diyorum sıfırdan bir hayat, yeni bir şehir. Evlatlarınız yanınızda. Hayatın tadını çıkarmaya çalışın. Ailenizle kırgınlıklarınızı onarmaya çalışın. Hayatınıza yeni arkadaşlar alın sosyalleşin sizde hayattan keyif almaya başlarsınız.
Aile bağlarına ben de önem veriyorum .teyzelerim mesela çok seviyordum .yaptım bir hata tamam ama hatam ölümcül değildi .böyle yalnız bırakmak kötü bir kalbin bencilliğin göstergesi bence .ne diyim .Allah büyük .
En doğrusunu yapmışsınız öncelikle tebrik ediyorum. Maalesef çocuklarını düşünmeden mutsuz evliliklerini sırf el ne der ailem benimle konuşmaz düşüncesiyle evliliğini devam ettirenlerin sayısı çok daha fazla. Bırakın konuşmasınlar gün gelir devran döner elbet. Sizinde Allah yüzünüzü güldürür bunca zaman çektiğiniz sıkıntıyı alacak hayırlı bir eş nasip olur inşallah sabredin sadece.Eski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Ah canım benim hangi şehirleşin ne iş yapıyorsun anlatEski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?