Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnızlığa aşığım derkenasdfgt: 42497763 .!.:ben de.
mutlu oldum mu küçücük bişeyden hemen kaçıyorum. o beni bırakacağına ben bırakırım diyorum.
yalnızlığa aşığım resmen.
nereye gidiyosa
Bi kız kardeşin olduğu için çok sanslisin. Annem kız kardesim teyzem halam anneannem babaannem hiçbiri yokVar. ben.
Hayat beni yormaya basladi. Yoruldum ben ya.
Okullarda basladi burda, sanki tum dunyanin yuku benim sirtima yuklenmis gibiyim.
Hc biseyden zevk almiyorum.
Bu gunler kiz kardesimden cikariyorum tum sinirimi.
Yoruldum..
Neden yalnız hissediyorsunuz kiAl bendende o kadar.. Yalnızlık cok agır bır duygu hangi kalabalığa gırsen boş.. İçsel yalnızlığı hıcbır kalabalık gıdermıyor...
Biz variz yaKendini kimsesiz hisseden var mı? Bu konuda bile yalnız hissediyorum![]()
O ne demek laaCesedi çürüyen teyzeler gibi olacağım![]()
O ne demek laa![]()
Neden yalnız hissediyorsunuz ki
üzüldüm boyle dusunmenıze.. Neden bukadar yalnızsınız ve karamsarHani cesedi kokunca bulunuyor ya.Kimsesiz ölüyorlar onlardan![]()
Aman allahim nerden biliyosun sonunun bu sekilde olacagi ne umutsuz vakalarsiniz ayoll hickomseniz yoksa dahi burda bizler varizHani cesedi kokunca bulunuyor ya.Kimsesiz ölüyorlar onlardan![]()
NedenCesedi çürüyen teyzeler gibi olacağım![]()
Ama nedenn?bende çok yanlızım
Bu şehir bana dar geliyor![]()
Ama nedenn?
Pinkcm naptin konistnmu esinleVar canım yanlız değilken yanlız hissettim uzun bir müddet, su anda Gerceken yanlızim.